Társkereső

12 társkeresővel ismerkedhetsz a Páratlanon.

Szeretnél az összes társkeresővel megismerkedni? Készítsd el saját profilod pár perc alatt, tölsd fel magadról fényképet és máris ismerkedhetsz.

Regisztrálj ingyen
Csaba, társkereső BrassóCsak belépve látható
Fényképek2
Csak komoly kapcsolat érdekel. Brassó és környékén keresem a párom. Sokat nem fogok ide írni. A személyes találkozó híve vagyok. Egymást meg kell ismerni. Én nyitott vagyok. Hiszek abban, hogy megtalálom azt a nőt akivel, egyetértésben egy jó kapcsolatot lehet építeni, amelynek a bizalom és őszinteség az alapja.
Csaba, 55Prémium tagság
Társkereső Brassó
Prémium tagság Prémium tag
ARPAD, társkereső Brassó
Fényképek4
Barátságos, vidám, a szabad időmben szeretek sétálni, zenét hallgatni, filmet nézni.
ARPAD, 38Névnapi ajándék
Társkereső Brassó
Névnapi ajándék Névnapja van
Robert, társkereső Brassó
Fényképek2
Szia, megszeretnék ismerni 32 és 41 között egy hölgyet.
Robert, 43
Társkereső Brassó
Attila, társkereső Brassó
Fényképek9
Szia. Egy 34 éves aktív srác vagyok, szeretnék megismerni egy optimista és határozott lányt aki szeret kirándulni, sportolni, bulizni de komoly és célszerű tervek mellett is kiállni.
Attila, 36
Társkereső Brassó
Ottilia, társkereső Brassó
Fényképek3
Nekeresd a hibát az emberben mert azért nefogsz jutalmat kapni soha. Bizalmat hűséges szeretetet komoly kapcsolatot szeretnék. Legy komoly. Nem szeretem aki nem tudja mit akkar
Ottilia, 104
Társkereső Brassó
Andr, társkereső Brassó
Fényképek1
kerdez meg!
Andr, 43
Társkereső Brassó
Eszter, társkereső Brassó
Fényképek3
Oroszlán vagyok :)
Eszter, 49
Társkereső Brassó
Robert, társkereső Brassó
Fényképek5
Egy hosszú házasság után most találhatok egy megfelelőbb partnert, akivel egészséges életmódban éljünk, világot járjunk, és segítsük egymást a személyes fejlődésben. Egyetem után folyamatosan az IT területén dolgoztam, 6 évig Londonban is. Sok órát ülök komolyan a képernyők előtt, de különben viccelődöm, optimista és aktív vagyok. Minden héten teniszezek, squashozok és edzőterembe járok. További részletekért küldjél egy postagalambot a kérdéseiddel :)
Robert, 50
Társkereső Brassó
Zoli, társkereső Brassó
Fényképek4
Ne azt nézd, milyen vonzó, a lelkét vizsgáld meg! De azt jól!.. Nézd meg reggel, délben és éjszaka is! Ha minden napszakban világít a lelke, akkor ő a te embered!
Zoli, 47
Társkereső Brassó
Anna, társkereső Brassó
Fényképek4
Jómagam rendezett háttérrel rendelkezem, dolgozom, gyerekeim önállóak. Szeretnék ismerkedni olyan 55-60 év közötti férfival akivel laza és komoly kapcsolat is kialakitható és a helyzete hasonlóan rendezett mint az enyém.
Anna, 66
Társkereső Brassó
Attila, társkereső Brassó
Fényképek1
Őszinte, vicces férfi vagyok. Hobbyaim: trailrunning, túrázás, jóga és olvasás.
Attila, 39
Társkereső Brassó
Rosali, társkereső Brassó
Fényképek12
EGYEDUL ELEK DE NEM VAGYOK KETSEGBEN ESVEL EZERT CSAK NEM ARTANA MEG OSZTANI VALAKIVEL A MINDENAPI OROMET SZERETETET EGY BEKES CSENDES BOLDOG OTTHONT . MINDENBEN SZERETEM A SZEPET A JOTT ES SOKK ERZELMET ES KULSO BELSO TISZTASAGOT OSZINTESEGET MERJEL ADNI ES KAPNI SZERETETET MERT AHOL SZERETET VAN OTT SEMI NEM HIANYZIK ! MINDEN FELE EGYEDULI LET ROSZ DE LEGROSZAB AZ OZVEGYSEG MERT AKARATOD ELENERE TORTENIK ;DE MIKOR SZO SZOROS ERTELMEBEN EGYEDUL MARADSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rosali, 79
Társkereső Brassó