Győri társkereső

309 társkeresővel ismerkedhetsz a Páratlanon.

Szeretnél az összes társkeresővel megismerkedni? Készítsd el saját profilod pár perc alatt, tölsd fel magadról fényképet és máris ismerkedhetsz.

Regisztrálj ingyen
Dávid, társkereső Győr
Fényképek3
Oroszlán lévén, elég makacs és önfejű vagyok. De vannak szerethető tulajdonságaim. Nagyon szeretek társaságban lenni, így a barátaim és a családom nagyon fontosak számomra. A barátaim szókimondónak és egyenes embernek tartanak, ez néha nem olyan jó dolog, tudom, de inkább elmondom a véleményem, mintsem hogy kegyes hazugságokat mondjak. Elég sokat dolgozom, mert mindennap ingázok Bécs és Győr között.
Dávid, 33
Társkereső Győr
Olivér, társkereső Győr
Fényképek7
Keresem a párom remélem egyszer megtalállom az igazit akivel boldog lehetek,mert sok csalodás ér és remélem itt megtalálom és boldog leszek.
Társkereső Győr
Sándor, társkereső Győr
Fényképek3
györ mellett lakom független vagyok!
Társkereső Győr
Csigabiga, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek1
Az élet aranyszabályai Ha kinyitottad, csukd be! Ha meggyújtottad, oltsd el! Ha elindítottad, állítsd le! Ha eltörted, valld be! Ha nem tudod megjavítani, hívj olyat, aki meg tudja! Ha kölcsönkérted, juttasd vissza! Ha értékeled, vigyázz rá! Ha rendetlenséget csináltál, takaríts ki! Ha elmozdítottad, tedd vissza! Ha másé, és használni akarod, kérj engedélyt! Ha nem tudod, hogy működik, hagyd békén! Ha nem a te dolgod, ne kérdezősködj! Ha nem tört el, ne akard megjavítani! Ha felderíti valaki...
Társkereső Győr
Zoltán, társkereső Győr
Fényképek6
Egy fiú vagyok,aki szereti a természetet,az állatokat,a zenét,a műszaki dolgokat.Szeretem kiszínesíteni magam körül a dolgokat,szebbé tenni a környezetet,amennyire lehet.
Társkereső Győr
Gergely, társkereső Győr
Fényképek3
Igazi nyugodt, kiegyensúlyozott embert ismerhetsz meg bennem. Szabadidőmben tanulok, meg a barátaimmal lógok. A téli sportokat kedvelem, snowboard, korcsolyázás, meg minden ami kicsit izgalmas is. Társat keresek, aki kedves, kiegyensúlyozott, és imád mosolyogni.
Társkereső Győr
Alex, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek18
A zenének hangosan kell szólnia, hogy ne halljuk, hogyan omlik össze körülöttünk a világ..
Társkereső Győr
Névnapi ajándék Névnapja lesz
Dávid, társkereső Győr
Fényképek3
Először is sziasztok!:) byebye
Dávid, 31
Társkereső Győr
Misi, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek1
Szeretem a női nemet, de az igent még jobban..
Misi, 56
Társkereső Győr
Zsolt, társkereső Győr
Fényképek1
Házasodna gazda.
Zsolt, 39
Társkereső Győr
Zsófi, társkereső Győr
Fényképek3
a kérdésekre adott válaszaimból sok minden kiderül rólam. bár sok helyen 3. variációt is irnék. VISZONT AKIT KERESEK: CSAK KOMOLY, TELJESEN FÜGGETLEN, ÉRTELMISÉGI FÉRFIT KERESEK. SZÓVAL: KALANDOROK KÍMÉLJENEK! !
Zsófi, 49
Társkereső Győr
Ádám, társkereső Győr
Fényképek3
Ha irsz megtudod!:)
Ádám, 33
Társkereső Győr
Ernő, társkereső Győr
Fényképek4
Szia! Természetet, zenét, utazást, sportot kedvelő férfi vagyok. Hasonló érdeklődésű társamat keresem.
Ernő, 44
Társkereső Győr
Zsuzsa, társkereső Győr
Fényképek5
Magas, nemdohányzó társam keresem Győr és környéken. Kellemes kikapcsolódásra, kirándulás szép helyekre, fürdőzés, színház látogatásra. Kedves, nyugodt természetű, intelligens magas férfi személyében. Kizárólag egyedül elő legyen.
Zsuzsa, 67
Társkereső Győr
Attila, társkereső Győr
Fényképek4
Özvegy vagyok, magányosan élek saját panellakásban. Jelenleg még aktívan dolgozom. El tudom látni magam. Egy igazi TÁRS hiányzik az életemből Akivel a szabadidőt hasznosan lehetne eltölteni, az életünk végéig! Nagyon rossz a magány, az egyedüllét!
Attila, 66
Társkereső Győr
Ilona, társkereső Győr
Fényképek18
Egyedül álló vidámságot ,természetet zenét kedvelő vagyok ! Szeretek fiatalosan öltözni Mindent szeretek ami szép !
Ilona, 71
Társkereső Győr
Tibor, társkereső Győr
Fényképek1
A fájdalom a bölcsesség apja, a szerelem az anyja.
Tibor, 46
Társkereső Győr
Éva, társkereső Győr
Fényképek5
Szerelmem Győrből keresem. Szeretve szeretnék lenni minden téren egy társ mellett. Ha megnevettetlek, akkor nyert ügyem van? Őszinte vagyok és hűséges, akire lehet számítani. Olyan embert keresek, aki értékeli, ha a kedvében járok. Fontos számomra a bizalom, hűség. Egy kapcsolatban érték számomra az őszinteség, bizalom és a kommunikáció. Kedves őszinte ember vagyok. Intelligens, vidám és aktív társat keresek.
Éva, 48Prémium tagság
Társkereső Győr
Prémium tagság Prémium tag
Zsolt, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek1
"Élni és élni hagyni", persze egy normális keretrendszer között! A többi meg úgy is jön magától ha jönnie kell.. Keresek valakit aki hasonló gondolkodású, és ha valamiben nem értenénk egyet, hát velem lehet vitatkozni! Fontos a humor és a vidámság, aztán felőlem jöhet akár a világvége is..
Zsolt, 45Születésnapi torta
Társkereső Győr
Születésnapi torta Születésnapja lesz
Ibolya, társkereső Győr
Fényképek4
49 éves vagyok, nem rég érkeztem Magyar országról, (Győrből )Hollandiába (Hoogerdet be )kisebb nagyobb szerencse próbálásként, dolgozni..szeretnék ismerkedni, barátkozni korban hozzám illő férfival aki komoly kapcsolatot szeretne.
Ibolya, 51
Társkereső Győr
Krisztián, társkereső Győr
Fényképek18
Sziasztok! Maximalista és rendkedvelő ember vagyok. Empatikus és segítőkész. Ha tudok, segítek másokon, utálom az igazságtalanságot az életben! A véleményemet nem szoktam magamban tartani, kimondom amit gondolok. Ellenben megértő vagyok, és ész érvékkel meggyőzhető. Egy párkapcsolatban fontos nekem a bizalom, a hűség, valamint megértsük egymást a másikkal. Kimondott ideálom nincs. Mindig azt a pluszt keresem egy nőben, ami megfog, amitől szépnek látom őt, és ő lesz számomra az egyetlen. :)...
Társkereső Győr
Prémium tagság Prémium tag
Edit, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek9
"Egy napon felébredtem, és észrevettem, hogy hiányzik. Ez a legnyomorultabb érzés. Mikor hiányzik valaki. Körülnézel, nem érted. Kinyújtod a kezed, egy pohár vizet keresel tétova mozdulattal, egy könyvet. Minden a helyén van az életedben, a tárgyak, a személyek, a megszokott időbeosztás, a világhoz való viszonyod nem változott. Csak éppen hiányzik valami. " (Márai Sándor) Kérek mindenkit, hogy a "rendszer által kreált érdekes kérdéseket" ne rám pazarolja!
Edit, 50 Elérhető
Társkereső Győr
Tibor, társkereső Győr
Fényképek1
Örökké nem eshet.
Tibor, 54
Társkereső Győr
Csaba, társkereső Győr
Fényképek7
A humor kitölti napjaimat. Barátomat, partneremet, társamat keresem. Szeretek sportolni, kerékpározni, sétálni, úszni, főzni, pihenni és összebújni. Mindenkivel máshogyan viselkedem. Szeretem, ha szeretnek. Komoly társra, partnerre vágyom, kalandorok kíméljenek. Nem dohányzom, nem fogyasztok alkoholt. Nem szeretek szerepelni. Nincs bennem olyan hogy a barátaimat megőrjítem. Igényes, kedves, intelligens, bonyolult típus vagyok. Kizárólag komoly kapcsolat érdekel, de ez úgyis idővel válik el....
Csaba, 50
Társkereső Győr
Norbi, társkereső Győr
Fényképek3
Alapvetően vidám természetü,viszonylag könnyen ismerkedő,romantikát kedvelő vagyok.
Norbi, 52
Társkereső Győr
Zoli, társkereső Győr
Fényképek13
Szia!! Megbízható, humoros, hűséges fiú vagyok!! Komoly kapcsolatot keresek, természet kedvelő lány személyében! Légy te is hűséges és értsd a humort!!
Zoli, 44Prémium tagság
Társkereső Győr
Prémium tagság Prémium tag
Józsed, társkereső Győr
Fényképek1
Egyedülálló férfi vagyok, aki sokat sétál. Múzeum és színházlátogató. Sokat olvas. A szépirodalmi művek mellett a történelmi, művészeti, valamint a vallási irodalmat tanulmányozza. A többit neked mondom el.
Társkereső Győr
Róbert, társkereső Győr
Fényképek1
Csak komoly kapcsolat érdekel.
Társkereső Győr
Ernő, társkereső Győr
Fényképek2
komoly kapcsolatot keresek!!!
Ernő, 42
Társkereső Győr
Roland, társkereső Győr
Fényképek1
Írj bátran nem harapok.
Roland, 28
Társkereső Győr
Ádám, társkereső Győr
Fényképek3
Üdv mindenkinek :). Ismerkedni szeretnék de gondolom erre mindenki rájött, lévén ez egy ilyen oldal :). Szeretném megtalálni azt a természetbarát, állat szerető hölgyet aki hosszútávon gondolkodik, őszinte, és el tudja fogadni ha szeretik! Magamról annyit igy egyenlőre: szeretek kirándulni, túrázni, lovagolni de néha csak lustálkodni és ki sem kelni az ágyból egész nap :). Párkapcsolat jogcímen nem házi szolgát keresek hanem 1 egyen értékű partnert! Ja igen, nem vagyok milliomos csak 1...
Ádám, 35
Társkereső Győr
Richárd, társkereső Győr
Fényképek3
Sziasztok! Egy család szerető, rendes kedves srác vagyok. Nagyon szeretem a gyerekeket, már nagyon szeretnék sajátot. Ehhez, és egy boldog kapcsolathoz keresem páromat. Ezen kívül rendezett az életem. Szeretek kirándulni, vagy akár egy szép estén otthon filmet nézni, jókat beszélgetni. Ha érdekesnek tartasz, szívesen megismernél, írj kérlek :-)
Társkereső Győr
Prémium tagság Prémium tag
Erik, társkereső Győr
Fényképek1
Komoly társam Győr környékén keresem. Komoly kapcsolatot keresek, szeretek szeretni és szeretve lenni. Szeretem az elcsendesülést, megtapasztalni a világ rezdüléseit. Csendes, őszinte, érzelmes, néha spontán, de átgondoltan cselekszem, fontosak az emberi értékek. Nem kalandot keresek, hanem végre egy igazi társat, hogy szerethessek és szeretve legyek. Társaság kedvelő vagyok, szeretek zenét hallgatni, olvasni, kerékpározni. Számomra fontos egy kapcsolat és minden ami együtt jár vele. Az élet...
Erik, 21
Társkereső Győr
József, társkereső Győr
Fényképek3
Kedves Hölgyem! A szokásos "céltudatos, magabiztos, ambiciózus menőpasi" blablabla helyett most csak ennyit mondanék: Rámenős egy alak vagyok, de valamiért pont ezt szeretik bennem a lányok.." Ideális jelölt rész: És, hogy milyen nőt keresek? Akik messziről kerüljenek el: -Egójukat fényező netdívák -"Nekem senki se jó" tipusú ismerkedési oldalak 2005-ös regisztrációival -Pénzvadászok -Villogó műkörmös plázacicák -Megrögzött hisztérikák Mikor tudod felkelteni a figyelmem: 1. Ha kedves és sokat...
Társkereső Győr
Bálint, társkereső Győr
Fényképek5
20 éves vagyok komoly kapcsolatot keresek.
Társkereső Győr
István, társkereső Győr
Fényképek2
Ami jellemez: hagyományos értékeket tartom, utálom a libero, -e's gander elméleteket, és ezek képviselőit, gyártóit Szeretem az egyenesse'get, őszinteséget. Ami a szívemen, az a számon Munkámban ami jellemez:valamit vagy jól, vagy sehogy,. A tökéletes nem létezik, de mindenképpen arra kell törekedni. Számomra párkapcsolat csak férfi, és nő között képzelhető el..mindezek ellenére nem vagyok puritán, vaskalapos, .
Társkereső Győr
MARGIT, társkereső Győr
Fényképek1
természetet. kirándulást. vidámságot kedvelő fiatalos nő vagyok..megismerkednék fűggetlen. károsszenvedélyektől mentes korban hozzám illő urral. komoly kapcsolat céljábol.
MARGIT, 64
Társkereső Győr
Mihály, társkereső Győr
Fényképek4
Nem bolond az ki feladja azt amit nem tarthat meg azért hogy elnyerje azt kit többé nem veszíthet el!!
Társkereső Győr
Zoli, társkereső Győr
Fényképek6
Szia kedves látogató! Én egy víg kedélyű, egyszerű, de aktív életet élő nyugdíjas férfi vagyok, Győrben élek. Szabadidőmben túrázok, gyalogosan és lóháton egyaránt és van egy kertem, azt gondozgatom. Mindenre nyitott vagyok, ami szórakoztató, mozi, színház, koncert, stb. Vallom, hogy hasonló a hasonlóval. Tartós kapcsolatra keresem párom, aki szívesen velem tartana, akivel megoszthatnám élményeimet.
Zoli, 58Prémium tagság
Társkereső Győr
Prémium tagság Prémium tag
Vezér, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek1
Végtelenül kedves,kissé vissza húzódó,jó humorú,helyes srác!!
Vezér, 42
Társkereső Győr
ISTVÁN, társkereső Győr
Fényképek5
Üdvözlök minden kedves hölgyet a Páratlan társkereső oldalán! Istvánnak hívnak. Átlagos pasi vagyok, semmi extra. Konzervatív,otthonülős, na jó dolgozni, meg a boltba azért járok :-)
Társkereső Győr
Zsuzsa, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek18
Nyugdijas vagyok.Szeretek kertèszkedni , kirándulni, táncolni .Szeretem a vidám őszinte embereket.
Zsuzsa, 73
Társkereső Győr
Tibor, társkereső Győr
Fényképek1
Szia. Kedves és normális Győri srác keresi párját hosszú távon. Vállalkozóként dolgozom. Köszönöm szépen hogy elolvastad.
Tibor, 22
Társkereső Győr
Tünde, társkereső Győr
Fényképek3
Olyan társat keresek aki őszinte és szereti az őszinteséget. Nem ígérget. Egyszerű vagyok nem szeretem a túlzásokat de attól szeretem a szépet és jót mint minden más nő. Nehezen engedek bárkit is magamhoz de akit igen azt nagyon tudom szeretni és becsülni. Kalandorok kíméljenek.
Tünde, 50
Társkereső Győr
Attila, társkereső Győr
Fényképek1
Őszinte szókimondó vagyok.
Attila, 41
Társkereső Győr
Lala, társkereső Győr
Fényképek1
Jókedvű káros szenvedélyektől mentes zenecentrikus.
Lala, 22
Társkereső Győr
Gergő, társkereső Győr
Fényképek1
Állat barát vagyok. Ne külsőre ítélj hanem tartsd szem előtt a belső értékeket is. Fiatalos, vidám természetű, vagyok. Alapvetően realista vagyok. Másoknak szeretek segíteni. Személyes találkozás híve vagyok.
Gergő, 36
Társkereső Győr
Laszlo, társkereső Győr
Fényképek2
Őszinte, komoly kapcsolatot keresek.
Laszlo, 55
Társkereső Győr
Ani, társkereső Győr
Fényképek1
Az őszinte embereket szeretem. Szinte mindenre nyitott vagyok.
Ani, 60
Társkereső Győr
Rosta, társkereső Győr
Fényképek2
Győr környékéről keresem a párom. Egyenlőre csak beszélgetni vagyok itt, ismerkedni és kiderül, hogy lesz-e ennél több. Igyekszem megfelelni, alkalmazkodni a másikhoz. Addig gyönyörködöm az életben, amíg egy utolsó dobbanással véget nem ér. Ha valamit a fejembe veszek addig nem nyugszok még végre nem hajtom. Érzékeny, szeretek beszélgetni, horgászni gombázni, motorozni. filmet nézni. A pozitív életszemlélet elengedhetetlen ahhoz, hogy az ember jól és boldogan tudjon élni. Kedvelem a régebbi...
Rosta, 63
Társkereső Győr