Győri társkereső

Regisztrálj ingyen és máris láthatod a többi győri társkeresőt is.
Márta, társkereső Győr
Fényképek6
keresem azt a férfit ,aki társra ,barátra ,szerelemre. ölelésre vágyik.aki nem dohányzó .önmagára és környezetére is igényes.káros szenvedélyektől mentes nem kopasz szeretni tudó.és romantikus. én is hasonló beállitottságú munkáját szerető komoly gondolkodású, szeretetet adni tudó , harmonikus életre vágyó lány vagyok Ha úgy gondolod ,hogy szimpatikus vagyok sza'modra kérlek ne félj, engedd hogy egyma'sra tala'ljunk ...............Csak jöjj ,Ra'd va'rtam rég,,,,,,,,,,,...
Márta, 54
Társkereső Győr
Edit, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek9
"Egy napon felébredtem, és észrevettem, hogy hiányzik. Ez a legnyomorultabb érzés. Mikor hiányzik valaki. Körülnézel, nem érted. Kinyújtod a kezed, egy pohár vizet keresel tétova mozdulattal, egy könyvet. Minden a helyén van az életedben, a tárgyak, a személyek, a megszokott időbeosztás, a világhoz való viszonyod nem változott. Csak éppen hiányzik valami. " (Márai Sándor) Kérek mindenkit, hogy a "rendszer által kreált érdekes kérdéseket" ne rám pazarolja!
Edit, 49
Társkereső Győr
Vicuska, társkereső Győr
Fényképek11
NE ITÉLJ MEG AMIG NEM ISMERSZ!
Társkereső Győr
Laci, társkereső Győr
Fényképek3
Intelligens, nyílt, kedves, őszinte, empatikus, becsületes, sportos srác vagyok. Az időt visszaforgatni már nem tudom, de minden nap reménykedem, hogy találkozok azzal a valakivel, aki megfog, akit megismerhetek, akit megszerethetek, akivel az élet nagyon egyszerű. csak sietek munka után haza, mert hiányzik, már látni szeretném. szeretnék meginni vele egy kávét, jókat beszélgetni, figyelni rá, hogy hogyan tehetem őt boldoggá. legyenek közös programjaink és az életet egyszerűen, de nagy...
Laci, 44Prémium tagság
Társkereső Győr
Prémium tagság Prémium tag
Viktor, társkereső Győr
Fényképek2
...................
Viktor, 33
Társkereső Győr
SAID, társkereső Győr
Fényképek1
Becsületes és toleráns ember vagyok. Humor érzékem van. Megbizható és őszinte.
SAID, 67
Társkereső Győr
Évi, társkereső Győr
Fényképek2
Egy kapcsolat a legtöbb esetben akkor válik tartóssá ha a férfi hódítja meg a nőt. Vagy kölcsönösen egymást!? :)Szeretem a vidámságot, alapvetően optimista vagyok. Remény hal meg utoljára. Természet, kirándulás... Sok szépet lehet találni az életben...
Évi, 58
Társkereső Győr
Peter, társkereső Győr
Fényképek4
Ich bin Wiener, habe aber ein Wochenendhaus in der Nähe von Györ. Ich bin auch öfters am Balaton. Ich suche eine hübsche, fröhliche ungarische Freundin I am from Vienna and have a weekendhouse near Györ. I am often also on lake Balaton Ich am looking for a pretty, hearty hungarian girl friend.
Peter, 52
Társkereső Győr
József, társkereső Győr
Fényképek1
Feleséget kerek magamnak, hogy újra tudjam kezdeni az életem. Nem adom fel az álmaimat. Szeretnék még családot. Család nélkül mit sem ér az ember élete. Sajnos a fiam akit két és féléves kora óta édesapámmal együtt neveltünk fel, két éve elhunyt. Nélküle teljesen egyedül maradtam. Jelenleg Németországban dolgozom, de egyébként Magyarországon lakom. Határozott, magabiztos, megbízható, becsületes, őszinte, szerető, gondoskodó, az egészséges életmódot kedvelő férfi vagyok. Szeretem az állatokat,...
Társkereső Győr
Gergely, társkereső Győr
Fényképek3
Igazi nyugodt, kiegyensúlyozott embert ismerhetsz meg bennem. Szabadidőmben tanulok, meg a barátaimmal lógok. A téli sportokat kedvelem, snowboard, korcsolyázás, meg minden ami kicsit izgalmas is. Társat keresek, aki kedves, kiegyensúlyozott, és imád mosolyogni.
Társkereső Győr
Lajos, társkereső Győr
Fényképek10
Sziasztok. Nem szeretek magamról írni, mert vagy túl kritikus vagyok magammal, vagy túl sokat adok ki magamból. 1. Dolgozok, sokat, néha túl sokat. Esténként azért ráérek és ezt az időt szeretném eltölteni valakivel aki szeret. 2. Szeretek táncolni, énekelni, nem tudok viccet mesélni de helyzet komikumban jó vagyok. 3. Alapjában nyugodt kiegyensúlyozott optimista ember vagyok. 4. Szeretek főzni, mosok, takarítok,önellátó vagyok. 5. Elvagyok egyedül is ,de egy társ értelmet adna a mindennapoknak.
Lajos, 45
Társkereső Győr
Levente, társkereső Győr
Fényképek4
Megbízható, nyugodt, segítőkész és nyitott embernek tartom magam. Fontos hogy ritkán el tudjak vonulni, kicsit egyedül lenni a gondolataimmal. Szeretek szabadban lenni, kertészkedni, kirándulni, együtt főzni, vagy csak egy nagyot sétálni..
Társkereső Győr
Zsófi, társkereső Győr
Fényképek3
a kérdésekre adott válaszaimból sok minden kiderül rólam. bár sok helyen 3. variációt is irnék. VISZONT AKIT KERESEK: CSAK KOMOLY, TELJESEN FÜGGETLEN, ÉRTELMISÉGI FÉRFIT KERESEK. SZÓVAL: KALANDOROK KÍMÉLJENEK! !
Zsófi, 47
Társkereső Győr
Lina, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek2
Örülök, hogy benéztél hozzám. Pár dolgot vegyél figyelembe kérlek! Csak akkor keress, ha független és rendezett az életed. Ugyanazt keresem, amit Te az aktívat, ápoltat, kedveset, humorosat pozitívat, csak FÉRFI-ben:)) A saját korosztályomban ismerkedem. 50-61-ig bezárólag és kérlek a távolságot is gondold át! Tudom az életben semmi nincs kőbe vésve, de valamelyest ragaszkodnék az elképzeléseimhez. Köszönöm, hogy elolvastál.
Lina, 57
Társkereső Győr
Pep, társkereső Győr
Fényképek1
Én egy 31 éves,sportos szabad srác vagyok!!! Nálam elsődleges az őszinteség!!! Szívesen ismerkedem,szeretek társaságban lenni,ahol jól érzem magam!!! Mindenem a sport,de bármiről el tudok beszélgetni!!! Aktívan sportolok is!!!Ezzel köthető össze a munkahelyem is!!!
Pep, 40
Társkereső Győr
Andrea, társkereső Győr
Fényképek3
Pozitív beállítottságú, megfontolt, megbízható nő vagyok. Fontosak számomra az emberi értékek, amit szeretek ha tiszteletben tartanak. Szeretem az életet az összes kihívásával együtt. Szeretem a napfényt, a vizeket, a gyógyfürdőket és a kirándulásokat, az utazásokat. Gyengéd a lelkem, de ha kell olyan kemény vagyok mint a vas. Ember vagyok az összes hibámmal és erényemmel együtt. Szeretnék társat találni.
Andrea, 56
Társkereső Győr
Marek, társkereső Győr
Fényképek2
ismerj meg:D
Marek, 29
Társkereső Győr
Csabi, társkereső Győr
Fényképek2
Sziasztok! Sok mindent írhatnék de inkább kérdezzetek Egy nőt keresek egy igazi nőt aki komolyan gondolja és valóban párt keres
Csabi, 28
Társkereső Győr
Tamás, társkereső Győr
Fényképek5
Kevés szabad idővel rendelkező 40 éves férfi vagyok. Szabad idő eltöltésére keresem partnerem. NEM ALKALMI SEX PARTNERT KERESEK.
Tamás, 41
Társkereső Győr
Árpád, társkereső Győr
Fényképek1
Őszinte normális férfi vagyok, aki hű társat keresi 40 éves nő személyébe.
Társkereső Győr
Kati, társkereső Győr
Fényképek1
Szeretnék ismerkedni olyannal aki korban hozzám illő. Komoly kapcsolat.
Kati, 64
Társkereső Győr
Szabi, társkereső Győr
Fényképek3
Komoly kapcsolatot keresek,fegyveres testületnél szolgálok, emiatt kicsit kiszámíthatlan a szabadidő, szeretek focizni,válogatott meccsekre járni, futni,olvasni,filmezni,munkából adódóan elég sokan vagyunk összezárva sokáig kis helyen, szóval elég sok mindent elviselek :)
Szabi, 33
Társkereső Győr
Laszlo, társkereső Győr
Fényképek2
Őszinte, komoly kapcsolatot keresek.
Laszlo, 53Prémium tagság
Társkereső Győr
Prémium tagság Prémium tag
Laci, társkereső Győr
Fényképek2
Sziasztok szeretnék egy komoly kapcsolatot.
Laci, 26
Társkereső Győr
Saby, társkereső Győr
Fényképek4
Kedves hölgyeim/lányok! Lehet találni kivételeket is hosszútávú, boldog kapcsolatban. Szeretnék bizonyítani. Enyém a lehetőség az öné/tiéd a döntés. Köszönöm hogy elolvastál :)
Saby, 34
Társkereső Győr
Gábor, társkereső Győr
Fényképek5
Szia Kedves Ismeretlen! Hogy ki vagyok én? Egy kedves, aranyos emberke, aki szeretné megtalálni a kedvesét egy egész életre. Nem vagyok nagyképű és nagyravágyó, két lábon járok a földön. Egyenlőre ennyi, a többit privátban.
Gábor, 37Születésnapi torta
Társkereső Győr
Születésnapi torta Születésnapja lesz
Dominik, társkereső Győr
Fényképek5
"A férfi a táncban és az életben vezet - a nő követi. Ez eddig rendben van. De vezetni csak az tud, aki tiszteli a másik lényét. Tiszteli a szabadságát. És úgy vezet , hogy öröm legyen követni őt . "
Társkereső Győr
Szabolcs, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek3
A jég meg az ég szikrázva simul össze, a szél se beszél: por-hóval kergetődzve játszanak - mert szabad... E fényes-boldog pusztaságban nincs hazug szó: tisztaság van; senki se kényszerít, senki se tiltja, hogy válassz, itt te vagy a kérdés és csak te lehetsz a válasz! Égnek és jégnek kristály síkjai közt suhan a lélek... a levegő penge-éles és szesz-tömény, itt mégse félek, mégsem érzem a vesztemet én; röpülve, zuhanva, pörögve, suhanva szótlanul mond hálát jégnek és égnek a táncba-szabadult,...
Társkereső Győr
István, társkereső Győr
Fényképek2
Ami jellemez: hagyományos értékeket tartom, utálom a libero, -e's gander elméleteket, és ezek képviselőit, gyártóit Szeretem az egyenesse'get, őszinteséget. Ami a szívemen, az a számon Munkámban ami jellemez:valamit vagy jól, vagy sehogy,. A tökéletes nem létezik, de mindenképpen arra kell törekedni. Számomra párkapcsolat csak férfi, és nő között képzelhető el..mindezek ellenére nem vagyok puritán, vaskalapos, .
Társkereső Győr
Alex, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek28
Már látok a sötétben...
Társkereső Győr
Prémium tagság Prémium tag
Sándor, társkereső Győr
Fényképek1
Sziasztok.normális rendes Srácnak tartom magam. Komoly kapcsolatot keresek. Ha elnyertem tetszésed akkor írj bátran.
Társkereső Győr
Zsuzsa, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek12
Nyugdijas vagyok.Szeretek kertèszkedni , kirándulni, táncolni .Szeretem a vidám őszinte embereket.
Zsuzsa, 71
Társkereső Győr
Zsolt, társkereső Győr
Fényképek2
Sziasztok Fiatalos, életvidám srác vagyok akinek fontos az őszinteség és a megbízhatóság. Komoly kapcsolatot keresek telis teli érzelmekkel és vidámsággal
Zsolt, 34
Társkereső Győr
Bejczi, társkereső Győr
Fényképek1
józsi vagyok Győr környékén élek komoly kapcsolatot keresek többet személyesen vagy levélben.
Bejczi, 53
Társkereső Győr
Matyy, társkereső Győr
Fényképek1
Barátkoznák érett hőlgyekkel.
Matyy, 41
Társkereső Győr
János, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek3
Magamról bővebben: Szeretek utazni, fél éve voltam a szomszéd faluban is. Gyalog, mert nem jár busz, a biciklimet ellopták. Szeretek bulizni. Általános iskolában voltam a farsangon. Nyertem egy első helyezett jelmez tortát, mert azt hitték, hogy parasztnak öltöztem, pedig csak néző voltam az ünnepi ruhában. Kedvenc állatom az ebihal, aminek már van lába, csak az a baj, hogy nehéz sétáltatni. Amióta az egyik egyetemen felújítás van, azóta járok egyetemre is. Takarítani. Nagyon szeretem a...
János, 53
Társkereső Győr
Timea, társkereső Győr
Fényképek2
Megfontolt, komoly gondolkodású társaságot szerető, családcentrikus anya vagyok. Szeretek kirándulni, utazni. Komoly kapcsolatot keresek a következő 30 évre
Timea, 52
Társkereső Győr
Varga, társkereső Győr
Fényképek1
sziasztok komoly kapcsolat erdekel, van kislanyom, csak azirjon aki elfogadja
Varga, 31
Társkereső Győr
Márk, társkereső Győr
Fényképek5
Keresem a másik felem. Nem érzem magam fél embernek, de mégis hiányzik az aki mindent kerek egésszé tenne. Akivel sétálhatunk a naplementében, akivel megoszthatom az örömöm és bánatom.. Szeretem a természetet, szabadidőmben szívesen járok túrázni, kirándulni. Kitartó, elkötelezett és hűséges típus vagyok, mint a vizslám :) A munkahelyem mellett, Győr közelében gazdálkodok a családommal, szántófölddel és állatokkal is foglalkozok. Nagy szerelmeim a marhák. Az átlagos életviteltől azért eltér,...
Márk, 32
Társkereső Győr
Vadász, társkereső Győr
Fényképek2
Üdvözletem Itt létem célja megtalálni azt a hölgyet, akivel kellemesen eltölthetnénk a nyarat, néhány hónapot, hetet, egy éjszakát, vagy akár többet, kevesebbet :)
Társkereső Győr
Sebastian, társkereső Győr
Fényképek1
Nyitott könyv vagyok, ezért nagyon szívesen mesélek rólam, ha kérdezed.
Társkereső Győr
Zsolt, társkereső Győr
Fényképek1
Igazából beszélgessünk utána alkoss véleményt
Zsolt, 54
Társkereső Győr
Zsolt, társkereső Győr
Fényképek4
Zsolti vagyok,magas, jó megjelenésű érzelmekben gazdag,az mellett jó humorú független vállalkozó.
Zsolt, 50
Társkereső Győr
Zsolt, társkereső Győr
Fényképek8
Drága Hölgyeim! Nem vagyok herceg és még fehér lovam sincs, de egy kedves humort szerető romantikus alkat vagyok! Átlagos egyszerű ember vagyok! Szeretem a természetet, a jó zenét szeretek kirándulni és még sok más tevékenységet amivel hasznosan telik az idő! Beszélgessünk ismerkedjünk és a többi majd kialakul! Köszönöm hogy elolvastad!
Zsolt, 55
Társkereső Győr
Vezér, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek1
Végtelenül kedves,kissé vissza húzódó,jó humorú,helyes srác!!
Vezér, 40
Társkereső Győr
Borzaskata, társkereső Győr
Fényképek13
Csak egy nő a sok közül, - mégis részeseként szemlélve ezt az őrült, vesztébe rohanó világot magam körül....persze csak pozitívan :)
Társkereső Győr
Penge, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek2
Ülök némán előttem papír, reszket a kezem de a tollam nem ír. De mit is írhatnék Neked, hisz úgy is tudod. Amit mondanék, szavakban el sem mondhatom. A lelkem örvend, a szívem hangosan dobog. A neved hallatán örömtől sugárzok. Kedves vagy nekem, vágyódom utánad. Kellesz nekem, hiszen annyira imádlak. De jó is lenne, ha minden szép lenne. Nem állna utunkban soha senki sem. Igen várok, és reménykedem. Hogy egyszer észreveszed a szép lelkemet. Észreveszed, és meglátod az igazi énemet. Rádöbbensz...
Penge, 56
Társkereső Győr
Krisz, társkereső Győr
Fényképek4
Ismerkedem lesz ami lesz alapon :)
Krisz, 24
Társkereső Győr
Gábor, társkereső Győr
Fényképek2
komoly kapcsolatot keresek
Gábor, 44
Társkereső Győr
Torpe, társkereső Győr
Fényképek1
torpe torpi ként vagyok fent ha tetszem jelőlj be, és îrj bàtran. Szép napot mindenkinek! :)
Torpe, 43
Társkereső Győr