Társkereső

6 társkeresővel ismerkedhetsz a Páratlanon.

Szeretnél az összes társkeresővel megismerkedni? Készítsd el saját profilod pár perc alatt, tölsd fel magadról fényképet és máris ismerkedhetsz.

Regisztrálj ingyen
Arnold, társkereső Somorja
Fényképek3
Szeretnék megismerkedni szolid őszinte hölggyel aki szintén szeretetre vágyik. Magam nevelem a 17-éves lányom aki Pozsonyban tanul. Feleségem 9-éve hunyt el rákban. LÉTEZEL?
Arnold, 54
Társkereső Somorja
László, társkereső Somorja
Fényképek1
A környezetem szerint "vicces emberke" vagyok, aki néha többet beszél, mint kellene. Szeretem a jó társaságot, és az értelmes embereket. Túrázni járok, szeretem a természetet és a fotózást. Ha lehet, elutazok valahova, mert otthon kuksolni nem szeretek.
Társkereső Somorja
Andras, társkereső Somorja
Fényképek1
A barátaim kedvelik az iróniámat. Szeretem, ha szeretnek. Vidám természetű vagyok, szeretek sokat nevetni. Keresem a társam, akivel együtt lehet meglátni és megélni a szépet a jót, együtt lehet megoldani a gondokat. Szeretek sportolni, kerékpározni, sétálni, úszni, főzni, pihenni és összebújni. Káros szenvedélyektől mentes, sportot kedvelő ember vagyok, hasonló beállítottságú párom keresem komoly kapcsolatra. Nyugodt, kedves, megértő társat keresek. Jókedélyű, egyedülálló vagyok. Szeretném...
Andras, 25
Társkereső Somorja
Jozef, társkereső Somorja
Fényképek2
Nem fogok ide szokásos sablon szöveget írni meg fényezni saját magamat. Ha akarsz úgyis megismersz. Ha gondolod írj bátran vagy csak írj vissza bátran hisz veszteni valód úgy sincs és majd kiderül milyen vagyok.
Jozef, 39
Társkereső Somorja
Laci, társkereső Somorja
Fényképek5
Igyekszem mindig vidám, pozitív, kedves lenni, szeretem a focit és a palacsintát :)
Laci, 36
Társkereső Somorja
Liliana, társkereső SomorjaCsak belépve látható
Fényképek5
barátokat keresek.. . föleg barátnöt.. .. . kint lakom wiener neustadt-ban sokat unatkozom.. .. mivel kiköltöztünk elvesztek a barátaim.. .. szükségem van szeretetre.. .. hogy miért inkább lányok? hm.. .. magam sem tudom..
Társkereső Somorja
Születésnapi torta Születésnapja lesz