Társkereső

7 társkeresővel ismerkedhetsz a Páratlanon.

Szeretnél az összes társkeresővel megismerkedni? Készítsd el saját profilod pár perc alatt, tölsd fel magadról fényképet és máris ismerkedhetsz.

Regisztrálj ingyen
Zsuzsa, társkereső NagymegyerCsak belépve látható
Fényképek1
Szeretnék boldog lenni, azzal aki büszke rám, akinek én vagyok az egyetlen, akinek nem csak pótlék és búfelejtő vagyok, aki szeret hibáimmal együtt, aki úgy szeret ahogy vagyok....
Zsuzsa, 45
Társkereső Nagymegyer
Zsuzsa, társkereső Nagymegyer
Fényképek4
Komoly, de vidám társkereső vagyok. Harmonikus kapcsolatot szeretnék. Remélem valamikor megtalálom a párom. Fontos, hogy szeress élni, mert én imádok. Szeretnék társat találni, de nem minden áron! Az ismerőseim szeretik a jó humoromat, a talpraesettségemet. Nyugodtan szeretnék sétálni veled, kirándulni, elutazni egy hétvégére, vagy csak beszélgetni. Vannak terveim, de egyedül nehéz véghez vinni.
Társkereső Nagymegyer
Lajos, társkereső NagymegyerCsak belépve látható
Komoly társat keresek. Már nagyon szeretném megtalálni a páromat. Kedvenc elfoglaltságaim a biciklizés a virág gondozás és zenehallgatás. Nagyon barátságos vagyok, szerethető. Független vagyok, korban hozzám illő társkeresővel ismerkednék. Ragaszkodó, hűséges, érzéseit kimutató, jó kedvű vagyok, de amikor kell akkor komoly. Egyedül vagyok és szeretném megtalálni az igazi páromat. Céltudatos vagyok, szeretem a hobbim. Szeretnék még szeretni, és szeretve lenni. Őszinte, megértő és káros...
Lajos, 56
Társkereső Nagymegyer
Anna, társkereső NagymegyerCsak belépve látható
Fényképek1
Vidám, őszinte, ember vagyok, aki meg mindig szeretne hinni a csodákban. Koromhoz és lakóhelyemhez közelebb keresem a társam. Egyenlőre csak beszélgetni vagyok itt, ismerkedni és kiderül, hogy lesz-e ennél több. Szeretnék újból szerelmes lenni, fontos lenni. Lelki társat keresem. Őszinte, vidám, embernek tart a környezetem. Keresem azt aki engem keres.
Anna, 41
Társkereső Nagymegyer
Aurél, társkereső Nagymegyer
Fényképek4
Szia! Nem tudom, hogy mire vagy kíváncsi, ezért inkább kérdezz bátran és én válaszolok. :)
Aurél, 41
Társkereső Nagymegyer
István, társkereső Nagymegyer
Fényképek2
Nagymegyeren Egyedül lakom. Nincs gyermekem. Nincs Barátnőm. Egyedülálló vagyok. Barátnőm keresem.
Társkereső Nagymegyer
Kevin, társkereső Nagymegyer
Fényképek2
Kedves, megértő, gondoskodó. Ha egyszer bele kostolsz a jóba, többé nem kell más ;)
Kevin, 23
Társkereső Nagymegyer