Gyöngyösi társkereső

Regisztrálj ingyen és máris láthatod a többi gyöngyösi társkeresőt is.
Ljgf, társkereső GyöngyösCsak belépve látható
Fényképek5
Nem fűzök hozzá sok reményt, hogy itt találnám meg a nagy őt, de semmi sem kizárt! Első sorban csak ismerkednék korban hozzám illő hölgyekkel, aztán a későbbiekben meg majd elválik, hogy tovább akarunk e lépni az ismerkedéstől! :D Pár sorban sajnos nem lehet bemutatkozni szerintem a másik megismerésére gyakran egy egész élet nem ad lehetőséget! Ezért, mivel nálam ott kezdődik az ismerkedés, hogy meglátok valakit és vagy oda megyek hozzá vagy nem, ha megtetszem a kép alapján, közeledj!!! Ha nekem megtetszel, akkor én is közeledni fogok! Kép nélkül ne írjon senki levelet, mert nem érdekel! Köszönöm a figyelmed, hogy elolvastad ezt a pár sort! Szép napot mindenkinek! Ui.: Köszönöm a szavazatokat Hölgyeim!
Társkereső Gyöngyös
Ferenc, társkereső Gyöngyös
Fényképek3
Amit az élet a kapcsolatok terén produkál, néha röhejesen elképesztő! :) Amint látod, ki is nőtt tőle karácsonykor a hátmosó-szakállam! :D :D :D Nem mintha nem tudnám akár versben is összefoglalni, de egy találó idézet, amit az én korosztályom ismerni fog :) Néztem a boldog arcokat, csodáltam néha másokat. Szédülten is szédítettem, őrülten nem szerettem. Hé, várj, én kimaradtam a szerelemből! Hé, várj, nem értek semmit az egészből!
Ferenc, 48
Társkereső Gyöngyös
Valentin, társkereső Gyöngyös
Fényképek1
Vagyok aki vagyok, aki ismer nem ítél, aki nem ismer ne ítéljen🤡
Társkereső Gyöngyös
Ede, társkereső Gyöngyös
Fényképek2
A szabadidőmben szeretek úszni ,kerékpározni .és a szabadban sétálni
Ede, 54
Társkereső Gyöngyös
Ádám, társkereső GyöngyösCsak belépve látható
Fényképek2
Sziasztok! Évek óta egyedülálló magányos Férfi vagyok és szeretném végre megtalálni életem szerelmét/párját, akivel őszintén, teljes odaadással és hűséggel szeretnénk egymást mindörökké, egész életre szóló kapcsolatban úgy, hogy a köztünk lévő érzelmi kötelék túlmutatva a szerelmen is elmélyült lelki-társi viszonyt is eredményezne, hogy ezáltal a legtisztábban, legőszintébben tudjuk egymást szeretni olyannak, amilyen, mellőzve minden felszínességet, képmutatást és önös érdekekből adódó manipulációt. Várom olyan hölgy írását, aki szintén a lehető legelmélyültebb életre szóló komoly kapcsolatra vágyik. Nehezen ismerkedő, félénkebb, introvertáltabb típus előnyben, tekintve, hogy az ismerkedés elején én sem vagyok annyira magabiztos. :-) Legyél szintén nagyon empatikus személyiség, akinek nagyon fontos az odaadás, hűség, megbecsülés éreztetése is a másik iránt és számodra is legyen fontos ez is, hogy már az ismerkedés elején is teljesen önmagunkat adhatjuk, mert mindketten belátjuk, hogy csak így van értelme az egésznek, enélkül szeretet sem létezik, csak annak káprázata.
Ádám, 34
Társkereső Gyöngyös
Tibi, társkereső Gyöngyös
Fényképek8
Önarckép Hogy ki vagyok? Kit szeretnél? Tudom, régóta kerestél.. Mit szeretnél? Mosolyogjak? Leszel tükre mosolyomnak? Mit szeretnél? Legyek bátor? Ha kérem, megóvsz a világtól? Mit szeretnél? Legyek szerény? Átjár téged is az erény? Mit szeretnél? Legyek kedves? Legyek aggódó, figyelmes? Talán édes és önzetlen?. . Tükör vagyok. Lelked mása. Rám pillantasz, s szemed látja.. Szemed látja önarcképed, Nem kell sok idő.. megérted. Mosolyogj rám, légy türelmes, Megtérül majd a figyelmed, Törött rózsa.. gyógyíts, ápolj, Szépségem majd érted lángol. Pajzsként föléd emelkedek, Igaz, hű barátod leszek. De ha eltaposnál durván, Töviseim beléd szúrnám. Kínjaim majd neked fájnak,. .. szívszakadva bántanálak. Ne félj tőlem, nyújtsd a kezed, Ne engedj el, maradj velem. Inkább súgd meg, mit szeretnél, Hisz oly régóta kerestél.. .
Tibi, 43
Társkereső Gyöngyös
Ati, társkereső GyöngyösCsak belépve látható
Fényképek2
Nem szeretnék bemutatkozást írni, inkább hiszek az ismerkedésben.
Ati, 45
Társkereső Gyöngyös
Marika, társkereső Gyöngyös
Fényképek1
Nyugodt természetü vagyok. Szeretek olvasni, mikor mit. Tagja vagyok egy kubnak, akikkel kirándulni járunk, nagyokat beszélgetünk és társasozunk. Nem szeretem a haugságot. Nyáron a kerékpározás a sportom. Egy-.két külföldi utat is bevállalok.
Marika, 75
Társkereső Gyöngyös
Ferenc, társkereső Gyöngyös
Fényképek1
178 cm magas átlagos testalkatú férfi vagyok, keresem a társamat akivel jól érezném magam. Szeretek kirándulni, olvasni, természetfotózni, filmezni, barkácsolni.
Ferenc, 44
Társkereső Gyöngyös
Maci, társkereső Gyöngyös
Fényképek3
Komoly kapcsolatot céljából regisztráltam az oldalra.Remélem itt szerencsével járok.
Maci, 67
Társkereső Gyöngyös
Mariann, társkereső Gyöngyös
Fényképek8
Csak röviden. Én egy pörgős, nagyon vidám, őszinte ember vagyok. Fontos számomra, hogy már senki ne akarjon megváltoztatni, fogadjon el így, ilyennek amilyen vagyok. Én is ezt teszem. A szeretet, a megértés, az őszinteség és az egymás iránti tisztelet a legfontosabb! Nekem egy nap sem mindegy hogyan élem meg.!:):)
Társkereső Gyöngyös
Máté, társkereső Gyöngyös
Fényképek1
Sziasztok! Egy tök átlagos fiúnak tartom magam. Semmi ego. Magam tudom adni, komoly kapcsolatot keresek.
Máté, 26
Társkereső Gyöngyös
Zoli, társkereső Gyöngyös
Fényképek1
én vagyok én, te vagy te
Társkereső Gyöngyös
Bence, társkereső Gyöngyös
Fényképek1
Rendkívül pozitív személyiség vagyok. A barátaim azt szeretik bennem hogy nagyon segítőkész és nagy lelkű vagyok és a helyzettől függően komoly is ha arról van szó! A sok beszéddel viszont megőrjítem őket.
Bence, 18
Társkereső Gyöngyös
Szimpátia55, társkereső Gyöngyös
Fényképek10
Szeretek kirándulni,termálfürdőkbe pihenni, sorolhatnám, de egyedűl nem igazán jó. A személyes találkozás híve vagyok, mert a szem és az érzés mindent el tud dönteni.
Társkereső Gyöngyös
Malvina, társkereső Gyöngyös
Fényképek1
semmi extra
Társkereső Gyöngyös
Magányos50-es, társkereső Gyöngyös
Fényképek3
Vidám..zenét...táncot kedvelő hölgy vagyok.....aki elég bevállalós....és szereti az életet......bár kissé magányos...
Társkereső Gyöngyös
Péter, társkereső Gyöngyös
Fényképek4
Kulfoldon dolgozom,de gyakran tartozkodom itthon.Tudj meg tobbet egy találkozo alkalmával.
Péter, 47
Társkereső Gyöngyös
Dani, társkereső Gyöngyös
Fényképek3
Sziasztok! Dani vagyok. 35 éves. Nem rég elváltam. Van 2 gyerekem Dani és Heni. Nagyszerű gyerekek. Velem élnek. Hűséges és szerető társ vagyok. Tisztelem a nőket. Legtöbb időmet a munka mellett a gyerekeimmel töltöm. Szeretek kirándulni, szeretem a romantikát. Imádok sütni, főzni és tudok is. Mondhatni ez a hobbim. Ha egy olyan társat keresel aki figyelmes a párjával, akkor megtaláltál. Nem keresek futó kalandot. Szerető és HŰSÉGES társat akarok aki elfogad a gyerekeimmel együtt.
Dani, 35Prémium tagság
Társkereső Gyöngyös
Prémium tagság Prémium tag
Pumukli, társkereső GyöngyösCsak belépve látható
Fényképek1
Nehéz magamról írni,hiszen ki ilyennek lát,ki meg olyannak...
Társkereső Gyöngyös
Nóri, társkereső GyöngyösCsak belépve látható
Fényképek6
"Csak egy egyszerű lány vagyok... valakinek szép, valakinek csúnya, valakinek kedves, valakinek mogorva, olykor csendes vagyok, máskor mindenkit túlkiabálok, valakinek nyitott, valakinek zárkózott. Láthatsz okosnak vagy láthatsz butának, érettnek, bölcsnek vagy gyerekesnek, furcsának. Jelenthetek bármit az életedben, mégis ugyanaz maradok: Egy lány, aki élt, remélt, olykor félt, de mindig csak álmodott. Akit szeretek.., sose bántanám, mellettük állok...velük vagyok.. és leszek." :)
Nóri, 32
Társkereső Gyöngyös
Krisztina, társkereső Gyöngyös
Fényképek2
Odafigyelö,nyugodt termeszetü nö vagyok.:)
Társkereső Gyöngyös
Oli, társkereső GyöngyösCsak belépve látható
Fényképek12
Sziasztok,Olivérnek hívnak, 27 éves 186 cm magas barna hajú és barna szemű kedves fiú vagyok.
Oli, 35
Társkereső Gyöngyös
Feri, társkereső GyöngyösCsak belépve látható
Fényképek1
Csak egy igazi, megbecsülni való, NŐT keresek! Létezik még ilyen?
Feri, 51
Társkereső Gyöngyös
János, társkereső Gyöngyös
Fényképek3
Egy idézet: - lehet élet filozófia! Egy filozófia professzor az előadását úgy kezdte, hogy fogott egy befőttes üveget és feltöltötte kb. 5 cm átmérőjű kövekkel. Rákérdezett, hogy ugye tele van az üveg. Igen - volt a válasz. Ezután elővett egy dobozt, tele apró kaviccsal, és elkezdte beleszórni a kavicsokat az üvegbe. Miután a kavicsok kitöltötték a kövek közötti üres helyeket, megint megállapították, hogy az üveg tele van. A professzor ezután elővett egy dobozt homokkal és azt kezdte betölteni az üvegbe. Természetesen a homok minden kis rést kitöltött. "És most?" - mondta a prof, "vegyék észre, hogy ez az Önök élete." A kövek a fontos dolgok (a családod, a partnered, az egészséged, a gyerekeid),ha minden mást elveszítenél, az életed akkor is teljes maradna. A kavicsok azok a dolgok, amik még számítanak, mint a munkád, a házad, az autód. A homok, az összes többi. Az apróságok. Ha a homokot töltöd be először, nem marad hely a kavicsoknak és a köveknek. Ugyanez történik az életeddel. Ha minden idődet és energiádat az apróságokra fordítod, nem marad hely azoknak a dolgoknak, amik igazán fontosak számodra és akiket igazán szeretsz. Fordíts figyelmet azokra a dolgokra, amelyek alapvetőek a boldogságod érdekében. Játssz a gyerekeiddel. Szakíts időt orvosi ellenőrzésre. Vidd el a párodat táncolni. Mindig lesz időd dolgozni, takarítani, vendégeket hívni, rendet rakni. Először a kövekre figyelj - azokra, amik igazán számítanak. Állítsd be a prioritásokat. A többi csak homok.
János, 54
Társkereső Gyöngyös
Árpi, társkereső GyöngyösCsak belépve látható
Fényképek4
Vállalkozó vagyok vendéglátásban tevékenykedem, Szeretem az állatokat terrarisztikával és fotózással foglalkozom... Szeretek motorozni, lovagolni a szabadban lenni. Szívesen ismerkedem. Röviden ennyi a többit majd annak akit érdekel...
Árpi, 36
Társkereső Gyöngyös
Tibor, társkereső Gyöngyös
Fényképek2
Tibor vagyok 46 év elvált férfi komoly kapcsolat reményében regisztráltam ide szeretnék szeretni és szeretve élni, komoly tiszta szándék vezérel őszinte és hűséges kapcsolatra vágyom szeretetre és tiszteletre, megbecsülésre ha te is erre vágysz írj bátran!
Tibor, 46
Társkereső Gyöngyös
Richárd, társkereső GyöngyösCsak belépve látható
Fényképek1
„Uram, adj erőt, hogy megváltoztassam a megváltoztathatót, Türelmet, hogy elviseljem a megváltoztathatatlant, Bölcsességet, hogy megkülönböztessem a kettőt!” Marcus Aurelius
Társkereső Gyöngyös
Monika, társkereső Gyöngyös
Fényképek3
Ide bármit lehet írni. annak aki magát is be akarja csapni! Őszinte jó embernek tartom MAGAM!FONTOS az érzelem az életembe. Sajnos NEHÉZ a mai világban boldognak lenni.de azt mondjak a remény hal meg utoljára.
Monika, 46
Társkereső Gyöngyös
Ildikó, társkereső Gyöngyös
Fényképek2
mérnök-közgazda vagyok - még dolgozom, egyéni vállalkozó vagyok !
Társkereső Gyöngyös
Laszló, társkereső Gyöngyös
Fényképek3
Szeretem az irodalmat, a történelmet. Utóbbit tanítom is. Verseket írok 30 éve, több meg is jelent. 13 éves lányomat egyedül nevelem. igazán komoly kapcsolatra vágyom. 6 éve elvált vagyok.
Társkereső Gyöngyös
Zsolt, társkereső Gyöngyös
Fényképek1
Belenéztél, ha szeretnéd, hogy leadjam. Írj
Zsolt, 26
Társkereső Gyöngyös
Norbert, társkereső GyöngyösCsak belépve látható
Fényképek1
Ha szeretnél jobban megismerni írj nyugodtan!
Társkereső Gyöngyös
Kordy, társkereső GyöngyösCsak belépve látható
Fényképek1
Sziasztok! Ha valakinek bejövök az nyugodtan írhat, szívesen válaszolok. Nem harapok :) (mindenkinek válaszolok!)
Kordy, 34
Társkereső Gyöngyös
Andilnyka, társkereső Gyöngyös
Fényképek4
Szóval rólam egyedülálló gyerektelen szüleimmel vagyok nem lustaságból. Szeretek utazni nyáron grillezni barátoknak családnak. Hobbim a pc javítgatása zenehallgatás. Minden nagyon tud érdekelni. zenében mindenevő vagyok. Az italozással nem vagyok haver, max baráti körben. Pedikűrözök, szakács vagyok és masszőr is. Kérdésre szívesen válaszolok.
Társkereső Gyöngyös
Prémium tagság Prémium tag
Szilárd, társkereső Gyöngyös
Fényképek30
Lelki sérült emberek nem én vagyok a ideális partner Bocsánat hogy így kezdem. Ritka manapság hogy, valaki értéket is keresi és tudja hogy egy kapcsolat jó alapokra kell helyezni türelemmel kis lépésekben Engem úgy tanítottak hogy szeretni, imádni tisztelni kell egy nőt. A nő egy lángol tűz és ezt a tüzet mindig ébren kell tartani. Ha olyan nő vagy aki a mai világban aki szereti ha egy férfi kinyitja az ajtót és apró bókokkal lepi meg a másikat és a másik emberét egy életre felelősséget vállal és baj van nem kihátrál mellőle hanem támogatja erősíti. Őszinte nyílt tekintetű embert keresek akivel minden meglehet beszélni aki kiáll a bajban mint igazi társ élet minden területén. Én nem vagyok az férfi aki homokba dugja a fejét ha baj van velem nyíltan meglehet beszélni mindent. Nem árulok zsákba macskát 3 napig voltam házas ember. Gyerekeim nincsenek. Nálam a nő szabad és szertetem ha megéli nő dolgait igazi nőként társként legyen mellettem .Nem dohányzom nem iszom ha kell főzök takarítok.
Társkereső Gyöngyös
László, társkereső Gyöngyös
Fényképek5
Most, hogy sikerült elindítanom a saját életemet, úgy érzem, készen állok egy komoly kapcsolatra.
Társkereső Gyöngyös
Béla, társkereső Gyöngyös
Fényképek7
Hagyományos értékrenddel rendelkezem.A becsület a megbízhatóság,nálam alap mely soha semilyen körülmények között sem eladó. Keresek hasonló értékrenddel csinos hölgyet,akit egy életen át tartó boldogságba tudok részesíteni.Szeretet csodákra képes,akit szeretnek az boldog ember legyünk boldogok.
Béla, 58 Elérhető
Társkereső Gyöngyös
SoundMaster, társkereső GyöngyösCsak belépve látható
Fényképek1
Az ember nem olyan, mint a képen az arca, mert a szíve s lelke nem lehet rajta! A világ hét csodája:1. Látni 2. Hallani 3. Tapintani 4. Szagolni 5. Szeretni 6. Nevetni 7. Ízlelni Ezek azok a mindennapi dolgok, amelyeket magától értetődőnek tartunk és gyakran nem is tudatosítunk magunkban, valóban csodák. A legértékesebb dolgok a világon, amelyeket nem lehet sem megvásárolni, sem gyártás során előállítani. Figyelj rájuk, élvezd őket, éld meg őket. Vékony, sportos, káros szenvedélyektől mentes nőt keresek!
Társkereső Gyöngyös
Prémium tagság Prémium tag
Zsuzsi, társkereső GyöngyösCsak belépve látható
Fényképek7
Nem áll szándékomba közhelyekkel traktálni. Ismerj meg és döntsd el te magad hogy még is milyen vagyok. De röviden és tömören a következőket mondám el magamról: Tudom, nem vagyok egy könnyű eset, de előbb ismerj, meg és utána ítélj!!! A barátaim igazolhatják az előző mondat igazság tartalmát. Szerintem egy kicsit idióta vagyok persze a szó pozitív értelmében. Általában jó kedvű vidám természet vagyok de természetesen vannak rossz napjaim amikor nem könnyű elviselni. De kinek nincs legalább egy olyan napja mikor bal lábbal kel fel. Ezeket a rossz napokat remélem kompenzálják azok a napok mikor jobb lábbal kelek fel. Vannak időszakaim mikor képes vagyok ugyan arról a témáról órákig beszélni, de akkor le kell "lőni" és más témát felvetni.
Zsuzsi, 33
Társkereső Gyöngyös
Tibor, társkereső Gyöngyös
Fényképek1
Szeretek örülni, boldognak lenni. Szeretek beszélgetni, sétálni. Keresem azt a kedves hölgyet, aki boldogságra, őszinteségre vágyik.
Tibor, 50
Társkereső Gyöngyös
Zsolt, társkereső Gyöngyös
Fényképek4
Szeretném leszögezni hogy nem kizárólag szexuális kapcsolatot keresek, arra a személyes ismerkedés sokkal alkalmasabb. Ezért, ha nálad ez a kizárólagos cél, kérlek lapozz tovább, nem szeretőre van szükségem sem szeretői státuszra, hanem társra.
Zsolt, 44
Társkereső Gyöngyös
Marianna, társkereső Gyöngyös
Fényképek1
Ismerkedni szeretnék.
Társkereső Gyöngyös
Születésnapi torta Születésnapja van
Andras, társkereső Gyöngyös
Fényképek3
Vágyom már egy komolyabb kapcsolatra, amit remélem, hogy hamarosan megtalálok egy kedves, normális lány személyében...
Andras, 34Születésnapi torta
Társkereső Gyöngyös
Születésnapi torta Születésnapja volt
Tamás, társkereső Gyöngyös
Fényképek2
2 fiammal élek együtt 14-18 évesek Barátság, őszinteség, később akármi is lehetséges.
Tamás, 43
Társkereső Gyöngyös
Klára, társkereső GyöngyösCsak belépve látható
Fényképek1
Aktív, érdeklődő, barátságos másokra figyelő 77 éves többszörös nagymama vagyok. 20 éve özvegy. Még nem kerestem barátkozást a társkeresőn. Mivel megnőttek az unokáim, több időm van magamra, szívesen, utazok kirándulok a Mátrába, olvasok,. Szeretek karitatív munkában segíteni, intézkedni főiskolát végeztem, titkárságvezető voltam egy megyei cégnél. Megismerkednék barátkozás céljából hasonló érdeklődésű Urral akinek szintén van ideje. és érdeklődése minden iránt ami ezt a kort szebbé teszi. Klára
Társkereső Gyöngyös
Tamás, társkereső Gyöngyös
Fényképek1
Hűséges, őszinte és egyenes vagyok. Az átlagnál műveltebb, széles látókörű. Sok mindenben jó vagyok, ha lesz rá lehetőségem megismerni valakit, bebizonyítom :) Szeretném élvezni az életet, lehetőleg nem egyedül, párban határozottan jobb. Hasonló társat keresek, komoly kapcsolatban gondolkodok
Tamás, 34
Társkereső Gyöngyös
Szabi, társkereső Gyöngyös
Fényképek1
sziasztok szeretnék ismerkedni komoly kapcsolat céljából akit érdeklek az irjon bátran ismerjetek meg nem fogjátok megbánni puszi csajok
Szabi, 31
Társkereső Gyöngyös
Márk, társkereső Gyöngyös
Fényképek3
Őszinte, egyenes, barátságos, melegszívű ember vagyok.
Márk, 40
Társkereső Gyöngyös
Mária, társkereső GyöngyösCsak belépve látható
Fényképek8
Üdvözletem a Sorstársaknak! Ismerkedni szeretnék, (elsősorban) korban hozzám illő, tisztességes szándékú, erkölcsös értékrendű, és bölcs férfival, olyannal, aki rendezte már a "szénáját". Lehetőleg Heves megyei legyen. Mély érzésű, gazdag lelkivilágú, empatikus, az átlagnál szenzitívebb, öntudatos hölgy vagyok. Nem kalandot keresek, hanem komoly, lelkileg kölcsönösen építő, szeretetteljes, és nem önző, kihasználó kapcsolatot. Egocentrikus, nárcisztikus, lenyúló típusú és szándékú ne keressen! Fotó nélkülieknek nem válaszolok. (Tanga bugyikat sem kérek!) Komoly, értelmes, jellemes férfival ismerkednék, nem infantilissel. Sok szerencsét és több józanságot kívánok itt Mindenkinek, mert az Élet nem játék, ...és én sem vagyok játékszer!.. De, optimista és idealista maradok.
Mária, 63
Társkereső Gyöngyös