Hogyan hívj el valakit randira?

A randira hívás nem csak egy egyszerű kérdés, hanem egy művészet is. Hogyan tudsz határozott és vonzó módon randira hívni valakit, anélkül, hogy túl előretolt vagy szorongó lennél? Nézzünk néhány bevált módszert!

Hogyan hívj el valakit randira?

Legyél őszinte

Valódi kapcsolatot csak akkor tudsz kialakítani, ha őszinte vagy. Nem kell túlgondolni vagy valamilyen trükköket alkalmazni. Egyszerűen mondd el, hogy tetszik az illető és szeretnél vele időt tölteni. Az őszinteség gyakran megnyugtató és vonzó.

Használd a humorérzéked

Egy jól elhelyezett vicc vagy humoros megjegyzés megkönnyítheti a hangulatot. Ha mindketten nevettek egy viccen, az közelebb hozhat benneteket és csökkentheti a kezdeti feszültséget.

Helyezd a döntést az ő kezébe

Kérdezd meg, hogy milyen programot szeretne, vagy hol szeretne találkozni. Ez azt mutatja, hogy tiszteled az ő véleményét és be akarod vonni a tervezésbe. Emellett az is lehetőséget ad az illetőnek, hogy olyan programot válasszon, ahol jól érzi magát.

Készülj fel a válaszra

Mindig legyél felkészülve bármilyen válaszra, akár pozitívre, akár negatívre. Fontos, hogy ha a válasz nemet, tisztelettel és megértéssel fogadd. Emellett, ha igent mond, győződj meg róla, hogy a találkozó mindkettőtök számára kellemes lesz.

Legyen egyedi és emlékezetes

Helyett, hogy egyszerűen csak elhívnád valakit egy kávéra, próbáld meg valamivel egyedibbé tenni a meghívást. Lehet egy közös hobbi alapján, vagy egy érdekes program, amiről tudod, hogy mindketten élvezni fogtok. Egy emlékezetes meghívás sokkal nagyobb eséllyel vezet sikerhez.

Tetszett a cikk? Oszd meg!

Cikk megosztása Facebookon FacebookCikk megosztása Messengeren MessengerCikk megosztása Twitteren TwitterCikk megosztása Gmailen GmailCikk megosztása E-mailen E-mail

Következő társkereső cikk

Hogyan tűnjek ki a társkeresők közül?