Miskolci társkereső

Regisztrálj ingyen és máris láthatod a többi miskolci társkeresőt is.
Beáta, társkereső Miskolc
Fényképek3
Ízig vérig Nő. Hisztivel, mindennel együtt. Nem bírom ha tökösebb vagyok valakinél.
Beáta, 44
Társkereső Miskolc
Csabi, társkereső Miskolc
Fényképek3
Őszinte, kedves, szeretetre vágyó, odaadó férfiember vagyok. Miskolc-Budapest között ingázom. Párom keresem 25-35 közötti hölgy személyében, ha fiatal vagy nem gond, csak legyél érett, felelősségteljes. Csabi.
Csabi, 32
Társkereső Miskolc
Szendrei, társkereső Miskolc
Fényképek1
szeretem megbizható igazmondás családcentrikus nem kihasználni akaró, elfogadó társat.
Társkereső Miskolc
Szilárd, társkereső Miskolc
Fényképek3
Sziasztok! A sablonos közhelyeket kerülném, elég unalmasak. Ami a legelső, 39 éves 178/80 kg barna hajú és szemű tanár vagyok. Ami feltűnt ide bereggelve, hogy itt is sajnos rengetegen vannak, akik 35 - 40 éves létükre még mindíg ott tartanak, hogy életkor, testmagasság, hajszín meg esetleg pénztárcavastagság alapján keresnek maguknak párt. Tulajdonképpen az ilyen embereket leginkább sajnálni lehet! Ha valaha is átéltek volna igazi, feltétel nélküli, őszinte szerelmet, tudnák, hogy annak...
Társkereső Miskolc
Gábor, társkereső Miskolc
Fényképek5
EGYSZERÜ ÉLETMODOT FOLYTATO MAGÁNYOS FÉRFI VAGYOK AKI KERESI A PÁRJÁT KÖZÖS SZIMPÁTIA ESETÉN HOSSZU TÁVRA. KOMOLY KAPCSOLATOTT KERESEK MIVEL KEVÉS SZABAD IDÖVEL RENDELKEZEM CSAK MISKOLCON LAKO HÖLGYET KERESEK!!
Gábor, 67
Társkereső Miskolc
Rita, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek5
44 éves, miskolci nő vagyok. Humoros, hűséges, kedves, bújós páromat keresem. Van 3 tetoválásom ha ez zavar nem egymást keressük.
Rita, 44
Társkereső Miskolc
Gergő, társkereső Miskolc
Fényképek4
Természet és zene kedvelő ember vagyok.
Gergő, 40
Társkereső Miskolc
Margó, társkereső Miskolc
Fényképek2
Őszinteségen és őszinte érzelmeken alapuló kapcsolatot szeretnék. Hogy milyen vagyok? Nem árulok zsákbamacskát: bohém, egy kicsit őrült, néha gyerek, mindemellett kötelességtudó, felelősségteljes.
Margó, 67
Társkereső Miskolc
Ricsi, társkereső Miskolc
Fényképek1
Hűséges ember vagyok. Egyensúlyra törekszem. Imádom a humort űzni és hallgatni is. Nekem ha valaki fontos akkor ő a legfontosabb...
Ricsi, 34
Társkereső Miskolc
László, társkereső Miskolc
Fényképek4
Szeretek ismerkedni! Barátkozós, mosolygós, vidám típus vagyok! Szeretem a barátaimat a telet és a magyar ételeket! Próbálok mindig pontos lenni! A hibáimat bevallom, vállalom! Kerülöm a konfliktusokat ,de akit szeretek azért kiállok és mindent megteszek érte! Hűséges, őszinte vagyok! Az időutazásban nem hiszek mert,ha lenne tényleg "működne" már rég visszajöttem volna és önmagamhoz és jól "elbeszélgettem" volna magammal! :)
Társkereső Miskolc
Károly, társkereső Miskolc
Fényképek1
Magamról, egyszerű környezetemre igényes komoly gondolkozású egyszerű átlagos ember vagyok. Az anyagiak rendezettek! Miskolci és Miskolc környéki nemdohányzó 65-72, év közötti hölgyek ismeretségét keresem!
Társkereső Miskolc
Tamás, társkereső Miskolc
Fényképek6
24 éves teológia akadémia, egyetemista fiú vagyok. Vidám természetű, és természet kedvelő. Egy baleset miatt, ki kell hagynom egy évet a tanulmányaimból, és dolgozom. Amit nagyon élvezek, és szívvel lélekkel csinálom. Szabadidőmben fát faragok, és írok. A másod állásom is az írás. Szeretem a lovakat, és a lovasíjászatot, amely régen bemutató szinten ment. Szeretek kutatni, történelmi, és hadtörténeti témákban, levéltárak, múzeumok, csataterek egyebek. Hétvégente a barátaimmal lógok, egy...
Tamás, 28
Társkereső Miskolc
Barnabás, társkereső Miskolc
Fényképek1
39 éves Miskolci férfi vagyok. Ismerkedni szeretnék hosszú távú kapcsolat céljából. 2 gyermekem van sajnos nem velem élnek.
Társkereső Miskolc
Zsóka, társkereső Miskolc
Fényképek1
Igazságot, őszinteséget kedvelő ember vagyok, még akkor is ha az igazság fáj. Nagyon kitartóan keresem az igazamat, és az igazit.
Zsóka, 62
Társkereső Miskolc
Ildikó, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek10
Sok mindent írhatnék magamról,de nem tartom értelmét. A személyes találkozás híve vagyok. Ha felkeltettem érdeklődésedet vedd fel velem a kapcsolatot.
Társkereső Miskolc
Zita, társkereső Miskolc
Fényképek3
Használati útmutató hozzám: Állítólag nincs velem baj, mint "emberfia" csak valahol elveszett a garancia. Ígértem már annyit, mit nem tudtam tartani. Pedig e "termék"nem gagyi kínai. Magyar gyártmány, cégéres jó firma, de mi belül van, nincs a címkére írva. Szavatosságom fentről keltezett, kódolt jelekből lényem leledzett. Még nem vagyok leértékelve, kidobva, csak én érzem, takarékra vagyok fogva. Jó még a motor, jó a szövet rajtam, a nyomás a szikra gyengül: Én nem ilyen lovat akartam!...
Zita, 56
Társkereső Miskolc
Gábor, társkereső Miskolc
Fényképek3
Szia. Komoly kapcsolatra kereslek téged.
Gábor, 46
Társkereső Miskolc
Rita, társkereső Miskolc
Fényképek3
Romantikus magabiztos és szerető őszinte nő vagyok szeretek utazgatni szeretem a természetet és mikor kényeztetnek puszilok mindenkit
Rita, 48
Társkereső Miskolc
Viktor, társkereső Miskolc
Fényképek1
Egy vidám, őszinte, megbízható srác vagyok. Szeretek utazgatni, kirándulni, a barátaimmal lenni ...de ezt nem is részletezném tovább, mert igazából bármire vevő vagyok. Volt már pár szerelmi csalódásom és ezért döntöttem úgy, hogy megpróbálkozom a társkeresővel. Nem mondom h nem szeretem a futó kalandokat, de már sokkal jobban vonz az, hogy egy boldog párkapcsolatban éljek valakivel. Nincs ideálom de vannak dolgok amiket természetesnek tartok egy kapcsolatban (bizalom, őszinteség, hűség).
Viktor, 35
Társkereső Miskolc
Adrienne, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek10
Kedves látogatóim, még nem aktivaltam a prémium tagságomat, mert először várni akartam, hogy egyáltalán milyen ez a tarskereső honlap. Így nem tudok még válaszolni senkinek sem. Kérném, hogy várjatok és amint aktivalom azonnal válaszolok. Köszönöm szépen a sok szép üdvözletet és nem tagadom de vannak olyanok akik elnyertek a tetszésemet. Köszönöm szépen a türelmetelet. Magamról, egyedülálló gyermektelen, diplomás hölgy vagyok, szeretem az intelligens embereket, akikkel barmirol tudok őszintén...
Társkereső Miskolc
LaYosh, társkereső Miskolc
Fényképek4
Akármit írhatnék ide....inkább ismerj meg s majd te eldöntöd! :)
LaYosh, 35
Társkereső Miskolc
Norbert, társkereső Miskolc
Fényképek3
Én egy vidám srác vagyok akki öszinte, csedes, nyugot, szeretnék olyan valakivel ösze jöni akki úgy szeret amilyen vagyok, keresem azt a illetőt akkivel minden jót és rosszat megtudunk beszélni egy életenát.
Társkereső Miskolc
István, társkereső Miskolc
Fényképek8
Magamról röviden egy életvidám srác aki aranyos, kedves, őszinte, intelligens, komoly gondolkozású, arany szívű, jó humorú, segítőkész, odaadó. És aki már a jó szíve véget sokat csalódott mert én szeretek adni meg kapni is de legtöbbször én adtam. És a komoly kapcsolat híve vagyok. Baráti Üdv István
Társkereső Miskolc
Tibi, társkereső Miskolc
Fényképek1
VIDÁM, VÁLLALKOZÓ-SPORTOT KULTÚRÁT UTAZÁST KEDVELŐ HOMO SAPIENS VAGYOK. FÖLDÖN JÁROK,DE SZERETEK REPŰLNI....
Tibi, 67
Társkereső Miskolc
Zoltan, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek2
Szemelyes talalka es megismersz????
Zoltan, 44
Társkereső Miskolc
Laci, társkereső Miskolc
Fényképek1
Szeretem a kreatív alkotást, a természetet, megélni a pillanatot, az élményeimet másokkal megosztani, a tartalmas beszélgetéseket, a zöldséges, gyümölcsös ételeket, a "gondolkozós" filmeket. Szeretek világot látni, tapasztalni, időnként egy kicsit kitolni a határokat. A legfontosabb számomra a minőségi idő. Szükségleteim a tisztelet, bizalom, egészség, együttműködés, szabadság, kommunikáció, béke, precizitás, alkotás, egyszerűség, őszinteség, tudatosság, felfedezés, fejlődés, tér,...
Laci, 36
Társkereső Miskolc
István, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek5
Szeresd a Gasztronómiát! ️🥗🧀
Társkereső Miskolc
Mária, társkereső Miskolc
Fényképek1
Kedves, őszinte, vidám nő vagyok. Közös időtöltéshez keresek megbízható társat. Nem szeretnék összeköltözni!
Mária, 60Prémium tagság
Társkereső Miskolc
Prémium tagság Prémium tag
Jolán, társkereső Miskolc
Fényképek2
Görög katolikus vallásgyakorló vagyok.Két gyermekem,6 unokám van,7 éve özvegy.Gyermekein,unokáim szeretete mellé keresem olyan társamat akivel örömömet,bánatomat,szeretetemet megosztanám hitem -közös-gyakorlásával,illetve vallásom elfogadásával.Külön /közel/élek gyermekeimtől. Szeretek kirándulni,sütni ,főzni,kézimunkázni,mozi színház/ha van kivel/ Szerettem kertészkedni,de nincs már hol.Optimista és romantikus vagyok."Az élet szép!Néked magyarázzam!"Egyenlőre ennyit, a többit személyesen.
Jolán, 70Névnapi ajándék
Társkereső Miskolc
Névnapi ajándék Névnapja volt
Jutka, társkereső Miskolc
Fényképek4
Közel sem vagyok tökéletes. Hibáztam és hibázom. Adtam már sok mosolyt és könnyet is. Csalódtam és okoztam csalódást. Sokszor hittem annak, akinek/ amiben nem kellett volna és elfordultam attól, akiben/ amiben kellett volna hinnem. Szerettem és gyűlöltem néha meggondolatlanul. Vártam, mikor már nem kellett volna, és kapkodtam, mikor még várnom kellett volna. Voltam már túl türelmes, de ijesztően türelmetlen is, néha önző, vagy túl megalkuvó, … de EMBER vagyok!
Jutka, 45
Társkereső Miskolc
Róbert, társkereső Miskolc
Fényképek3
Szia! Ismerkednék komoly kapcsolatra nővel! Ne csak a külső alapján ítélj! Ismerj meg!
Társkereső Miskolc
Julianna, társkereső Miskolc
Fényképek5
Magamról csak annyit szeretnék írni hogy a szervezés az életvitelem ,egy Egyesületnek vagyok az egyik vezetője. Próbálok számukra minél több és tartalmas programot szervezni, igaz hogy ez sok időmbe telik de szívesen csinálom!
Társkereső Miskolc
Júlia, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek4
Kirándulást, túrázást, kerékpározást kedvelem. Nagyon szeretek utazni!
Júlia, 57
Társkereső Miskolc
Silently, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek4
Ne mutasd Magad többnek, mint ami vagy, mert nevetségessé válhatsz... Mind a magas-,mint a populáris kultúra világában gyakori jelenség az éles eszű hülye.Ők azok,akik mindent frivol módon kezelnek,minden érdekes gondolatot banalizálnak,és nem feledkeznek meg különleges helyzetük demonstrálásáról sem.
Társkereső Miskolc
Joci, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek2
Eddig kapott számtalan kosaraimat egyetlen normális kapcsira cserelném Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg.
Joci, 34
Társkereső Miskolc
Veritasgold, társkereső Miskolc
Fényképek10
Én még a régi nevelést kaptam egy férfi és egy nő ismerkedésében, szerintem a férfinek kell megtennie az első lépést a randi felé, mármint az idő és hely tekintetében. Ne a nőtől várja el, hogy agyaljon rajta. Megkérnék minden versenyzőt, hogy 178 cm magasság alatt, és 35 év alatt ne jelentkezzen!! KÖSZI! A nő úgy megy férjhez, hogy azt hiszi, a párja egyszer majd megváltozik. A férfi úgy nősül, hogy azt hiszi a párja sose változik meg. Mindketten tévedtek!! Szia! Köszi, de én most csak...
Társkereső Miskolc
Tünde, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek9
Keresem a Férfit. Aki képes elvarázsolni, és képes olyan lazán kezelni az életet, akárcsak én. Utazni szeretnék, egy-egy évet tölteni különböző országokban. Tapasztalni, nyaralni, dolgozni. Bátor vagy bele vágni velem egy ilyen kalandba?
Tünde, 42
Társkereső Miskolc
Laci, társkereső Miskolc
Fényképek2
Nem vagyok a szőke herceg nincs is nekem lovam,de mindezek ellenére megvan minden fogam.Hajam is már ritkul, fejem búbja kopasz,hajba kapni nem tudsz velem bármennyire akarsz. Nem vágyom én bombázókra csak egy rendes lányra azért vagyok itt is fent sosem tudni,hátha.
Laci, 38
Társkereső Miskolc
Erika, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek3
elvált szeretni tudó nő vagyok!öszinte megértő férfit keresek!
Erika, 48
Társkereső Miskolc
Eriks, társkereső Miskolc
Fényképek1
Ismerkedem beszélgetek és majd kiderül mi. lesz belőle..akinek tetszem...akkor írj...
Eriks, 53
Társkereső Miskolc
Zsolti, társkereső Miskolc
Fényképek1
Állat és természet szerető, optimista, humoros vagyok. Szabad időmbe verseket írok.
Zsolti, 47
Társkereső Miskolc
KedvesÉrzelmes, társkereső Miskolc
Fényképek3
Puszi! Kedves nőkkel, lányokkal ismerkednék. Kedves, értelmes pasi vagyok. Kortól, alkattól, kinézettől függetlenül írhatsz, mindenkinek válaszolok. Elsősorban komoly kapcsolatot keresek.
Társkereső Miskolc
Emese, társkereső Miskolc
Fényképek3
Sziasztok. Emese vagyok. Megbízható, kedves nő vagyok társamat szívből tudom szeretni.. A lényeg hogy ő is becsületes, tiszta szívű legyen.. Szeressen és akkor szeretve lesz.. Szeretem a társaságot, de néha a magányt is...szeretem a humoros de intelligens embereket...a természetet, az állatokat.. és még sok mindent amit leírni hosszú lenne..
Emese, 52
Társkereső Miskolc
Péter, társkereső Miskolc
Fényképek5
Káros szenvedélyektől mentes, pozitív gondolkodású, természetet, utazást, állatokat kedvelő, türelmes férfi vagyok. Barátomat, partneremet, társamat keresem.
Péter, 50Prémium tagság
Társkereső Miskolc
Prémium tagság Prémium tag
Lacika, társkereső Miskolc
Fényképek3
nagyobb méretel s kitartásal rendelkezem voltam itt más névvel vallaki kitőrőlt
Lacika, 45
Társkereső Miskolc
Erzebet, társkereső Miskolc
Fényképek9
Vigyázz az útra, melyre lépsz, mert az élet útja kétes és nehéz. Ha lépsz, fontold meg léptedet, mert visszalépni néha nem lehet!
Társkereső Miskolc
Gábor, társkereső Miskolc
Fényképek4
"Amit szívedbe rejtesz, szemednek tárd ki azt, amit szemeddel sejtesz,szíveddel várd ki azt.."..
Gábor, 46
Társkereső Miskolc
Viktor, társkereső Miskolc
Fényképek3
Van még szerelem a világon?
Viktor, 42
Társkereső Miskolc
Ataka, társkereső Miskolc
Fényképek3
szeretek moziba,sétálni.kirándulni,stb.
Ataka, 49
Társkereső Miskolc
Ergwsdg, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek5
Sziasztok! Komoly kapcsolat céljából vagyok ezen az oldalon aki ugyszint e célból van itt azok irjanak és persze akinek tényleg komolyak a céljai!!Magamrol csak annyit hogy nagyon bolond vagyok és mellettem nem unatkozna senki :) aki többre kiváncsi az irjon :)
Társkereső Miskolc