Budaörsi társkereső

Regisztrálj ingyen és máris láthatod a többi budaörsi társkeresőt is.
Jani, társkereső Budaörs
Fényképek1
Helló nő? vidám energikus, bár néha lusta? romantikus és lovagiasnak mond aki ismer. Szerintem az élet szép akkor jó ha megéljük.
Jani, 37
Társkereső Budaörs
Zsolt, társkereső Budaörs
Fényképek1
Sziasztok ! 1995.02.26-án születtem Budapesten van egy nővérem meg egy öcsém, 21 éves vagyok 5 éve néptáncolok Kertész Táncegyletben 5 éve normális kapcsolatra vágyom legyen normális, kedves, aranyos, őszinte, életvidám, mosolygós, megbízható, hűséges, ápolt, karcsú, szép arcú, hosszú hajú, a szeme színe nem érdekes, szerettem szőkés barna, szőkés fekete, barna hajú, fekete hajú lány. Szeretek táncolni, énekelni, zenét hallgatni, utazni, kirándulni, filmet nézni, szórakozni, bulizni, horgászni, stb.. külsőm sovány, rövid, barna hajam van alacsony a testmagasságom 160 cm zöld szemem van kis koromtól kezdve tűzfoltos a nyakam belsőm : őszinte, kedves, aranyos, hűséges, megbízható, magabiztos, oda adó, szerethető normális srác vagyok, nem használom ki a lányokat nem olyan vagyok mint a többi fiú aki kihasználja lányokat vagy megcsalja saját barátnőjét nem az a típus srác vagyok engemet nagyon sok lány ki használt nem voltam elég jó nekik mert nincsen sok pénzem és nekik csak a pénz kellet, 3 évig küzdöttem barátnőmért boldoggá akartam tenni mindent meg tettem boldog legyen de ő magasról le tojta az egészet nem érdekelte őt küzdök érte hűséges, megbízhatom voltam ő meg csak használt a volt barátnőm nagyon bízok benne itt megtalálom hozzá illő páromat.
Zsolt, 26
Társkereső Budaörs
Zsuzsi, társkereső Budaörs
Fényképek4
Sziasztok! Egy kedves, normális, megbízható, egy kicsit csendes és visszahúzkodó és kicsit romantikus típus, aki normál értékrendel rendelkezik. Komoly kapcsolat céljából vagyok itt ha egyáltalán még létezik ilyen.
Zsuzsi, 38
Társkereső Budaörs
Ágnes, társkereső Budaörs
Fényképek3
Egy éve özvegy vagyok. Két felnőtt gyerekemmel élek. Szeretetre vágyom. Ha többet szeretnél rólam tudni keres meg.
Ágnes, 55
Társkereső Budaörs
Krisztián, társkereső Budaörs
Fényképek4
Jó lenne egymásra találni azzal, akivel igazi társai lehetünk egymásnak. Ha lehet, szeretnék még családot és saját gyereke(ke)t. Nem voltam még nős, de remélem, megtalálom azt, akivel összeköthetem az életemet. Hívő vagyok, és örülnék, ha az istenhit a leendő társamtól se állna távol. Hú, ez így nagyon komolyan hangzik, ezért írok ide pár kevésbé komoly dolgot is :) Szeretem a természetet, a túrázást, a sportot, a jó zenét, szeretek olvasni, és még nagyon sok minden más is érdekel.
Társkereső Budaörs
Olga, társkereső Budaörs
Fényképek3
Egyszerűen nagyszerű vagyok.
Olga, 67
Társkereső Budaörs
Vicsor, társkereső Budaörs
Fényképek4
Keresek egy vékony, hangsúlyozom vékony, vagy sportos, vagy csini, de nem telt, kedves Nő-t 26-42 év között.foglalkozásom szervizes, electronika/informatika, nem kalandot keresek, vén vagyok már ahhoz, hanem egy kedves, helyes, vékony, csini Nőt, akiben társra találok. Keressenek akiknek, szimpi vagyok. Biszex lány is lehetsz.
Vicsor, 61
Társkereső Budaörs
Zoli, társkereső Budaörs
Fényképek1
Hölgyeim! Keresek, egy kedves aranyos vidám, őszinte érzelmeken alapuló komoly, megbízható csinos fiatalos, de főként hűséges társat komoly kapcsolat céljából, akinek még fontosak a belső értékek is.Ha magadra ismertél és esetleg felkeltettem az érdeklődésedet keress meg.Találjunk egymásra.
Zoli, 53
Társkereső Budaörs
Zsuzsa, társkereső BudaörsCsak belépve látható
Fényképek2
mosolygós,kedves,bulizós!
Zsuzsa, 37
Társkereső Budaörs
Sándor, társkereső BudaörsCsak belépve látható
Fényképek2
Családiházban lakom özvegy értelmiségiként. Szeretek kirándulni, utazni, olvasni és aktívan tevékenykedni.
Társkereső Budaörs
Tilaro, társkereső Budaörs
Fényképek3
Nagyon szeretem a filmeket, a szórakozást, a hosszú sétákat, az új dolgokat. Még csak most indul be minden, de jó lenne megosztani valakivel ezt a sok jót :)
Tilaro, 32
Társkereső Budaörs
Ildikó, társkereső Budaörs
Fényképek4
Ide bármit lehet írni mint a legtöbb ilyen oldalra.De nem fogok sem idézetet sem horoszkópot bemásolni.Magamat sem fogom tömjénezni. Sőt,inkább rossz vagyok.:)) Mert mindenki olyan jó.:)
Társkereső Budaörs
Dina, társkereső Budaörs
Fényképek1
NE IRJATOK ES NE KERESSETEK EN MAR MEGTALALTAM A PAROM'
Dina, 33
Társkereső Budaörs
Krisztián, társkereső Budaörs
Fényképek1
Én vidám vagyok szinte mindig, szeretem ha sikerül vidámmá tennem a társam is.
Társkereső Budaörs
Judit, társkereső Budaörs
Fényképek6
Özvegy vagyok, egyedül élek. Mostanában hiányzik egy társ, Őt keresem. Bízom benne, hogy nem késtem el nagyon. Jellemzőim: Empatikus, optimista, vidám, állatbarát, zeneszerető. Egy gyermekem és két unokám /fiú, lány/ van. Mindenki külön éli a saját felnőtt életét. Fehér hajam paróka, legfrissebb fotóm a melírozott hajjal, készült: 2021. 03. 14.
Judit, 69Prémium tagság
Társkereső Budaörs
Prémium tagság Prémium tag
Géza, társkereső Budaörs
Fényképek1
olyan vagyok,amilyen,hölgyekkel társalognék,ismiznék.
Társkereső Budaörs
András, társkereső Budaörs
Fényképek1
Nem szeretnék idézeteket írni................ Bárkivel, bármikor, bármiről nagyon szívesen beszélek.
Társkereső Budaörs
Ildikó, társkereső Budaörs
Fényképek2
Kedves Társaim! Igaz társam keresem hosszútávú, komoly kapcsolatra.
Társkereső Budaörs
Gábor, társkereső Budaörs
Fényképek3
Ami a mai világban nagyon ritka, lelkem ott van a helyén. Szeretek adni. Jó egészséget kívánok mindenkinek! Gábor.
Gábor, 37
Társkereső Budaörs
Otto, társkereső Budaörs
Fényképek2
barátkozom...
Otto, 52
Társkereső Budaörs