Gödöllői társkereső

Regisztrálj ingyen és máris láthatod a többi gödöllői társkeresőt is.
Marcsi, társkereső Gödöllő
Fényképek9
Vidám, jó kedvű, család és emberszerető asszony vagyok. Szeretek az életben mindent, ami széppé teszi. Kirándulás, tánc, egy szép vers, és még sok egyéb.
Marcsi, 77
Társkereső Gödöllő
PéterPál, társkereső Gödöllő
Fényképek2
Az embernek a társa: hiányzik. Nemcsak akkor, ha a halállal elvesztette, de akkor is, ha még sohasem találkozott vele. Soha, egész életében!. . A társtalan ember hozzászokott ugyan, hogy egyedül van, hogy lelkileg idegenek között él, megszokja a magányt, mint eszkimó a sarki hideget - de a lélek mégis tudja, hogy hiányzik belőle egy darab: hiányzik a másik fele. És ez nem csak akkor fáj, ha elveszítjük, hanem akkor is, ha nem találjuk meg! Az emberi lény ugyanis el tud viselni egy hét szomjazást, két hét éhezést, és akár évekig elviseli, hogy nincs fedél a feje fölött, de a magányt nem viseli el. Minden kín és minden szenvedés közül a magány a legrosszabb.
Társkereső Gödöllő
Ádám, társkereső Gödöllő
Fényképek1
Sziasztok!Szeretném ha szeretnének s.os-ben,meg találni az igazit
Ádám, 42
Társkereső Gödöllő
Zsuzsanna, társkereső GödöllőCsak belépve látható
Fényképek1
Őszinte, megbízható társat keresek.Romantikus típus vagyok, aki szeret a kedveséhez odabújni, kedvében járni. Szeretek szórakozni járni, sétálni, kirándulni. Bármi másra kiváncsi vagy kérdezz bátran
Társkereső Gödöllő
Marci, társkereső Gödöllő
Fényképek3
Szio Marci vagyok, 19 éves srác. Még keresem az igazit. Szeretek mozogni, kosárlabdázni, bringázni, kondizni, és néha úszni is szoktam. Ezenkívül szeretek még zenéket hallgatni, és imádom a filmeket, később ha lesz rá lehetőség, filmesként szeretnék majd dolgozni. Ennyit röviden rólam. Ha érdekel még több, vagy csak simán dumcsiznál, írj :D
Marci, 24
Társkereső Gödöllő
Nathy, társkereső Gödöllő
Fényképek2
Sohasem voltam tökéletes, nem is leszek, nem is akarnék az lenni. Ha Te tökéletesre vágysz, most szólok, nálam nem találod meg amit keresel. Elfogadom magam annak, ami vagyok, úgy ahogy vagyok, mert tökéletlennek lenni jó. Belőlem is csak egy van, s aki ezt megérti az tud majd elfogadni és szeretni minden jóval és minden hibámmal együtt...Bonyolult ember vagyok egy bonyolult élettel....
Nathy, 49
Társkereső Gödöllő
László, társkereső Gödöllő
Fényképek3
Gyere és ismerj meg.
Társkereső Gödöllő
Mónika, társkereső Gödöllő
Fényképek2
Kedves Látogató! Én még hiszek a tündérmesékben. Ezért keresem jóképű, magas, sportos, intelligens Hercegem. Magára és környezetére igényes, fiatalos, sportos, vidám, nyitott, őszinte hölgy vagyok. Szeretek színházba járni, kirándulni, jókat beszélgetni, de fontos része az életemnek a zene így a koncertek és a fesztiválok is. Ezért kérlek csak akkor írj, ha te is fiatalos vagy, de emellett nem árt, ha elindultál már az önismeret útján, és nem áll távol tőled a spirituális szemlélet se. Komoly kapcsolat reményében regisztráltam!
Társkereső Gödöllő
Első a keresésben Kiemelt profil
Zoli, társkereső Gödöllő
Fényképek1
fiatal rokkant nyugdíjas, mozgáskorlátozott, a bal lábam,nem tökélete, a bal kezem nem működik elváltam, a lányom, nemsokára 24 éves múlt, elvben, 2016 januárjában, végez, a mesterképzőn , aki egyetemista, az anyjával él sajnos, tavalytavasszal, az autómat el kellett adnom, azóta, másikat, nem sikerült szerezni szerencsére, a városban, elközlekedem a törvényváltozás miatt, januártól, már nem rokkantnyugdíjas, hanem, rokkantsági járadékos
Zoli, 55
Társkereső Gödöllő
István, társkereső GödöllőCsak belépve látható
Fényképek1
Ismerj meg, mert ezt az élményt át kell élni!
Társkereső Gödöllő
Gabi, társkereső Gödöllő
Fényképek3
Irj és meg tudod
Gabi, 28
Társkereső Gödöllő
Tamás, társkereső Gödöllő
Fényképek7
Kissé talán konzervatív, de mindenképp rugalmas alkalmazkodó ember vagyok. Szeretem a fiatalok társaságát, inkább a meghittebb társalgásokat részesítem előnyben.... Olvasással, művelődéssel ,s nem utolsósorban tanulással töltöm szabadidőmet...
Tamás, 48
Társkereső Gödöllő
Reggeli kávé, társkereső GödöllőCsak belépve látható
Fényképek1
benéztem újra - talán még egy esély a véletlennek:)
Társkereső Gödöllő
Viviána, társkereső Gödöllő
Fényképek3
Sziasztok! én egy 31 éves fiatal nő vagyok! szeretek kirándulni, túrázni. van két kis lányom, egyedül nevelem őket! kérlek csak ennek tudatában írj! puszi.
Társkereső Gödöllő
Csaba, társkereső Gödöllő
Fényképek6
Igazából nem gondolom, hogy sok mindent kéne ide írnom, mert akinek szimpatikus leszek az úgy is meg fog tudni rólam mindent. Na azért elöljáróban talán annyit, hogy életvidám, egyenes pasinak tartom magam, és ezeket a tulajdonságokat keresem a nőkben is! Szeretek főzni, akik túlélték azt mondták, hogy jól megy :D
Csaba, 32
Társkereső Gödöllő
Miki, társkereső Gödöllő
Fényképek5
Ismerj meg! ÉN MINT FÉRFI MÉRT VAGYOK KEVESEBB MINT EGY NÖ GYEREKKEL? Válaszoljatok!Öszinteséget kérek!Itt mindenki öszinteséget kér,és még válaszra sem méltat hányiger!!!!!!!!!!legalább válaszra méltason akinekirok!!!!!!!
Miki, 44
Társkereső Gödöllő
Viktor, társkereső GödöllőCsak belépve látható
Fényképek4
Tibi vagyok, /nem Viktor ?/ őszinte,romantikus, szerényen, de rendezetten élő pasi vagyok.Keresem nem molett társamat, komoly kapcsolat reményében halak,esetleg bika horoszkópú hölgy személyében Gödöllő és környékéről
Viktor, 62
Társkereső Gödöllő
Erena, társkereső GödöllőCsak belépve látható
Fényképek6
Üdvözöllek Kedves látogató! :) Amit rólam tudni érdemes: Szeretem az állatokat és a természetet. Van egy cicám és egy zabolátlan zab zabáló lovam. Az állatok hozzá tartoznak a minden napjaimhoz. Így olyan férfi jelentkezését várom aki szintén kedveli az állatokat és esetleg jártas a lovas berkekben.
Erena, 35
Társkereső Gödöllő
Ferenc, társkereső Gödöllő
Fényképek3
Szia! Fecó vagyok (így szeretem használni :-) ), Gödöllőn élek. Szabadidőmet előszeretettel töltöm sporttal, nagyon szeretek futni, edzeni, a mozgás bármely formáját :). Ezen kívül imádok „alkotni és bütykölni ” kitalálni valami újat, és azt megcsinálni :). Estéimet szeretem a barátokkal közösen tölteni akár filmezéssel, biliárddal vagy valamilyen közös programmal. Az évek során rákényszerültem arra, hogy főzzek magamra, amit idő közben nagyon megszerettem (itt is van lehetőség újat alkotni :P ). Főállásban mérnökként dolgozom. Élvezem a munkát és a benne rejlő kihívásokat, hogy kreatív lehetek. Olyan lánnyal ismerkednék, aki vidám természetű és mosolygós :-).
Ferenc, 32
Társkereső Gödöllő
Laci, társkereső Gödöllő
Fényképek1
Szia Kedves Idegen Volna kedved ismerkedni? Laci
Laci, 45
Társkereső Gödöllő
Jani, társkereső GödöllőCsak belépve látható
Fényképek3
Hasonló értékrendet képviselő társamat keresem és szeretném, ha sok együtt töltött élmény gazdagítaná életünket. Igénylem a mozgást, a kultúrát, az új helyek felfedezését. Vallom, hogy az élet apró örömei teszik szebbé a létünket. Leélt éveim számát meghazudtolóan sportos és mozgékony, karakteres alkat vagyok. Számszerűsített adatokkal 57/173/78. Szabadidőmben hobbi szinten táncolok, érdekelnek a műszaki dolgok és minden kreatív tevékenység. Diplomás informatikus mérnökként folyamatos tudásvágy, alkotásvágy vezérel. Szeretek új dolgokat tanulni, megismerni és megtapasztalni. Érzelemgazdag, szeretetet adni és kapni kívánó férfiként keresem hozzám hasonlóan szenzitív, elfogadó, barátságra és szerelemre vágyó őszinte társamat. Felvállalom a szembenézést, ha az nem öncélú és tudom, hogy nem haladja meg az erőmet. Kitartó és odaadó szerető vagyok. Ha arra érdemesnek találok valakit, akkor szívesen kitárom a lelkemet. Képes vagyok hosszú távon elköteleződni. Hasonlóan egyértelmű tiszta célokkal rendelkező hölgy jelentkezését várom. Rövid információcsere után személyes találkozás alkalmával szeretném eldönteni a folytatás lehetőségét.
Jani, 57
Társkereső Gödöllő
Alex, társkereső Gödöllő
Fényképek1
Sziasztok, Lányok! Alex vagyok 26 éves zöld szemű sokat viccelődő pasi,3 éve szociális szférában dolgozok.(Gyermekvédelem és Családsegítés) Szeretek emberekkel dolgozni segíteni nekik, könnyen építek ki kapcsolatokat. Elsősorban ismerkednék, de mint mások én is keresem a párom!
Alex, 31
Társkereső Gödöllő
Mr Bond, társkereső GödöllőCsak belépve látható
Fényképek1
Virágok közt Veled lenni tudom szép volna kedvesem. Hol vagy nagy szerelem? Miért nem vagy ma velem? Jól csak a szívével lát az ember Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan! "Rég várok Valakire, akinek nem vagyok más, épp csak a szíve csücske"
Társkereső Gödöllő
Dave, társkereső Gödöllő
Fényképek2
Nem vagyok egy mindennapi jelenség, méret, gondolkozás, viselkedés, életvitel !Leírhatnám azokat a sablonokat (amivel) én is rendelkezem sport, egészséges életmód, zene, kutúra kedvelő, művészet rajongó stb ezek igazak is DE szerintem nem ez a legfontosabb ha Te engem keresel!!!Hogy mi a fontos , hmm ezt kérded akkor szívesen válaszolok rá ha megadod az elérhetőséged.És végezetül " A válaszok készen vannak, csak jól kell kérdezni" szia!!!
Dave, 42
Társkereső Gödöllő
Gréti, társkereső GödöllőCsak belépve látható
Fényképek6
Szeretem, az egyéniséget, melegséget. Ismerkedem, barátkozom. bármi alakulhat, nyitott vagyok rá! Párkapcsolatot kivéve rendezett az életem. Nem kell mindenáron akárki. Valaki kell! “Néha a bizalmat meg kell előlegezni, hogy jó dolgok megtörténhessenek. Mi is a szerelem? Leírhatatlan, mély eufórikus érzés. A szerelem egy hihetetlen erős szó. Ha szerelmes vagy, mindig együtt akarsz lenni a szerelmeddel, amikor nem vagytok együtt, akkor is arra gondolsz, hogy együtt vagytok, mert szükséged van rá és nélküle az életed nem teljes. A szerelem intenzív és szenvedélyes. Minden szebbnek, jobbnak és csodálatosnak tűnik, ha szerelmes vagy. Ha megtalálod, ne engedd el. Köszönöm, ha fényképpel ellátott társkeresők olvasnak!
Társkereső Gödöllő
Prémium tagság Prémium tag
Csaby1988, társkereső Gödöllő
Fényképek7
Irj,és megismersz :-) őszinte ember vagyok.vannak céljaim az életben.komoly őszinte kapcsolatot szeretnék.a belső sokkal fontosabb,mint a külső.az alma is kivűlröl lehet h.szép,de belülről romlott! :-) :-)
Társkereső Gödöllő
Kyara, társkereső Gödöllő
Fényképek5
Fontos! Amit elvárok egy férfitól! Adj magadra, környezetedre. NE legyél alkoholista, NE legyél drogos. Tudj beszélgetni, tudj kommunikálni velem... Szerintem nem nagy kérés ez a mai világban, de ha nem tudod ezeket betartani, akkor ne is keresd a társaságomat! :) - - - -... az igazi férfi játszik.. NEM ront ajtóstul a házba... lassan közelit, és puhán vadászik.. csak úgy mellesleg megérint. mögéd lép, nyakadba csókol... a tenyere a tenyeredben szikrát csiszol... az igazi férfi NEM siet! Tudja idő kell a vágyhoz..., megvárja szépen míg megszűnik körülöttünk a világ... és már csak ŐT látjuk... már csak AZT akarjuk..., NEM elveszi... Odaadjuk..., NEM eltűrjük befogadjuk... az igazi ölelés visszafogott... úgy kúszik végig a testen.. mint a napfény... lassan és puhán.. időt HAGYVA a vágynak, hogy növekedjen..) " A nyers erő lágyan ölel.
Kyara, 51
Társkereső Gödöllő
Ditti, társkereső Gödöllő
Fényképek2
Ha a szemeink lelkeket látnának, nem testeket , mennyire más lenne a szépségideálunk.. :)
Ditti, 42
Társkereső Gödöllő
Ildikó, társkereső Gödöllő
Fényképek1
Régóta egyedül vagyok, ami sokszor nagyon élvezetes. mert bírom a magányt is. De más, jobb, szebb, együtt valakivel, akit megtaláltál. Amikor olthatatlan érzések kerekednek, amivel nem lehet betelni.A folytatás pedig ideális esetben hosszú távra szól. Az tökéletes nyilvánvalóan egy tenyerén hordozó, szeretni tudó normálisan-őrült, tiszta, ápolt, imádni való férfi. Inkább FÉRFI. ( Csodálni és tisztelni lehet. meg persze szerelmesnek lenni belé ) Akivel mindent jó csinálni. Órákig hallgatni, együtt lélegezni be egymás lélegzetét.
Társkereső Gödöllő
Adam, társkereső Gödöllő
Fényképek4
A még tart addig neves, más különben magaddal ba.....ki XD
Adam, 34
Társkereső Gödöllő
Miklős, társkereső Gödöllő
Fényképek5
Komoly párkapcsolatot keresek hozzám illő nővel!
Társkereső Gödöllő
Petya, társkereső Gödöllő
Fényképek20
Tartalmasan és vidáman élni úgy, hogy soha ne bánjunk meg semmit. A feladat adott, a többi csak rajtunk múlik! Egy életvidám srác vagyok aki többek között szeret zenét hallgatni, másoknak kellemes meglepetést szerezni valamint jókat enni és beszélgetni. "Akkor vagy igazán békében magaddal, amikor már nem akarsz elmagyarázni, megértetni senkivel semmit ... sőt, magadnak sem keresel kifogásokat. Csak döntesz, közölsz, mész az úton. Ha értenek, és életed egy szakaszán elkísér bárki az utadon, akkor megéled az együttlét minden pillanatát, de nem válsz függővé tőle ... kész vagy bármikor elengedni ... mint mindent, ami nem Te vagy. Ha nem értenek, és egyedül vagy, akkor sem zárulsz be, csak elfogadod, hogy egy olyan szakaszon mész keresztül, amit csak egyedül tehetsz meg ... de tudod, hogy mint minden, ez is elmúlik egyszer."
Petya, 54
Társkereső Gödöllő
Rozália, társkereső Gödöllő
Fényképek3
"Szerelem nélkül élni nem lehet" mottóval keresem páromat.
Társkereső Gödöllő
Anna, társkereső Gödöllő
Fényképek13
Szia Kedves Látogató! Vidám, kiegyensúlyozott, rendezett családi és biztos anyagi háttérrel rendelkező nyugdíjas vagyok. A barátaim szerint: jól alkalmazkodó, megfelelő empátiával, jó humorérzékkel rendelkező személy. Nem szeretem a vitákat, az esetek 99%-ban csendes, halk szavú. Az életem zsinór mértéke: az őszinteség, a hűség és a szeretet. Kedvenc idő töltésem: a természet járás, a gomba gyűjtés, olvasás, zene hallgatás. Szeretem időnként a csendet, a magányt, imádom a tengert. Nem szeretem a fényűzést, az egyszerű, kellemes kikapcsolódási programok vonzanak. Az egyéb érdeklődési körbe tartozó témák: a jog, az irodalom, pszichológia, melyeket tanultam, s ma is érdeklődéssel tanulmányozok időnként saját örömömre. Keresek egy TÁRSAT, akivel megértjük egymást, aki már képes elfogadni egy másik embert olyannak amilyen, cserébe én sem kívánom őt megváltoztatni, akivel megkönnyíthetjük egymás életét. Tudjon nevetni, úgy ahogy én, akár saját magán is. Írj, ha többet szeretnél tudni! Nincs tabu téma! Bármilyen kérdésedre őszinte választ fogsz kapni. Minden levélre válaszolok, őszintén, korrekt módon. Az aki nem képes szembe nézni az elutasítással és "letilt", ÖNMAGÁT minősíti. Én MINDENKIVEL empatikus és "barátságos " vagyok.
Anna, 62 ElérhetőPrémium tagság
Társkereső Gödöllő
Prémium tagság Prémium tag
Árpi, társkereső Gödöllő
Fényképek3
Meg ismersz időben meg tudol mindent.
Árpi, 37
Társkereső Gödöllő
Gabriella, társkereső Gödöllő
Fényképek8
Sziasztok! Milyen is vagyok? Egy laza, vidám 52 éves molett Nő. Imádom az életet! Élni szeretném és nem leélni, egy humoros, őszinte Társ mellett.
Társkereső Gödöllő