Társkereső

5 társkeresővel ismerkedhetsz a Páratlanon.

Szeretnél az összes társkeresővel megismerkedni? Készítsd el saját profilod pár perc alatt, tölsd fel magadról fényképet és máris ismerkedhetsz.

Regisztrálj ingyen
Andras, társkereső Somorja
Fényképek2
A barátaim kedvelik az iróniámat. Szeretem, ha szeretnek. Vidám természetű vagyok, szeretek sokat nevetni. Keresem a társam, akivel együtt lehet meglátni és megélni a szépet a jót, együtt lehet megoldani a gondokat. Szeretek sportolni, kerékpározni, sétálni, úszni, főzni, pihenni és összebújni. Káros szenvedélyektől mentes, sportot kedvelő ember vagyok, hasonló beállítottságú párom keresem komoly kapcsolatra. Nyugodt, kedves, megértő társat keresek. Jókedélyű, egyedülálló vagyok. Szeretném...
Andras, 26
Társkereső Somorja
Mária, társkereső SomorjaCsak belépve látható
Fényképek1
Szia kedves látogató, Nagyjából korombeli ferfival ismerkednék. Rendezett körülmények között élő, kulturális érdeklődésű nő vagyok. Szeretek olvasni, természetben sétálni, képtárat, színházat látogatni. Fontos számomra a családdal, barátokkal töltött idő, ahogy az egyedüllét is.
Mária, 36
Társkereső Somorja
Jutka, társkereső Somorja
Fényképek1
Az élet szép.
Jutka, 60
Társkereső Somorja
Jozef, társkereső Somorja
Fényképek2
Nem fogok ide szokásos sablon szöveget írni meg fényezni saját magamat. Ha akarsz úgyis megismersz. Ha gondolod írj bátran vagy csak írj vissza bátran hisz veszteni valód úgy sincs és majd kiderül milyen vagyok.
Jozef, 40
Társkereső Somorja
Liliana, társkereső SomorjaCsak belépve látható
Fényképek5
barátokat keresek.. . föleg barátnöt.. .. . kint lakom wiener neustadt-ban sokat unatkozom.. .. mivel kiköltöztünk elvesztek a barátaim.. .. szükségem van szeretetre.. .. hogy miért inkább lányok? hm.. .. magam sem tudom..
Társkereső Somorja