Nyíregyháza társkereső

Nyíregyházai társkereső nők

Andrea, társkereső Nyíregyháza
Fényképek13
Kék szemű. vöröses haj szeretek kirándulni sétálni zenét hallgatni. Nyíregyházán élek de Miskolcon dolgozom. Komoly kapcsolat céljából vagyok itt. Sex kalandorok kíméljenek. Nem vagyok VIP tag. így nem látom ki nézte meg és kinek tetszem. ha valakit érdeklem írjon rám. Köszönöm
Andrea, 46
Társkereső Nyíregyháza
Anna, társkereső Nyíregyháza
Fényképek1
Sziasztok. Anna vagyok 25 éves lány aki Nyíregyházán él még szülőkkel de persze nem fogok egész életemben ott lakni. Még tanulok kihasználom amíg tanulhatok de utána rögtön elkezdek dolgozni. Ha többet akartok tudni írjatok.
Anna, 25
Társkereső Nyíregyháza
Ágnes, társkereső Nyíregyháza
Fényképek32
66 éves vagyok, de fiatalos alkat! Szeretek táncolni, nagyon szeretem a zenét, ( Horváth Tamás, Majka, Halott pénz, Lost Frequencies, Caro Emerald stb)Járok fürdőbe, színházba, jó kedélyű. vidám természetű nő vagyok, társaságbeli, pozitív gondolkodású! Nyíregyháza és-vagy környékéről keresek olyan ideális társat (lehetőleg magasat, 180 cm vagy a feletti! ), akivel színházba, moziba, túrázni, táncolni is el tudunk menni.
Ágnes, 68
Társkereső Nyíregyháza
Katalin, társkereső Nyíregyháza
Fényképek2
Katalin vagyok, Nyíregyházán élek. Négy éve özvegy vagyok. Keresem az élettársamat, tartós kapcsolatra, össze költözéssel, természetesen nem azonnal, ismerkedjünk, beszélgessünk, de így rossz egyedül. 72 éves vagyok, molett testalkatú, 162 cm magas, kékes - zöld a szemem színe. Nyugdíjas napjaim nehezen telnek és üresek egyedül. Szeretek kirándulni, zenét hallgatni, olvasni és kertészkedni. A mozi, színház és a tánc kevés volt az életemben, s most ha lenne társam, együtt bepótolnánk. Ha...
Társkereső Nyíregyháza

Nyíregyházai társkereső férfiak

Zsolti, társkereső Nyíregyháza
Fényképek1
Szia Zsolti 32 éves Nyíregyházán lakok. Komoly kapcsolatot keresek. Szeretek internetezni, rejtvényt fejteni, olvasni, sétálni, kirándulni, bográcsozni, szalonnát sütni. Szeretem az autókat, motorokat, buszokat, kamionokat, régiségeket, természetet, szép tájakat, állatokat, várakat, múzeumokat, nemes épületeket. Akinek szimpatikus vagyok írjon.
Zsolti, 32
Társkereső Nyíregyháza
Tamás, társkereső Nyíregyháza
Fényképek1
Akinek esetleg felkeltettem az érdeklődését írjon rám és többet tudhat meg rólam. Szeretem a napfényt, a vizeket, a gyógyfürdőket és a kirándulásokat, az utazásokat. Fiatalos, igényes, empatikus, odaadó vagyok. Szabadidőmben sportolok, olvasok, rajzolok, írok. Odafigyelek magamra, a környezetemre. Vidám, őszinte ember vagyok, aki szereti az állatokat. Kedves odaadó embernek tartom magam. Egyszerű, őszinte személy vagyok, társam keresem ha lehetséges egy életre. Nemdohányzó párt keresek. Magas...
Tamás, 32
Társkereső Nyíregyháza
István, társkereső Nyíregyháza
Fényképek6
Intelligens, jó kommunikatív, társasági ember vagyok. Szeretem élni az életet, még ha mostanság egyre nehezebb. Szeretem a természetet, különösen ősszel és tavasszal. Bár minden évszaknak megvan a maga szépsége. Szeretem a régi filmeket, magyar, olasz egyaránt. Zenében minden, hangulattól függ.
Társkereső Nyíregyháza
Józsi, társkereső Nyíregyháza
Fényképek1
Szeretem a vidéki életet. Igyekszem reálisan és leegyszerűsítve megoldani és levezetni a dolgokat. Lehet velem beszélgetni és értékelem a belső tulajdonságokat. Komoly kapcsolatot keresek, rendezett körülmények között élek. Szeretek a természetben lenni sétálni, kirándulni. Tisztelet, gondoskodás, figyelmesség, odaadás, humor, őszinteség, kitartás. Fiatalos, energikus, kedves, életvidám vagyok. Remélem találok egy olyan embert aki elfogad úgy ahogy vagyok. Ismerem értékeimet, gyengeségeimet....
Józsi, 28
Társkereső Nyíregyháza

Társkereső Nyíregyháza: első találkozás

Nyíregyháza rengeteg lehetőséget nyújt az első találkozásra, első randi helyszínéül a társkeresőknek. 871 komoly társkereső keresi párját ebből a városból. Nyíregyháza városában megszámlálhatatlan étterem, szórakozóhely, kávézó, vagy szabadtéri program várja nappal és éjszaka is azokat, akik párt keresnek. Közösen válasszuk ki az első randihely helyszínét, így biztos, hogy maradandó élménnyel gazdagodunk Nyíregyháza városában.A legtöbb egyedülálló társkereső a kávézókat részesíti előnyben, ahol könnyen lehet ismerkedni. Nagyon sokan a szabadtéri programokat is szeretik, ahol aktívan lehet ismerkedni.

Fényképes nyíregyházai társkereső nők

Mária, társkereső Nyíregyháza
Fényképek7
Balog Dezsőné vagyok Nyíregyházán élek özvegy vagyok 12-éve nem volt senkim Mert nem mindegy hogy milyen a partner! Van 4-gyereken de mind felnőtt és 5-unokám és szeretem őket!
Mária, 73
Társkereső Nyíregyháza
Kata, társkereső Nyíregyháza
Fényképek3
Nincs baj az álmodozással, csak ne hagyd figyelmen kívül a valóságot! Család centrikus komoly gondolkodású de vidám pozitív társkereső vagyok. Milyen vagyok? Rajtad múlik, mit hozol ki belőlem. A pozitív életszemlélet elengedhetetlen ahhoz, hogy az ember jól és boldogan tudjon élni. Aki meg szeretne ismerni, nincs semmi akadálya. Személyes találkozás elengedhetetlen a számomra, mert ott minden kiderül. Írni lehet csodás dolgokat, de a valóság sokszor mást produkál. Szabadidőmben szívesen...
Kata, 68
Társkereső Nyíregyháza
Adrienn, társkereső Nyíregyháza
Fényképek1
Prémium tagság Prémium tag
Belső értékekben gazdag nő vagyok. Barna hajú, barna szemű, telt, kerek idomokkal rendelkezem. Célom komoly kapcsolat kialakítása ami a tiszteleten, szereteten, harmónián alapul. Kedves, őszinte, empatikus, segítőkész, figyelme, ha van párom szeretem kitüntetni a figyelmemmel s, szívesen gondoskodom róla.
Társkereső Nyíregyháza
Prémium tagság Prémium tag
Erzsébet, társkereső Nyíregyháza
Fényképek4
Először is Halak a horoszkópom! Gondolom mindenki tudja hogy milyenek a Halak horoszkóppal rendelkezők! Na én is olyan vagyok! Szeretem az odafigyelést törődést a hűséget az igazmondást! De nemrészletezem tovább mert ebben a korban már nem komolytalan férfiakat keresek! Ami még nagyon fontos! Először is csakis beszélgetnék ismerkednék lassan haladnék előre! Ha mindezt valaki értékeli csakis olyanok keressenek! Köszönöm!
Társkereső Nyíregyháza

Fényképes nyíregyházai társkereső férfiak

Viktor, társkereső Nyíregyháza
Fényképek1
Sziasztok komoly kapcsolatot keresek 33 éves vagyok Szabolcs megyéből.
Viktor, 34
Társkereső Nyíregyháza
Atti, társkereső Nyíregyháza
Fényképek1
A fényes győzelemnek fáradság, kín az ára, Az áhított siker álmatlan éj leánya. Kit gyöngyért hajt a vágy, s a szíve reszket érte: Az búvár lesz: leszáll a zord tengerfenékre. Ki dicsőségre vágyik, de érte semmit nem tett, Oly álmot álmodik, amely nem teljesedhet!
Atti, 44
Társkereső Nyíregyháza
Szabolcs, társkereső Nyíregyháza
Fényképek3
Kedves lányok! Ha ezt elkezded olvasni, akkor te lehet egy normális srácot keresel. Nem kamuzok, úgyis kiderül. Ha szeretnél egy olyan srácot aki nem egy élvezeti cikket lát majd benned. Hanem egy lelket, szívet, egy csodát. A boldogságod fogja imádni, a kis csillogó szemeid, a mosolyod. Akkor nagyon jó helyen jársz. Mert bármilyen furcsa is ennek a srácnak van szíve és lelke. Nőként fog rád tekinteni. Nem úgy mint holmi kalandra. Tudom lehet furák ezek a mondatok. De létezik ilyen srác.
Társkereső Nyíregyháza
Tibi, társkereső Nyíregyháza
Fényképek3
Prémium tagság Prémium tag
A társam keresem, akivel boldoggá szeretjük egymást úgy, hogy nem csak mellettem de velem is él! Fontos az őszinteség, tisztelet, az érzékiség, az érintés és hogy ki tudja fejezni az érzelmeit! Én ilyennek tartom magam még ha ez sokaknak nem is tetszik! Nem szexkapcsolatot keresek mert egy jó társsal minden jó! Lépésről lépésre ismerni meg a másikat sokkal élvezetesebb mint ajtóstól az ágyba! Mint egy tánc! Lehet, hogy néha ritmust vesztünk, de mire vége a zenének már harmóniában mozdul a...
Tibi, 50Prémium tagság
Társkereső Nyíregyháza
Prémium tagság Prémium tag

50 feletti nyíregyházai társkereső nők

Cina, társkereső Nyíregyháza
Fényképek1
Szia. Bemutatkozásban nem vagyok jó, ahogy sok minden másban sem. Viszont egyet remélek :), hogy van itt valaki, akinek minden elcs****tt hibámmal együtt én vagyok a legjobb. Röviden: aranyos, kedves, kicsit (nagyon 🤷‍️ ) őrült, makacs és hisztis lány szívesen ismerkedne, barátkozna. Ha szimpatikusnak találsz, írj bátran.
Cina, 30
Társkereső Nyíregyháza
Tímea, társkereső Nyíregyháza
Fényképek3
Szia. Mit is meséljek magamról? Ami a szívemen az a számon, szó kimondó vagyok, nem kertelek, őszinte ember vagyok.
Tímea, 41
Társkereső Nyíregyháza
Erzsébet, társkereső Nyíregyháza
Fényképek3
Őszinte, meleg szívű társamat keresem.
Társkereső Nyíregyháza
Andi, társkereső Nyíregyháza
Fényképek5
Komoly kapcsolatot keresek. Ismerj meg imádom a humort.
Andi, 51
Társkereső Nyíregyháza

50 feletti nyíregyházai társkereső férfiak

Rychard, társkereső Nyíregyháza
Fényképek2
Szia, Sziasztok egy életvidám pasi vagyok aki örök gyerek kapható egy kis csíntevésre. Komoly amikor kell.
Társkereső Nyíregyháza
Zoli, társkereső Nyíregyháza
Fényképek1
Szeretnék ismerkedni keresem a páromat 40 éves vagyok Szabolcs megyéből van lakásom is kocsim is van és munkahellyel rendelkezem szeretném az igaz páromat megtalálni.
Zoli, 32
Társkereső Nyíregyháza
Nagy, társkereső Nyíregyháza
Fényképek1
Laci vagyok. Egy ritka faj, az őszinte és hűséges férfi egy példánya. Kicsit viccelődős, ámbár komoly ember komoly szándékokkal. Nem keresek és árulok zsákba macskát, az őszinteség nálam elsődleges. Keresem azt a hölgyet akivel össze illek, és kölcsönösen tesszük szebbé egymás életét. Ismerj meg, írj bátran! Pár mondat után biztos nem ismersz még meg. Szia!
Nagy, 34
Társkereső Nyíregyháza
Gabor, társkereső Nyíregyháza
Fényképek5
Üdv. egyedülálló vagyok nem dohányzok alkoholt is csak ünnepekkor keveset káros szenvedélyem nincsen annál inkább szeretek motorozni.
Gabor, 61
Társkereső Nyíregyháza

Kedves Társkereső

Ha elhatároztad magad, és valóban meg akarod találni életed szerelmét, akkor itt a helyed a Keresztény társkereső társkereső oldalon! A legdinamikusabban fejlődő komoly társkereső oldalt találtad most meg, ahova veled együtt több száz új társkereső regisztrál nap, mint nap, olyanok akik komolyan gondolják az ismerkedést. Nálunk játszva találhatod meg a nagy Őt, akivel könnyedén szervezhetsz magatoknak egy kellemes randit! A Keresztény társkereső társkereső oldalon lévő aktív, Prémium tagok nagyon hamar, akár napokon belül találhatnak randipartnert. A Keresztény társkereső társkereső adatlapjaira feltöltött adatlapok és képek ellenőrzöttek, a szerkesztők igyekeznek komoly szándékkal jelen lévő társkereső partnereket biztosítani.

Ingyenesen megismerhető nyíregyházai társkereső nők

Ibolya, társkereső Nyíregyháza
Fényképek1
Hello mindenkinek! Bevallom őszintén már feladtam a társra tálalás lehetőséget! Igazából soha nem is kerestem nagyon! Aztán mégis úgy döntöttem, véletlenszerűen rá akadva erre az oldalra, hogy adok egy lehetőséget magamnak, magunknak!? Egyszerű ember vagyok, sokkal fontosabbak számomra a belső értékek, mint a külcsín! Ez a fotóm is pl, egy hétköznapon készült, spontán. Kire és mire? Jó kérdés! Nem így indulok neki! Meglátjuk!
Ibolya, 56
Társkereső Nyíregyháza
Éva, társkereső Nyíregyháza
Fényképek1
Független, életet szerető, megbízható, vidám nő vagyok, olyan partnert keresek aki hasonló tulajdonságokkal bír és lelki társ is tud lenni. Italozó életmód kizáró ok!
Éva, 63
Társkereső Nyíregyháza
Méry, társkereső Nyíregyháza
Fényképek4
Őszinte, megbízható, magára környezetére igényes! Kedves, romantikus nő vagyok!
Méry, 64
Társkereső Nyíregyháza
Inci, társkereső Nyíregyháza
Fényképek1
Bár a szerelemnek is fontos szerepe van az életben, szeretetnek most egy magasabb rendű formájáról van szó. Ez a szeretet arra indítja az embert, hogy őszintén törődjön másokkal, és fontosabbnak tartsa őket saját magánál., de ez nem jelenti azt, hogy érzelmektől mentes. Özvegy és Nyíregyházi vagyok és csak itteni érdekel, közel legyünk egymáshoz, rendezet körülmények közöt élek, csak igazi társra vágyok, rövid az élet. Szeretetben élni lenne jó.
Inci, 70
Társkereső Nyíregyháza

Ingyenesen megismerhető nyíregyházai társkereső férfiak

Robi, társkereső Nyíregyháza
Fényképek1
Sziasztok Róbert vagyok Szabolcsi fiú vagyok nőtlen keresem páromat.
Robi, 39
Társkereső Nyíregyháza
Feri, társkereső Nyíregyháza
Fényképek1
Prémium tagság Prémium tag
Szia! Feri vagyok, 53 éves és elvált. Szociális területen dolgozom, emberekkel foglalkozok. Tartós kapcsolatot keresek. Szeretek sétálni, kirándulni és kerékpározni. Mivel nem vagyok VIP-tag csak az általam is látható és olvasható érdeklődőknek tudok válaszolni. Köszönöm.
Feri, 54Prémium tagságSzületésnapi torta
Társkereső Nyíregyháza
Prémium tagság Prémium tag
Péter, társkereső Nyíregyháza
Fényképek1
Üdv mindenkinek! Mit is lehet ide írni? Először is magamról annyit, hogy egyedülálló állatorvos vagyok és szeretnék végre értelmet adni az életemnek egy komoly kapcsolattal. Aki kockás hasra és üres fejre vágyik, az nálam nem lesz befutó. Természetesen a párom igényeinek próbálod minden tekintetben megfelelni. Hűséges típus vagyok, ha egy kapcsolatom véget ér, az nagy valószínűséggel nem miattam történik. Fontos nekem a másik fél boldogsága, hogy egy hullámhosszon legyünk, és közösen...
Péter, 29
Társkereső Nyíregyháza
Enzo, társkereső Nyíregyháza
Fényképek3
Olasz/Magyar származású Kedves, intelligens, empatikus jó humorú vagyok. társat keresek komoly kapcsolatot. Keresem az igazit!
Enzo, 41
Társkereső Nyíregyháza

Elit nyíregyházai társkereső nők

Julianna, társkereső Nyíregyháza
Fényképek30
Levelezni szeretnék.
Társkereső Nyíregyháza
Gyöngyi, társkereső Nyíregyháza
Fényképek7
Én egy vidám alaptermészetű jó humorú, egyszerű, de nagyszerű nő vagyok. Fitt energikus nő vagyok, aki tele van élettel. Szeretem a természetet, szeretek kirándulni, biciklizni, várost nézni, fürdőbe járok rendszeresen. Olyan férfit keresek, akivel tartós, tartalmas kapcsolatot tudnánk kialakítani, és együtt megélhetjük az élet szépségeit, örömeit.
Társkereső Nyíregyháza
Dori, társkereső Nyíregyháza
Fényképek1
Vicces, makacs, különleges, talpraesett, vidám, kész az életre, érett!
Dori, 31
Társkereső Nyíregyháza
Anett, társkereső Nyíregyháza
Fényképek1
Sziasztok egy átlagos nő vagyok aki vágyik egy normális kapcsolatra. Akit elfogadnak úgy ahogy van nem próbálnak meg változtatni.
Anett, 42
Társkereső Nyíregyháza

Elit nyíregyházai társkereső férfiak

Beri, társkereső Nyíregyháza
Fényképek1
Inkább lángoljak egyszer, mint pislákoljak halványan sokáig.
Beri, 31
Társkereső Nyíregyháza
David, társkereső Nyíregyháza
Fényképek1
Hello én egy nagyon kedves srác vagyok megértő és figyelmes nagyon tudok szeretne mi aki megérdemli.
David, 29
Társkereső Nyíregyháza
Zsolt, társkereső Nyíregyháza
Fényképek1
Szióka! Itt szeretném megtalálni életem szerelmet! Lehetsz fiú is vagy lány is. De igazából inkább fiú legyél, mert a kolbászt jobban szeretem :)
Zsolt, 23
Társkereső Nyíregyháza
György, társkereső Nyíregyháza
Fényképek1
Találjunk egymásra én megteszem az első lépést, várlak téged.
Társkereső Nyíregyháza

Diplomás nyíregyházai társkereső nők

Orsi, társkereső Nyíregyháza
Fényképek1
Kedves Idegen! Ha a szándékaid tisztességtelenek kérlek, haladj tovább! Magamról pár szót: hidrobiológus és biológus végzettségem van- ami komolynak hangzik, azonban ez nem jelenti azt, hogy túl komoly is vagyok. Imádom a természetet, a jó társaságot, az állatokat és persze a barátaimat. Nagyon tudok nevetni és szeretem, ha valaki meg is tud nevettetni!
Orsi, 32
Társkereső Nyíregyháza
Mária, társkereső Nyíregyháza
Fényképek11
Ha Te is szereted a kirándulást, utazást, csak egy kedves, figyelmes társ hiányzik hozzá, akkor engem keresel. Én pedig Téged kereslek, ha korban hozzám illő, független, magas, intelligens, nemdohányzó férfi vagy, aki már túl van a kalandozásokon és komolyan gondolja a társkeresést. Nálad és nálam is. szeretni és szeretve lenni..
Mária, 68
Társkereső Nyíregyháza
Ildikó, társkereső Nyíregyháza
Fényképek6
Szeretem a zenét a táncot! Optimista vagyok! Jókedvű! Szeretek csókolózni! Szeretem a szexet! Azzal aki hozzám illő! Szeretném ha szeretnének!
Társkereső Nyíregyháza
Judo, társkereső Nyíregyháza
Fényképek5
Aktív, nyitott, hűséges, családcentrikus, a természet és a művészetek iránt is érdeklődő nyíregyházi nő vagyok, aki testi-lelki társat keres. A párom elhunyt, ezért maradtam egyedül a 8 éves fiammal. Ideálom egy olyan káros szenvedélyektől mentes, korban és érdeklődésben hozzám illő férfi, aki el tudná fogadni a fiamat is. Elsősorban a megyében lakók leveleit várom, de Hajdú-Bihar megyei és borsodi 39-50 éves férfiak levelére is szívesen válaszolnék.
Judo, 45
Társkereső Nyíregyháza

Diplomás nyíregyházai társkereső férfiak

Bence, társkereső Nyíregyháza
Fényképek1
Az első bemutatkozómat senki nem olvasta a második sokaknak nem jött be. Így nem maradt más, mint hogy személyesen meséljem el neked az én kis történetem..
Bence, 30
Társkereső Nyíregyháza
Mihály, társkereső Nyíregyháza
Fényképek3
Prémium tagság Prémium tag
Szeretni és szeretve lenni.
Társkereső Nyíregyháza
Prémium tagság Prémium tag
Ferenc, társkereső Nyíregyháza
Fényképek5
Sziasztok! Párt keresek! Lehetsz fiatalabb vagy idős, vékony vagy telt, nem számít, hisz ami értékes az a szemnek láthatatlan. Ha te is egy olyan kapcsolatot keresel, ahol kölcsönös szimpátia esetén, időt szánsz, arra hogy megismerjük egymást, közösen töltsük el egy napot, egy hétvégét, egy kirándulást, vagy csak otthon vacsorát és egy átbeszélgetett estét akkor lehet megtaláltad azt amit keresel! Nem vagyok híve a 2 szép eltöltött este után jó akkor mostantól járunk dolognak, jobb szeretem...
Ferenc, 48
Társkereső Nyíregyháza
József, társkereső Nyíregyháza
Fényképek3
Nyugodt természetű komoly férfi vagyok írok olvasok fejlesztem magam kapcsolatot keresek ahol jól érzem magam számíthatok hölgy támaszára szeretettére boldoggá tenne.
Társkereső Nyíregyháza

Néhány nyíregyházai társkereső bemutatkozása

Mottó: Ha azt akarod, hogy az álmaid valóra váljanak, ne aludj túl sokat!" 3 ajándékot kaptam az életben: - Hitet Istenben - Családot (édesanyát, nővért) - Barátokat Amúgy:Tanítgatom a jövő reménységeit az angol nyelv rejtelmeire... Hobbik: olvasás, idegennyelvek, minden ami Japánnal kapcsolatos, barkácsolás, modellezés, biliárd, bowling, mozi, séta a természetben,tánc, zenehallgatás, strand-napozás-szauna Nihongo: Hajimemasite. Watashi wa Baranek Zoltán desu. Sensei desu. Hangarí kara kimashita. Nyíregyháza ni sunde imasu. Ima, nijúsangosai desu. Ané ga hitori imasu. Ané wa Tesco kaisha ni tsutomete imasu. Kore no kaisha wa Budapesuto ni desu. Dózo yoroshiku. A szavazatokat előre is köszönöm!

Nyíregyházai társkereső férfi, ronin86 (35)

2009.06.21. Nyíregyháza-Korányi kertváros: átköltöztem Budapestről. Így megvalósult egy régi vágyam, hogy egy hangulatos kisvárosban éljek Hagyományos értékrendekben hiszek és próbálom úgy is élni mindennapjaimat (munkában, otthon). Olyan rublika nem volt, hogy vallás, de én ezt fontosnak tartom megemlíteni: r.k. vallású vagyok, gyakorlom is. Nem feltétel párkeresésemben, hogy Te is az légy, de ne akarj meg/le-téríteni és természetesen ez vissza is igaz Ha tehetem, utazom, kül- és belföldön is. Bármikor, bárhová, akár hirtelen felindulásból is. Itthon szerencsére munkám során folyamatosan bejárom az országot és mindig rácsodálkozom, milyen szép is kis hazánk. Amit nagyon szeretek, az az első hó. Végre nem az a depressziós sötétbemunkábamenősreggel, hanem világos és gyönyörű. (ilyenkor egy hétig, azt hiszem mindig elkések) Tánc (társastáncok) a lételemem , de mostanában leredukálódott (partner hiányában) a görög táncházak látogatására (főleg Mydrosos bulik). Titok A legfontosabb dolgokat a legnehezebb elmondani. Ha ezekről beszélsz, nevetségesnek érzed magad, hiszen szavakba öntve összezsugorodnak-amíg a fejedben vannak, határtalannak tűnnek, de kimondva jelentéktelenné válnak. Ám hiszem, többről van szó. A legfontosabb dolgok túl közel lapulnak ahhoz a helyhez, ahol a lelked legféltettebb titkai vannak eltemetve, irányjelzőként vezetnek a kincshez, amit az ellenségeid oly szívesen lopnának el. Ha mégis megpróbálsz beszélni róluk, a hallgatóságtól csak furcsálló tekinteteket kapsz cserébe, egyáltalán nem értenek meg, nem értik, miért olyan fontos ez neked, hogy közben majdnem sírva fakadsz. És szerintem ez a legrosszabb. Amikor a titok nem miattad marad titok, hanem mert nincs, aki megértsen. Keresem a felem, kivel megoszthatom.

Nyíregyházai társkereső férfi, Vis Major (48)

Ideiglenesen Nyíregyházán állomásozó grafikus vagyok. Festészettel, grafikával, illusztrálással, reklám-és csomagolóanyagok tervezésével múlatom az időt. Ha tehetem, rászabadítom magam a természetre, ilyenkor fotózok is. Gyógyíthatatlan optimista vagyok( probléma nincs, csak megoldandó feladat). Igyekszem magam távol tartani azon emberektől, akiket már csecsemőkorukban beoltottak humorérzék ellen.Mivel felmenőim közül sokan a Mátrában foglalkoztak szőllőműveléssel,"beleszülettem" a bor szeretetébe, de kedvelem a pezsgő című gyönyörűséget is.Más italokkal nem igazán lehet felizgatni. Szeretek jókat enni és jókat főzni. Dohányzásom: cigaretta, szivar, pipa ( ráfordítható idő és hangulat függvényében). "Kikapcsolódásképp" írok verset, prózát, dalszöveget, színdarabot. Múzsát, társat, szeretőt keresek egy személyben...Carpe Diem!

Nyíregyházai társkereső férfi, painter58 (63)

Szia, kedves Ismeretlen! Nyíregyháza belvárosában egyedül élő, amúgy budapesti pasi keres csinos barátnőt! Saját és megfelelő egzisztenciával rendelkezem, időm jelentős részét Nyíregyházán töltöm (elsősorban hét közben) és szeretnék magamnak egy olyan értelmes (!!!) és csinos barátnőt, akit érdekelhet velem egy kapcsolat, ahol mindkét félnek megfelelő szabadsága van! Ha felkeltettem az érdeklődésedet keress meg és telefonon/ msnen elkezdhetjük az ismerkedést! Remélem, megtalállak!;)

Nyíregyházai társkereső férfi, NyíregyiNŐt_33Bp (45)

Üdvözöllek Kedves Olvasó! Nyíregyházához kb 15 km-re Kótajban lakom. A jobb tájékozódás miatt írtam Nyházát. Sziasztok! Puszi Nektek! Nem akartam törülni magam a páratlanról, de ezt valaki megtette, a tudtom nélkül. Az EMAIL címem törték fel, így az MSN címeim is elvesztek. Kérlek titeket, legyetek szívesek ide levélben elküldeni. Előre is köszönöm. Ez még semmi, ezzel együtt az iwiw-ről is törültek. Nagyon szépen köszönöm annak aki ilyet tett. Mérlegképes könyvelőként dolgozom. Ha meg akarsz ismerni írj nyugodtan, kérdezz, és én válaszolok. "Nem harap a néni." Nem vagyok manöken alkat, láthatod a képeken. Nincs műkörmöm, Nincs rajtam kilónyi vakolat, ha olyanra vágysz, nem jó helyen keresgélsz. Szívesen ismerkedek, de mindennek van egy bizonyos határa, nem szeretem a szemtelen, tolakodó "úri embereket". Várom leveled. Kérdéseidre őszintén, nyíltan válaszolok. Gyermekem nincs , de imádom őket.

Nyíregyházai társkereső nő, BJulika. (61)

A mosoly Gazdagabbá teszi azokat, akik kapják, és mégsem juttatja koldusbotra azokat, akik adják. Egy pillanatig él csak, de az emléke örökre megmarad. Senki sem olyan gazdag, hogy meg lehetne nélküle, és senki nem olyan szegény, hogy ne lenne gazdagabb tőle. Boldoggá teszi az otthont, táplálja a jóakaratot, és a barátság biztos jele. Nyugalom a megfáradtnak, napfény a csüggedőnek, világosság a szomorkodónak, és a természet legjobb orvossága a bajok ellen. Mégsem lehet megvenni, elkérni, kölcsönadni, vagy ellopni. Csak önként lehet adni. Sziasztok! Egy koldus az utcán kezemhez ért, Reszkető kezével valamit kért. Láttam, hogy csalódott és boldogtalan, Nem volt egy fillérem sem, szégyelltem magam. Álltam, s néztem könnyes szemét, Megfogtam öreg, remegő kezét: -Bácsikám, én is ide jutok, Hisz a szívemben én is, csak egy koldus vagyok! Én nem keresek SENKIT, azt várom, hogy rám EGY VALAKI. 1960.06.23-án születtem. Nem áll szándékomban senkit becsapni a korommal. Nyíregyháza mellett, Kótajban lakom. Mérlegképes könyvelő vagyok. Alkalmazottként dolgozok a helyi KFT-ben. Nem vagyok manöken alkat, nincs műkörmöm, nem teszek magamra kilónyi vakolatot. Én az egyszerűség híve vagyok. Nyugodtan írj, kérdezz! Én őszintén válaszolok. Lehet, hogy komoly kapcsolat nem, de baráti viszony alakulhat ki közöttünk. Szerintem többet ér egy jó barát, mint egy rossz házastárs. Uraim, azt ne várjátok, hogy én a fotóitok alá zagyvaságokat írjak. A bugyuta szövegeket nem nekem találták ki. Ha akarunk valamit egymástól, az csak kettőnkre tartozik. Akinek majd írok, azt már a szívembe zártam. Ha mindezektől nem riadtál el, nyugodtan írj, jelentkezz. Ha egy nap..... - Ha egy nap úgy érzed, sírnod kell... hívj ENGEM! Nem ígérem, hogy meg foglak nevettetni... de sírhatok VELED! -Ha egy nap el akarsz futni... ne félj ENGEM hívni, Nem ígérem, hogy megkérlek, állj meg... de futhatok VELED! - Holnap, ha senkit sem akarsz hallgatni... hívj ENGEM, ígérem VELED leszek... ígérem nagyon csendben! -De ha egy nap hívsz... és nincs válasz... gyere gyorsan, látogass meg... lehet, hogy NEKEM van RÁD szükségem!!

Nyíregyházai társkereső nő, Bjulika1 (61)

Magamról röviden: 158cm/55kg/54éves elvált nő vagyok. Nyíregyházától 25km-re lakom, egy kertes házban. Van 2 gyermekem, akik már felnőttek, én pedig egyedül maradtam, de ez nem egy kellemes állapot. Kényszernyugdíjas vagyok, így mindennapjaimat itthon töltöm, egyszerűen élek. Általában koromhoz képest fiatalosnak tartanak, de ezzel nem szívesen kérkedek, mivel én nem azért keresek társat, hogy szexpartnerem legyen, hisz’ ez nálam századrangú dolog. A lehetőségekhez mérten vannak igényeim úgy magammal szemben, mint leendő társammal és az alapvető intelligencia sem nagy követelmény. A káros szenvedélyektől teljesen mentes vagyok, így különleges alkalmakon kívül elviselni sem tudom. Szeretném megtalálni azt a korban, és alkatra hozzám illő férfit, aki jó tulajdonságaival vissza tudja adni bizalmamat a férfiak iránt és még bármi lehet azután. A kalandot ne nálam keressék!

Nyíregyházai társkereső nő, Ági-Ica (65)

Így is nevezhetik, mert nemcsak pontokat szeretne adni, hanem szeretetet is. A kis mohó!!! Szeretne ssssssszeretni és mitöbb, szeretve lenni. Bár ez így lenne természetes, ő mégis a legfontosabbnak tartja ezt. Célja, megtalálni az igazi NŐT. Hisz benne, hogy van és létezik olyan. Elvárása egy emberi értékeken alapuló párkapcsolat, a kölcsönösség, a bizalom. Vízöntőként született, azt mondják kreatív, ambiciózus. Egyedül él Nyíregyházán, a kertjét elverte a jég, őt meg a sors, mert régóta egyedül van. Mérnöki papírjai is vannak, vállalkozóként dolgozik. Azt is mondják, hogy a nagyapja víziló volt, és ez így is lehet mert ő is szeret úszni, szaunázni többen is látták!!! Ravaszabb a vaddisznónál, de lassúbb a nyúlnál, szeret vadászni és sütni-főzni. Most azonban diétázik. A zenét is szereti, állítólag R Clayderman is köszönt neki. A legszebb ékszernek -ha bolondnak is tartják ezért-, mégis a csodálatos és kiismerhetetlenül változatos, de megszelídíthető, szeretetre igényt tartó NŐT tartja.

Nyíregyházai társkereső férfi, Jani601 (65)

2009 nyarán váltam el , a feleségemmel közös megeggyezéssel , van egy 10-éves közös fiu gyermekünk Nándor aki a volt feleségemmel tőlem240km-re laknak és élnek bp.-en . Én Nyíregyházán lakom az aglegény tipusu nagybáttyámmal , a volt nagyszüleim házában ketten. Én egy romantikus , szerelemre-szeretetre érzéki fiatalos gondolkodásu és modern öltözködésü embernek érzem magam , és szeretnék egy hozzám hasonló gondolkozásu hölgyel megismerkedni és komoly kapcsolatot létesíteni !

Nyíregyházai társkereső férfi, Huray Attila (48)

SZIASZTOK KEDVES HÖLGYEK..ÍROK MAGAMRÓL PÁR SORT:FIATALOS PASINAK TARTOM MAGAM 173CM MAGASSÁGOM ÉS 84KG VAGYOK JELENLEG NYÍREGYHÁZÁN ÉLEK.36 ÉVES VAGYOK.ÉPÜLETSZOBRÁSZATTAL ,ÉS SZOBAFESTÉSSEL.ÉPÍTŐIPARRAL FOGLALKOZOM,.SAJNOS ELVÁLTAM ÉS VAN EGY 7 ÉVES KISFIAM AKIT AZ ÉLETEMNÉL IS JOBBAN IMÁDOK.SZERETEK FŐZNI,PERSZE HA VAN RÁ IDŐM,INTERNETEZNI,PÓKEREZEK,DE NEM VAGYOK SZENVEDÉLYBETEG.SZERETEM AZ ÉLŐZENÉS BULIKAT,TÁNCOLNI.ESTÉNKÉNT FUTOK,ÚSZNI JÁROK.ELÉG TARTALMAS ÉLETET ÉLEK.IMÁDOK JÓKAT BESZÉLGETNI,NEVETNI VICCELNI.SZERETEK KIRÁNDULNI ,BÁR ERRE NEM SOK IDŐ LEHETŐSÉGEM VAN.HA FELKELTETEM ÉRDEKLŐDÉSEDET:MSN CIMEM:toniszabo@hotmail.comSKYP:szaboantal75EMAIL:toniszabo@freemail.hu .ÁLTALÁBAN ESTÉNKÉNT FENT VAGYOK.5 UTÁN.PUSZI ÉS VÁROM VÁLASZODAT.

Nyíregyházai társkereső férfi, kinay (46)