Miskolci társkereső

369 társkeresővel ismerkedhetsz a Páratlanon.

Szeretnél az összes társkeresővel megismerkedni? Készítsd el saját profilod pár perc alatt, tölsd fel magadról fényképet és máris ismerkedhetsz.

Regisztrálj ingyen
Ágnes, társkereső Miskolc
Fényképek1
Olyan embert keresek, aki értékeli ha a kedvében járok. Az vagyok amivé az élet formált. Bárkit megbolondítok a személyiségemmel. Szeretem az életet az összes kihívásával együtt. Humor nélkül nem létezem. Vágyok néhány kedves szóra és gyöngéd érintésre. Hagyományos értékrendet követem, kizárólag korban hozzám közel álló ismeretséget, barátságát keresem. Egyenlőre csak beszélgetni vagyok itt, ismerkedni és kiderül, hogy lesz-e ennél több. Jól érzem magam a kis életemben, de azért egy megfelelő...
Ágnes, 31
Társkereső Miskolc
Ditke, társkereső Miskolc
Fényképek4
Hiszem, hogy mindenkinek arra van ideje, amire akarja, hogy legyen. Remélem valamikor megtalálom a párom. Életvidám, pozitív, türelmes ember vagyok. Az élet értelme az élet maga. Határozott és kiegyensúlyozott személy aki Ismeri értékeit, gyengeségeit. Én egy családcentrikus, igényes vagyok. Korban hozzám illő fotóval rendelkező úr írjon, keressen..
Ditke, 64
Társkereső Miskolc
Piroska, társkereső Miskolc
Fényképek3
Szia! Piroska vagyok 66 éves, Miskolcon lakom! Keresem társam aki elfogad olyannak aki vagyok,! Kissé mozgás korlátozott vagyok, nem szorulok ellátásra! Ezt azért írtam légytisztába ha meg nézed a lapomat! Szeretek fürdőbe kirándulni járni, de egyedül az se jó! Ha kedvencnek jelölsz nem látlak! Küldj egy mosolyt ha akarod hogy lássalak!
Társkereső Miskolc
Gizella, társkereső Miskolc
Fényképek3
Miskolc környékén keresem leendő társam. Szeretek a szabadban lenni, sétálni, bringázni, kirándulni, vagy akár kulturális rendezvényekre menni. Nagyon sok mindent írhatnék még ide, azonban nem teszem, helyette inkább ismerj meg. Jó beszélgetésekre mindig vevő vagyok. Egy nyugodt, barátságos, vicces, néha komolytalan, de általában komoly ember vagyok. A kérdés az, hogy egymásnak tökéletesek vagyunk-e. A megfelelő időben úgyis találkozunk. Szeretem az életet, szeretek nevetni, szebb az élet ha...
Társkereső Miskolc
Tibi, társkereső Miskolc
Fényképek1
VÁROM A PÁROM.....
Tibi, 68
Társkereső Miskolc
Péter, társkereső Miskolc
Fényképek5
Komoly kapcsolat céljából szeretnék ismerkedni. Egyedül élek, családom nincs, de idővel szeretnék. Egyetemen végeztem, informatikusként dolgozom egy hivatalnál. Mellette sok szabadidőm van, méhészkedem, olvasok, itthon ülős típus vagyok, nem járok bulizni, nem iszom, nem cigizem. Nem járok sehová sem ismerkedni, csak Interneten próbálkozom. Keresek egy kedves, aranyos, hűséges, megértő, humoros, kreatív, jólelkű Nőt, akivel később akár családot is alapíthatnék.. jó lenne valakivel közös...
Péter, 42
Társkereső Miskolc
Krisztián, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek1
Szia, 22 éves vagyok Miskolcon élek, kicsit visszahúzódó személyiség vagyok, de szívesen kezdeményezek, komoly kapcsolat reményében regisztráltam erre az oldalra.
Társkereső Miskolc
Ari, társkereső Miskolc
Fényképek1
Addig nem tudhatod a választ, amíg fel nem teszed a kérdést.
Ari, 70 Elérhető
Társkereső Miskolc
Tibor, társkereső Miskolc
Fényképek4
Keresem azt aki engem keres! Találkozzunk találjunk közös témát, érezzük a személyes szimpátiát a többi pedig már magától alakul..
Tibor, 68
Társkereső Miskolc
Anna, társkereső Miskolc
Fényképek2
Komoly társam Miskolc környékén keresem. Komoly társkereső vagyok. Nem hiszek a távkapcsolatokban. Szeretem és tisztelem a természetet. A barátaim azt szeretik bennem, hogy rám bármikor számíthatnak, mindig ott vagyok, amikor kell. Szeretek sétálni, beszélgetni és romantikázni. Ismerkednék komoly kapcsolat céljából. Másoknak szeretek segíteni. Egy őszinte, hűséges, normális társkereső vagyok. Vicces és egyben komoly is tudok lenni ha a helyzet kívánja. Az életemet saját erkölcsi és morális...
Anna, 67
Társkereső Miskolc
Peter, társkereső Miskolc
Fényképek2
Hello, hát nem is tudom hogy mit írjak. Szingli vagyok és szívesen megismerkednek valakivel. Már hosszú ideje egyedülálló vagyok és hiányzik a női társaság, hosszútávú, a rövidtávúakat nem keresem. Ha te is maganyos vagy akkor irj batran.
Peter, 41
Társkereső Miskolc
István, társkereső Miskolc
Fényképek2
Később
Társkereső Miskolc
Krisztián, társkereső Miskolc
Fényképek3
Komoly kapcsolatra keresem társam Miskolc és környékéről. Szeretném megtalálni azt aki elfogad úgy ahogyan vagyok és akin én sem szeretnék változtatni. Rák csillagjegyű vagyok annak minden vonzatával. Nem vagyok válogatós!45 éves egyedülálló Miskolci fiatalember vagyok! Akinek szimpatikus vagyok írjon keressen bátran! Fő a határozottság!
Társkereső Miskolc
Tonimontana, társkereső Miskolc
Fényképek1
Család centrikus férfi vagyok .Szeretem a Zenét a szórakozást, olvasást, természetet...Keresek egy életvidám csinos nőt hosszútávú kapcsolatra.
Társkereső Miskolc
Csaba, társkereső Miskolc
Fényképek3
Sziasztok Csabi vagyok 52 éves egyedülálló férfi komoly kapcsolatot keresek hobbim a horgászat biciklizés kirándulás.
Csaba, 54
Társkereső Miskolc
Erzsi, társkereső Miskolc
Fényképek1
Hamar kiismerem az embereket. Bízom benne, hogy Te pont úgy vagy jó, Én meg így, és igazi csapatként, együtt többre leszünk képesek. Nem vagyok egyszerű eset, de alapvetően vidám és optimista vagyok. Megbízható és nyugodt vagyok. Szeretem megélni az élet apró pillanatait. Fontos számomra a bizalom, hűség. Vannak terveim, de egyedül nehéz véghez vinni. Számomra fontos egy kapcsolat és minden ami együtt jár vele. Átlagosan kimért, a személyes kapcsolat híve és szavahihető vagyok. Fiatalos,...
Erzsi, 75
Társkereső Miskolc
György, társkereső Miskolc
Fényképek4
egy nagyon viidám pasi vagyok szeretem az életet de valaki hiányzik de nagyon!!
Társkereső Miskolc
Éva, társkereső Miskolc
Fényképek11
A szépség nem hosszú haj, vékony lábak, barna bőr vagy hibátlan fogsor. A szépség az, amikor valaki sírt, és most mosolyog. A szépség a seb a térdeden, amit kiskorodban szereztél amikor elbotlottál. Az, amikor a szemed alatt karika van, mert a szerelem nem hagyott aludni. Az az arckifejezésed amit akkor vágsz, amikor reggel megszólal az ébresztő. Az, amikor lefolyik a sminked zuhanyzás közben. Az a nevetés, amikor mondasz egy viccet, de csak te érted. Az, amikor találkozik a tekinteted az...
Éva, 59
Társkereső Miskolc
Lakatos, társkereső Miskolc
Fényképek3
Miskolc környékén komoly társat keresek. Ragaszkodó, hűséges, érzéseit kimutató, jó kedvű vagyok, de amikor kell akkor komoly. Mindenkivel máshogyan viselkedem. Nem kalandot keresek, hanem végre egy igazi társat, hogy szerethessek és szeretve legyek. Néha nagyon gondolok rá, hogy velem legyen valaki, néha jólesik, hogy egyedül vagyok. Hiszem, hogy a kommunikáció sok mindenre megoldást jelent, csak merjünk beszélni és nem mellébeszélni. Érzékeny, kocka, szeretek beszélgetni, társasjátékozni,...
Társkereső Miskolc
Joci, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek2
Eddig kapott számtalan kosaraimat egyetlen normális kapcsira cserelném Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg.
Joci, 36
Társkereső Miskolc
Panna, társkereső Miskolc
Fényképek5
szeretem a napfényt a tengert, a természetet, a nagy sétákat, kirándulást.
Panna, 62
Társkereső Miskolc
Beus, társkereső Miskolc
Fényképek1
öszinte,kedves nö vagyok.ismerj meg!
Beus, 38
Társkereső Miskolc
Kovács, társkereső Miskolc
Fényképek3
Zsákbamacska :)
Társkereső Miskolc
Zsolt, társkereső Miskolc
Fényképek3
Szia! Miskolcon lakok, imádok túrázni, rallyra járni, szeretek moziba járni! Kedves aranyos, hűséges, humoros pasi vagyok! Komoly kapcsolatra keresem páromat, akivel mindent meg oszthatok. Ismerj meg!
Zsolt, 37
Társkereső Miskolc
Csaba, társkereső Miskolc
Fényképek3
Elegem van a buta hazudós kislányos nőkből. 25 körüli érett normális gondolkodású hölgyet keresek, akár hosszú távra. Legyen olyan mint én, átlagos, esetleg vékony, sportos, őszinte kedves, gyűlöljön civakodni, és persze kölcsönös szimpátia ill. Vonzalom fotóink alapján.
Társkereső Miskolc
Zsuzsa, társkereső Miskolc
Fényképek4
Tartós kapcsolat reményében keresem párom. Szeretem a romantikus ffit. Társat keresek a lakhelyemhez közel. Remélem van még olyan ember, aki hisz a szerelemben. Szeresse az állatokat. Őszinte, barátságos, türelmes, melegszívű. Alkalmi kapcsolatok nem érdekelnek. Őszinteség, tisztelet, figyelem nálam alapvető. Szeretném ha meg akarnál ismerni. Komoly kapcsolatot keresek egy olyan társsal, akivel kölcsönösen el tudjuk fogadni egymást. Számomra a személyes találkozó fontos.
Zsuzsa, 55
Társkereső Miskolc
Liza, társkereső Miskolc
Fényképek1
Függetlenül, egyedül, önálló egzisztenciával, rendezett körülmények között élek. Gyakorlatilag mindenem megvan, csak egy társ gyöngédsége, figyelme, érintése hiányzik az életemből. Hiányzik, akivel a hétköznapokat is ünnepnapként élhetjük meg együtt. Szeretem a gyertyafényes vacsorákat a teraszon a csillagok alatt, beszélgetve olykor semmiségekről, vagy csak hallgatni együtt az éjszakai csendet megtörő neszezéseket. Szeretem a bolondozást, a boldog nevetést, a jó humort. Nyitott vagyok az...
Liza, 70Prémium tagság
Társkereső Miskolc
Prémium tagság Prémium tag
Jutka, társkereső Miskolc
Fényképek4
Közel sem vagyok tökéletes. Hibáztam és hibázom. Adtam már sok mosolyt és könnyet is. Csalódtam és okoztam csalódást. Sokszor hittem annak, akinek/ amiben nem kellett volna és elfordultam attól, akiben/ amiben kellett volna hinnem. Szerettem és gyűlöltem néha meggondolatlanul. Vártam, mikor már nem kellett volna, és kapkodtam, mikor még várnom kellett volna. Voltam már túl türelmes, de ijesztően türelmetlen is, néha önző, vagy túl megalkuvó, … de EMBER vagyok!
Jutka, 47
Társkereső Miskolc
Gábor, társkereső Miskolc
Fényképek3
Szia. Komoly kapcsolatra kereslek téged.
Gábor, 48
Társkereső Miskolc
Sandorgathy, társkereső Miskolc
Fényképek1
személyiség: Olyan személyiség vagyok hogy tudok alkalmazkodni örülni szép dolgoknak és Szeretem a rendet az odafigyelést melegszivü embereket és szeretek segiteni a bajban lévö embereken Miben vagyok különleges: Semmiben nem vagyok különleges csak annyi hogy magammat adom szeretek másoknak segiteni és adni és forditva is igaz szeretek kapni is és azért meg probálok a társadalomhoz illeszkedni még akokkor is ha nagyon muszáj Mit szeretnek benem a barátaim és mivel tudom öket megörjíteni...
Társkereső Miskolc
Emese, társkereső Miskolc
Fényképek3
Sziasztok. Emese vagyok. Megbízható, kedves nő vagyok társamat szívből tudom szeretni.. A lényeg hogy ő is becsületes, tiszta szívű legyen.. Szeressen és akkor szeretve lesz.. Szeretem a társaságot, de néha a magányt is...szeretem a humoros de intelligens embereket...a természetet, az állatokat.. és még sok mindent amit leírni hosszú lenne..
Emese, 55
Társkereső Miskolc
Piroska, társkereső Miskolc
Fényképek10
11 éve, sajnos özvegy vagyok! Keresek, egy hozzám illő, jó kedélyű, szeretni tudó társat! Anyagi helyzetem rendezett. Egyébként, egy víg kedélyű, hölgy vagyok, szeretem a társaságot, szeretek táncolni, ahová, elég gyakran eljárok, egy nyugdíjas Clubba. Fürdeni, színház, kirándulás. De hiányzik egy lelki társ, egy barát, akivel, megoszthatnám, örömöm, bánatom. Legyen korban, magasságban hozzám illő, víg kedélyű, tudjon szeretni., Ne dohányozzon, ital csak alkalmanként( módjával)
Társkereső Miskolc
Kalman, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek4
Atlagos urge vagyok...akinek nagy szive van es humorban sem all rosszul,ismerj meg es tuti szeles ivben elkerulsz:D
Kalman, 71
Társkereső Miskolc
Bence, társkereső Miskolc
Fényképek1
Mindig kedves vagyok és megértő Szeretnék valakit aki értékeli ezeket a dolgokat és viszonozza is ️.
Bence, 23
Társkereső Miskolc
Erika, társkereső Miskolc
Fényképek28
Szeretnék egy kapcsolatot,de nem minden áron. Szeretnék még boldog lenni ha ebben a korban lehetséges.
Erika, 69
Társkereső Miskolc
Ibolya, társkereső Miskolc
Fényképek16
Optimista, pozitív beállítottságú nyugdíjas vagyok. A koromnál fiatalabb gondolkodású, a külsőmet is igyekszem karban tartani. Saját lakással és autóval rendelkezem. Egyedül élek, illetve van egy cicám. Szeretek olvasni, színházba járni, rejtvényt, kvízjátékot fejteni. Szeretem a humort, a kabarét, romantikázni, jókat beszélgetni. Érdekel a művészet és a politika is. Férjhez menni nem akarok, összeköltözni sincs szándékomban. Olyan férfit keresek, akinek hasonló az érdeklődési köre,...
Ibolya, 74
Társkereső Miskolc
Zotyo80, társkereső Miskolc
Fényképek16
szerettem a sportot
Társkereső Miskolc
Csenge, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek2
Magamra és környezetemre rendezett anyagi körülmények között élek, azt a. Férfit keresem akit lehet szeretni, és viszont. Ö is szeret! Aki nem megváltoztatni akár, minden ezt egy életen át.
Társkereső Miskolc
Erika, társkereső Miskolc
Fényképek5
Fiatalos, vidámságot kedvelő nő vagyok.
Erika, 60
Társkereső Miskolc
Janika, társkereső Miskolc
Fényképek6
Sziasztok nem rég halt meg a feleségem elvitte a covid 36 tavaly nyáron nem jó egyedül van 17 éves nagy lányom velem van nm anyukát keresek neki mert itt vagyok én neki de nekem is jó lenne valaki ha csak barátnak vagy egy kedves szóra a lányomnak élek! Nagyon szeretem meghalnék érte bármikor! de még szeretnék én is valakit akivel még én is boldog lehetek!47 éves vagyok de ha rám néz valaki mindig 30 évesnek tippel kicsit macis pasi mert a lányoknak én vagyok a NAGY PANDAMACI!
Janika, 43
Társkereső Miskolc
Ilike, társkereső Miskolc
Fényképek6
Vidám,pörgös nő vagyok akivel mindig történik valami,de semmiesetre sem unalmas.Szociális otthonban dolgozom mint gondozónő.Szeretek olvasni,zenét hallgatni,rendezvényekre járni.Számomra fontos,hogy aki társam lesz,legyen kisugárzása,ápolt,intelligens szeretetreméltó jó humorú legyen.Ezek fontosabbak mint a külsőségek.
Ilike, 67
Társkereső Miskolc
László, társkereső Miskolc
Fényképek4
Szeretek ismerkedni! Barátkozós, mosolygós, vidám típus vagyok! Szeretem a barátaimat a telet és a magyar ételeket! Próbálok mindig pontos lenni! A hibáimat bevallom, vállalom! Kerülöm a konfliktusokat ,de akit szeretek azért kiállok és mindent megteszek érte! Hűséges, őszinte vagyok! Az időutazásban nem hiszek mert,ha lenne tényleg "működne" már rég visszajöttem volna és önmagamhoz és jól "elbeszélgettem" volna magammal! :)
Társkereső Miskolc
Prémium tagság Prémium tag
Joci, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek3
Szeretek kirándulni, rallyira járni stb... és magm mellet tudni azt aki fontos nekem.
Joci, 49
Társkereső Miskolc
Eliza, társkereső Miskolc
Fényképek4
Néha be kell csuknod a szemed ahhoz, hogy láss.
Eliza, 60
Társkereső Miskolc
József, társkereső Miskolc
Fényképek3
"Az élet túl rövid ahhoz hogy álmad elérését halogasd. "
Társkereső Miskolc
Marci, társkereső Miskolc
Fényképek3
Káros szenvedélyektől mentesen keresem a párom, akivel őszinte szeretetben, meghittségben és megértésben élhetnénk egymás hű társaként.
Marci, 50
Társkereső Miskolc
Judit, társkereső Miskolc
Fényképek3
Irhatnék itt szép és kecsegtető szavakat, bemutatkozást, de nem az határozza meg az jellemedet, ha, nem a valóságot irod le! Hanem az, ahogy bánsz a másikkal és a valóságban mit tudsz adni, nyújtani a párodnak! Tőrődés, odafigyelés, stb. Annyit adj, amennyit te is szeretnél kapni! További szép napot!
Judit, 37
Társkereső Miskolc
Marianna, társkereső Miskolc
Fényképek6
Komoly kapcsolatra (nem csak szexre és nem is összebútorozásra) keresem barátomat, partneremet, társamat, szerelmemet független józan életű férfi személyében. Szeretem aktívan megélni a szabadidőmet kirándulás, fürdőzés, bulizás, de imádom az otthoni bekuckózós tv nézős összebújást is a kedvesemmel. Ha partner vagy ebben, szívesen ismerkednék Veled! Aktív, nyitott, fiatalos, házias, gondoskodó vagyok. Magas, ápolt (fogazat is) vékony v átlagos testalkatú, bajuszmentes férfiak vonzanak! Ez...
Társkereső Miskolc
Első a keresésben Kiemelt profil
Katalin, társkereső Miskolc
Fényképek9
Egy vidám őszinte, társaságot kedvelő nőnek tartom magam! Szeretek utazni, kirándulni, sétálni.
Társkereső Miskolc
Nandor, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek3
Mit is irhatnek ide...ismerj meg es vond le te a szamodra megfelelo kovetkezteteseket....
Nandor, 43
Társkereső Miskolc