Társkereső

9 társkeresővel ismerkedhetsz a Páratlanon.

Szeretnél az összes társkeresővel megismerkedni? Készítsd el saját profilod pár perc alatt, tölsd fel magadról fényképet és máris ismerkedhetsz.

Regisztrálj ingyen
Ann, társkereső Zilah
Fényképek6
Vidám természetű családcentrikus, őszinte, komoly gondolkozásu vagyok. Szeretek olvasni. Szeretem a természetet, a viragokat, a gyerekeket, a kirándulásokat, a munkámat, sok mindent. Fontos nekem a társban, hogy legyen megértő, őszinte nagy hite akivel Istent szolgálhatom.
Ann, 46
Társkereső Zilah
Istvan, társkereső Zilah
Fényképek1
Zilah környékén keresem leendő társam. Szeretek ismerkedni. Világ életemben egyenes voltam most sem lesz másképp. Szeretem a letisztult, kifinomult, de mégis praktikus dolgokat. Vannak terveim de egyedül nehéz véghez vinni. Szeretem a jó ízeket, a hosszú sétákat kéz a kézben, az esti beszélgetéseket. A személyes találkozás a mérvadó. Jó kalandokra vágyok. Elgondolkodó, intelligens, vidám és aktív társat keresek. Nyugodt, kiegyensúlyozott, vidám természetű embernek ismernek barátaim. Egymásra...
Istvan, 45
Társkereső Zilah
Jani, társkereső Zilah
Fényképek5
Hat, mit is irhatnek ? Meg kell ismerni ... es TE majd eldontod milyen is vagyok :)
Jani, 39
Társkereső Zilah
Janos, társkereső Zilah
Fényképek1
Világ életemben egyenes voltam most sem lesz másképp. Életvidám vagyok. Szeretek sétálni túrázni, ha van alkalmam akkor utazni is. Őszinte, kedves és komoly társkereső vagyok. Reménytelenül romantikus, őszinte és egyenes vagyok. Szeretem az életet az összes kihívásával együtt. Keresek, ismerkedek, barátkozok. reménykedem! Odaadó, kedves és őszinte vagyok. A személyes találkozás adja meg a valós szimpátiát. Pozitív, mosolygós vagyok. A kapcsolatok akkor működnek, ha két embernek ugyanaz a...
Janos, 46
Társkereső Zilah
Imola, társkereső Zilah
Fényképek5
Elvált 2 gyerekes önálló anya vagyok. Az időm nagyrészét a gyerekeimmel s a munkával töltöm. Nem keresek nőcsábászt, nem keresek alkalmi kalandot. Lelki biztonságra, kölcsönös tiszteletre, társra vágyok. Minden vagyok aminek lennem kell. Szelíd de harcias, gyengéd s néha durva, odaadó de távolságtartó, gondoskodó és gondoskodásra vágyó, felnőtt s gyerekes, őszinte de határokat szabok, akaratos s megértő.
Imola, 36
Társkereső Zilah
Szabolcs, társkereső Zilah
Fényképek1
Átlagos vagy nem.
Társkereső Zilah
Istvan, társkereső Zilah
Fényképek4
Helló. 30 éves vagyok, Németországban élek, tartós kapcsolatot keresek.
Istvan, 33
Társkereső Zilah
Piroska, társkereső Zilah
Fényképek3
Szeretem ha mások fedeznek fel és alkotnak véleményt rólam.
Társkereső Zilah
Edina, társkereső Zilah
Fényképek1
Ohh ne már, ez olyan mint ha egy társkereső hirdetést adnék fel.. . :D.. most pedig a Dolák-Saly paródia jutott eszembe Szóval majd inkább személyesen vagy a badoo. webtelek. h u találod.
Edina, 37
Társkereső Zilah