Kaposvári társkereső

Regisztrálj ingyen és máris láthatod a többi kaposvári társkeresőt is.
Anikó, társkereső Kaposvár
Fényképek1
Nyugdíjas, elvált, 4 unokás nagymama vagyok. Szeretek utazni, olvasni, táncolni, főzni, internetezni, rejtvény fejteni.
Társkereső Kaposvár
József, társkereső Kaposvár
Fényképek8
megbizható őszinte embernek tatom magam
József, 70 Elérhető
Társkereső Kaposvár
Zoltan, társkereső Kaposvár
Fényképek3
Új életet szeretnék kezdeni, társat keresek.
Zoltan, 46
Társkereső Kaposvár
Tamás, társkereső Kaposvár
Fényképek3
Komoly kapcsolat reményében vagyok itt. Egyedül élek, rendszeresen sportolok.. .
Tamás, 41
Társkereső Kaposvár
Kutgemgémél, társkereső KaposvárCsak belépve látható
Fényképek1
Diszkréció mindenáron. Pedig a nevem!! Szeretem az okos nőket.Aki keres az talál !! Szívesen írnák neked ha tudnék. Maximálissan diszkrét vagyok. Szeretek kényeztetni. Kaposvár és környékén. Fontos a tisztaság a kölcsönös szimpátia. Üdv: kutgem
Társkereső Kaposvár
Atala, társkereső Kaposvár
Fényképek1
Szeretem a természetet, az állatokat. Kapcsolatot keresek kötöttség nélkül!
Atala, 43
Társkereső Kaposvár
Magdi, társkereső Kaposvár
Fényképek1
Életvidám fiatalos gondolkodású vagyok. Szeretem a zenét a természetet és az állatokat. Nem szeretem a kétszínű hazudós embereket. Az első találkozásnál úgyis minden kiderül.
Magdi, 75
Társkereső Kaposvár
Márk, társkereső Kaposvár
Fényképek1
Informatív bemutatkozásom:Varga Zsolt Márk, nevezetességem tetszetős neve, kékvérű nemességem arisztokratikus védjegye. Szerencsés csillagzat alatt születtem, a Tigris évében. 1974. július. 13-án, Somogy megyében, Kaposváron. Állatövi Jegyem: Rák. Uralkodó Bolygóm: Hold. Elemem: Víz. Ápolt, intelligensen kulturált műveltségű, értelmiségi férfiú vagyok. Kifinomult, igényes ízlésvilággal rendelkezem. Szellemi, intellektuális kisugárzásom különlegesen megnyerő. A szebbik nem nagy hódolója vagyok. Klasszikus tradíciókat képviselek. Kifürkészhetetlen titokzatosság lengi körül szerény személyem egyediességét. Bensőséges kapcsolatot alakítok ki a jó barátaimmal. Mégis többet tudok, mint amennyit elárulok, nekik. Gasztronómiai ínyencként tartanak számon, számos előkelő helyen. Életvidám, jó humorú a természetem. Romantikus a lelkületem. OKJ és ECDL vizsgával rendelkezem. ABC bolti eladó a végzetségem. Káros szenvedélyektől mentes életet élek, rendezett körülmények között. Külső megjelenésem: 185 cm a a magasságom. Mackósan ducika vagyok. Szemem színe: Barna. Hajam színe: Barna. Arcom: Kerekded. Különleges ismertető jegyem, nincsen. Előéletem: Büntetlen. Nem tagadom, néha szeretek nassolni, de most fogyókúrázom. Csak néha napján, bevallom kísértésbe esem egy - egy Csokoládé miatt. Jellemző tulajdonságaim:Háziasság, hűség, önzetlenség, becsületesség, megbízhatóság. Udvariasság, lovagiasság, leleményesség, nemes lelkületesség. Hagyománytisztelet, életvidámság, érzéki szenvedélyesség. Romantika, érzékenység, sebezhetőség, bensőségesség, mély érzelem.Rejtett tulajdonságaim:Különleges képességekkel rendelkezem. Kedvenc kövem: Holdkő, hegyikristály, jáde, smaragd, gyémánt, gyöngy. Szerencsenapom: Vasárnap, hétfő és péntek. Színem: Kék, zöld, fehér. Állatom: Tigris, jaguár. Puma. .Stratégia, taktikai, logikai játékokat kedvelem: Sakk, malom, kártya, dominó, puzzle. Szeretek: kirándulni, moziba járni, zenét hallgatni, verset írni, rajzolgatni, könyvet olvasni, főzőcskézni, társaságba járni, vicceket mesélni Erős a képzelőerőm. Távoli megfoghatatlan dolgokról szoktam fantáziálgatni. Szeretem az állatokat.
Társkereső Kaposvár
Bandi, társkereső Kaposvár
Fényképek1
37 éves kaposvári srác vagyok tartós kapcsolatot keresek.
Bandi, 47
Társkereső Kaposvár
Virág, társkereső Kaposvár
Fényképek12
Egyedülálló anya vagyok vagyok,de nem apát keresek a gyerekeimnek,viszont nem is egy éjszakás kalandot. Azt hiszem a horoszkópom leírása teljesen illik rám.Ennél jobban én sem foglalhatnám össze Mottói: "Szeretném, ha mindenki nagyon szeretne!"; "A család mindenek előtt!". Erősségei: hűséges, családcentrikus, odaadó, figyelmes, kreatív, fantáziadús, nagylelkű, házias, okos, érzelmes, gondoskodó és jók a megérzései. Gyengeségei: félős, sebezhető, érzelmileg instabil, túlságosan ragaszkodó, ingadozó hangulatú. Hobbijai: lakberendezés, festészet, írás, olvasás, főzés.
Virág, 39
Társkereső Kaposvár
Jennifer, társkereső KaposvárCsak belépve látható
Fényképek1
Akit keresek remélem azt majd meg találom..
Társkereső Kaposvár
Sándor, társkereső KaposvárCsak belépve látható
Fényképek1
szeretnék szeretni,társat találni. romantikus alkat vagyok. ennyi. ismerj meg.
Társkereső Kaposvár
Trisz, társkereső Kaposvár
Fényképek6
Sok mindent magamról nem mondok ki nyiltan ahoz meg kell ismerj
Trisz, 31
Társkereső Kaposvár
Lívia, társkereső Kaposvár
Fényképek1
Vidám természetű vagyok ,mint általában a ducik.Az emberi tulajdonságok közül az őszinteséget becsülöm a legjobban. Azt hogy szimpatikus vagyok-e úgy is csak sok beszélgetéssel lehet eldönteni,és a személyes találkozás az ami megmutatja hogy kik is vagyunk valójában .A képek hazugok..........mindig csak a szebbik arcunkat mutatja.
Lívia, 51
Társkereső Kaposvár
Jani, társkereső Kaposvár
Fényképek2
ismerj meg
Jani, 40
Társkereső Kaposvár
Edith, társkereső Kaposvár
Fényképek18
Szeretnék találkozni valakivel akivel jól érzem magam, sokat nevethetünk. 1 fiam van 20 éves, ő velem él. Németországban élünk.
Edith, 59
Társkereső Kaposvár
Marcsi, társkereső Kaposvár
Fényképek7
Szeretek utazni, kirándulni, táncolni. Keresem azt a férfit aki eljön velem, ha világgá akarok menni. Laza, baráti kapcsolatot keresek, minden kötelező kötöttség nélkül.
Marcsi, 101
Társkereső Kaposvár
Tibi, társkereső KaposvárCsak belépve látható
Fényképek1
Ismerkedem de később bármi kialakulhat!
Tibi, 49
Társkereső Kaposvár
András, társkereső Kaposvár
Fényképek1
Egyenlőre csak nézegetek, nem nagyon hiszek a netes társkeresésben..
Társkereső Kaposvár
Tercsi, társkereső Kaposvár
Fényképek3
Őszinte, megbízható ember vagyok. Nyitott az új dolgokra. Most tanulok úszni és nyáron megyek jógatáborba, kíváncsi vagyok és kicsit szakmámba is vág. Egyedül élek, elváltam, 2 felnőtt gyermekem van és 5 unokám. Közel élnek hozzám.
Tercsi, 70
Társkereső Kaposvár
Bálint, társkereső Kaposvár
Fényképek1
Életkorom: 18 Lakhelyem: Somogyjád hobbim: foci gyurás futás meg stb.... sportolásom: focizok Ertem en 187cm vavyok en is regen keziztem en is szeretem a horrol filmeket meg stb.... meg verseket irok meg szeretem a horol filmeket meg sokat szoktam verset írni meg stb..
Társkereső Kaposvár
Attila, társkereső Kaposvár
Fényképek3
Színes egyéniség vagyok, őszinte vagyok.
Attila, 46
Társkereső Kaposvár
Csilla, társkereső Kaposvár
Fényképek13
Komoly kapcsolat reményében szeretnék megismerkedni egy 50-56 éves magyar származású, 178-183 cm magas férfival Kaposvár körzetében. 20, 30 km távolságból. Lehetőleg Bak, szűz csillagjegyűvel.
Csilla, 58
Társkereső Kaposvár
Ibolya, társkereső Kaposvár
Fényképek5
Boldog párkapcsolatban élek, már nem keresek társat!!!
Ibolya, 65
Társkereső Kaposvár
Rózsika, társkereső Kaposvár
Fényképek1
Vidám kedves nő vagyok. Szeretek sétálni, kirándulni.
Társkereső Kaposvár
Rob, társkereső Kaposvár
Fényképek1
Írj, rám és megtudod. :) Most elkezdhetném sorolni a jó, és rossz tulajdonságaimat, de az a legjobb ha ezeket te veszed észre. :)
Rob, 24
Társkereső Kaposvár
Tibi, társkereső Kaposvár
Fényképek3
Hello, Magamról csak annyit, Kanadában élek, és nincs szándékomban Magyarba menni, úgy hogy aki szeretne annak jönnie kell Kanadába.
Tibi, 46
Társkereső Kaposvár
Ildikó, társkereső Kaposvár
Fényképek19
Szeretem a megbízható,őszinte, önmagára igényes embereket!Én is ilyen vagyok!A többit személyesen ....
Társkereső Kaposvár
Kanó, társkereső Kaposvár
Fényképek4
Rák jegyű.
Kanó, 43
Társkereső Kaposvár
Nusi, társkereső Kaposvár
Fényképek2
Egy átlagos lány vagyok. Nem járok 10 centis tűsarkakon, nincsenek hosszú műkörmeim és nincs rajtam kilónyi smink se. Hosszútávú partneremet keresem, kalandorok kíméljenek.
Nusi, 26
Társkereső Kaposvár
Irenka, társkereső Kaposvár
Fényképek6
Mosolygós, vidám természetű vagyok . Szeretek kertészkedni.sétálni , táncolni . Szeretnék szeretni és szeretve lenni ! Komoly tartós kapcsolatot keresek .
Irenka, 61
Társkereső Kaposvár
István, társkereső Kaposvár
Fényképek4
Kedves, fiatalos, megnyerő, nyugodt, érdeklődő, sportos, józan életű, nemdohányzó, értelmiségi, elvált, egyedül élő férfi vagyok. Lakással és rendezett anyagiakkal rendelkezem. Szeretem a munkámat, a természetet, a kerékpározást, úszást, művészeteket, zenét. Érdekel a világban végbemenő események, a történelem, szeretek kirándulni, tájakat, kultúrákat, művészeteket megismerni. Szeretnék egy hasonló adottságokkal, és érdeklődési körrel rendelkező Hölgyet találni, akivel sokat beszélgethetnénk, és ketten megédesítenénk a mindennapokat.
Társkereső Kaposvár
Zsuzsi, társkereső KaposvárCsak belépve látható
Fényképek2
Hosszú távra keresek komoly kapcsolatot. Kaposváron élő kormánytisztviselőnő vagyok. Három lányom közül csak legkisebb gyermekem él velem, ő Budapesten egyetemista. Rendezett körülmények között kertes házban élek Kaposvár kertvárosi részében. Szeretem a természetet, a kertészkedést, kirándulni, sétálgatni, színházban járni, persze ez is társsal a legkellemesebb. Érdekelnek még az antik dolgok, az ezotéria és az asztrológia. Ápolt, önmagára és környezetére igényes nő vagyok. Nem vagyok rendmániás, de szeretem a rendezettséget körülöttem. Ezeket elvárom leendő páromtól is. Szeretnék olyan kapcsolatra találni, amelyik elkísér életem végéig. Remélem nem túl rémisztő, ezért kalandorok kíméljenek.
Zsuzsi, 58
Társkereső Kaposvár
Csilla, társkereső Kaposvár
Fényképek2
50 éves vidám természetü elvált nő vagyok.
Csilla, 55
Társkereső Kaposvár
Eszter, társkereső Kaposvár
Fényképek1
Eszternek hívnak. 33 éves vagyok. Komoly kapcsolatot keresek. Kaposváron élek. Van egy 14 éves lányom. Matematikát korrepetálok. Szeretek táncolni, utazni, jókat nevetni, jókat enni. Nem dohányzom.
Eszter, 34
Társkereső Kaposvár
Laci, társkereső Kaposvár
Fényképek1
Szia Kedves Hölgyem! Laci vagyok, Kaposváron élek egyedül! Ha érdekellek jelezzed! Őszes halánték, rutin, tapasztalat, profi francia, imádok kényeztetni!
Laci, 70
Társkereső Kaposvár
Tibor, társkereső Kaposvár
Fényképek2
Fényképek iwiw adatlap.
Tibor, 56
Társkereső Kaposvár
Tibi, társkereső Kaposvár
Fényképek2
Jó humorú bár néha csendes vagyok. Inkább a személyes találkozásban hiszek.
Tibi, 47
Társkereső Kaposvár
Lászlo, társkereső Kaposvár
Fényképek4
Egyedül élek Nem dohányzom Nem iszom Csak komoly kapcsolat érekel
Társkereső Kaposvár
Klári, társkereső KaposvárCsak belépve látható
Fényképek9
Milyen vagyok? Ismerj meg, s eldöntöd magad. Nem látom ha tetszem, csak akkor tudok reagálni ha rám írsz. Nem véletlenül a hétköznapi arcom látható az adatlapomon. Nincs smink, smukk, gálaruha. A valóság úgy is a hétköznapokon látható. Lehet hogy elsőre megfog valakit egy csillogó külső, egy szexi kép, de aztán eljön a szemtől-szemben találkozás ideje, s ott a kopp. Én inkább ezt kihagynám, s maradok a valóságnál.
Klári, 66
Társkereső Kaposvár
Stivi, társkereső Kaposvár
Fényképek1
Én úgy tanultam,hogy a család feje a férfi!De a nyak a nő!És mind tudjuk a fejet mindig a nyak mozgatja./Persze okosan./Szeretek mindent megbeszélni.Ugyan mindig nem lehet mindenben egyet érteni.De megbeszélni mindig mindent meglehet.Őszinteség!Önzetlen szeretett!Csak így lehet egy életet együtt le élni.
Stivi, 48
Társkereső Kaposvár
Dzsozé, társkereső KaposvárCsak belépve látható
Fényképek1
Csak nézegelődök aztán kitudja! Rövid az élet!
Társkereső Kaposvár
Erzsébet, társkereső Kaposvár
Fényképek22
Egyedül álló özvegy vagyok szeretek utazni bálba járni. Kaposváron élek saját lakásban nem iszom nem dohányzom
Társkereső Kaposvár
Zoli, társkereső Kaposvár
Fényképek5
Hát figy mit is írhatnék... ez most sablonos lesz de ismerj meg és ennyi...
Zoli, 34
Társkereső Kaposvár
Lajos, társkereső Kaposvár
Fényképek1
Nyugodt természetű ember vagyok. Szeretem a természetet és a gyerekeket is. Hobbim a kerékpározás. Szeretek jókat kirándulni nevetni ha van kivel.
Lajos, 45
Társkereső Kaposvár
Erika, társkereső Kaposvár
Fényképek4
Ismerj meg majd megtudod.
Erika, 65
Társkereső Kaposvár
Beáta, társkereső Kaposvár
Fényképek1
Vidám, szókimondó, kirándulást kedvelő Hölgy vagyok, aki tartós, tartalmas kapcsolatra vágyik.
Beáta, 53
Társkereső Kaposvár
Marika, társkereső Kaposvár
Fényképek1
Boldogságra vágyom, kedves, becsületes, hűséges típus vagyok. Szeretetet, tiszteletet várok el páromtól, természetesen ezt én is megígérem. Alkalmi kapcsolatok kizárva, nem az én stílusom. Ha érdekelnek a belső értékeim, írj üzenetet. Kell, hogy legyen valahol egy magányos szív, aki szintén szeretetre vágyik, találjuk meg egymást.
Marika, 63
Társkereső Kaposvár
Zsolttika, társkereső Kaposvár
Fényképek4
Hát nem tudom,hogy mit írjak magamról.Normális,őszinte,átlagos megbízható embernek tartom magam.8 hónapja lett vége a volt párommal a kapcsolat.Kész vagyok újra szerelmesnek lenni.a többit kérdezd s felelek.Röviden ennyi.Tisztelettel Béni Zsolt.
Társkereső Kaposvár
Antal, társkereső Kaposvár
Fényképek3
Mint minden embernek nekem is vannak szerethető és idegesítő dolgaim. De hát kinek nincs? Van aki kedveli, és van aki nehezen viseli el az apróságaimat. Ez van. De általánosságban elmondható rólam, hogy nem vagyok különleges, csak egy egyszerű, de nagyszerű férfi. De sok emberrel ellentétben, hozzám türelem kell mert nehezen nyílók meg az érzelmek terén. De aki türelmes és kitartó, az a személy mellett szívvel és lélekkel kiállok és támogatom. Az élet egyéb területein viszont mókás és szerethető vagyok és elég nyitott az emberek felé. Röviden tömören ennyi.
Antal, 38
Társkereső Kaposvár