Pécsi társkereső

329 társkeresővel ismerkedhetsz a Páratlanon.

Szeretnél az összes társkeresővel megismerkedni? Készítsd el saját profilod pár perc alatt, tölsd fel magadról fényképet és máris ismerkedhetsz.

Regisztrálj ingyen
Alexandra, társkereső Pécs
Fényképek1
Jó fej aranyos kedves vagyok.
Társkereső Pécs
Tibor, társkereső Pécs
Fényképek6
keresem a /PÁROM/
Tibor, 40
Társkereső Pécs
Anita, társkereső Pécs
Fényképek2
2 éve váltam el , jelenleg a 18éves fiammal élek. Keresem azt a társat akivel megtalálnám a kölcsönös szimpátiát és az sem baj ha működik a kémia :)
Anita, 51
Társkereső Pécs
Falcao, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek7
Hello most valami olyat kelleni irni, amivel bizonygatom h vicces vagyok. az vagyok :-) mensa klubtag vagyok, aki tudja miez-az tudja, aki nem-annak ugyis mindegy... örök szerelmes vagyok... inkább irkálok, aztán majd mindenki eldönti h méltónak talál e arra, hogy irjon - valaszoljon pár sort... amit szeretném, ha szeretnél: -a csendet -a nyugalmat -az intelligenciát -a humort -a vállalkozókedvet -a lelki tisztaságot -a személyes találkozást amit szeretném, ha nem: -a szőrt :-) -a...
Falcao, 41
Társkereső Pécs
István, társkereső Pécs
Fényképek1
Ismerj meg .Ha esetleg valakinek tetszem irjon üzenetet mert NEM làtom ki ő ...köszi....
Társkereső Pécs
Péter, társkereső Pécs
Fényképek3
kemény vagyok
Péter, 42
Társkereső Pécs
Ysu, társkereső Pécs
Fényképek4
Szeretek úszni, imádom a táncot( főleg a retro és latin),a jó kedvet ( persze sírni is tudok),a sakkozást, a kirándulást. Szeretem és tisztelem az embereket. Azt gondolom lényegében mindenem meg van,csak egy társ hiányzik még akivel ezeket a kellemes dolgokat( és mást is...) megoszthatom. Szeretni kell, ennyi az egész.....?
Ysu, 60
Társkereső Pécs
Mária, társkereső Pécs
Fényképek2
Leendő társam Pécs környékén keresem. Hűséges, együttérző, toleráns, barátságos vagyok. Nagyon szeretek beszélgetni, táncolni és zenét hallgatni. Nagyon segítőkész és nagy lelkű vagyok. A hosszú távú kapcsolat érdekel. Azért jöttem az oldalra hogy megismerjek másokat, egy kis beszélgetésből nem lehet baj, a többit meg majd meglátjuk. Őszinte, nyitott embernek tart a környezetem. Anya komplexusosok és túlzottan rámenős férfiak kerüljenek.
Mária, 54
Társkereső Pécs
Beatrix, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek1
Vidám, optimista nő vagyok, szeretem a természetet, mozit, koncerteket, megélni az adott pillanatot. Az élet túl rövid ahhoz hogy csak túl éljük. Egy vidám, életrevaló pasit keresek. Ha egy kicsit őrült vagy, egy kicsit rossz fiú, ha benned van az a bizonyos plussz, és nem az számít ami volt, inkább az ami ezután lesz, ha szereted az életed annyira, hogy ne vedd túl komolyan, ha elnyertem a szimpátiád, bátran írj.
Társkereső Pécs
Ildikó, társkereső Pécs
Fényképek4
Elvált nő vagyok! Hiszem hogy rám is vár egy kis boldogság az életbe!
Társkereső Pécs
Zoltán, társkereső Pécs
Fényképek1
Őszinte és hűséges társa lennék egy szerény és rendes partnernek.
Társkereső Pécs
Zoltán, társkereső Pécs
Fényképek1
Nem az a lényeg milyenek látom magam, hanem az a lényeg, hogy Te milyenek látsz. Nyugodt természetű, vidám, vicces ember vagyok, aki szereti a kerti munkát, kirándulást, fürdőbe járást. Ismerkedni szeretnék korban hozzám illő társkeresővel. Egyedülálló társkereső vagyok. Hiányzik valaki, egy társ akivel megoszthatom az élet apró örömeit. Nagyon szeretek főzni. Kedves őszinte ember vagyok. Vicces és egyben komoly is tudok lenni ha a helyzet kívánja. Szeretem a tengert, de a hegyvidéket sem...
Társkereső Pécs
Joli, társkereső Pécs
Fényképek4
Fiatalos termeszét kedvelő özvegy nő vagyok, szeretem a természetet, szórakozást. Szeretettre vagy-o, aki együtt tud érezni mindenbe kölcsönös szimpátia. Igényes vagyok. Az élet szép s ha érezzük hogy szeretettet kapunk használjuk ki a boldog perceket. Szeretnek egy olyan férfit találni, akivel eltölthetném még a vissza lévő éveimet boldogságban. Az élet kegyelten és rövid!
Joli, 74
Társkereső Pécs
Ferenc, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek15
Én egy egyszerű ember vagyok aki szeret ismerkedni, és komoly kapcsolatot keresek.
Ferenc, 49
Társkereső Pécs
Zoltán, társkereső Pécs
Fényképek1
Felnőtt ffi, szuverén, ahol kell, ott erős. Érzelmes, figyelmes.
Társkereső Pécs
Tamás, társkereső Pécs
Fényképek1
Nincs szabály kivétel nélkül, de jaj nekünk, ha a kivétel szabállyá válik.
Tamás, 24
Társkereső Pécs
Gery, társkereső Pécs
Fényképek1
Egyenlőre nem szeretnék semmi komoly kapcsolatot. Ismerkedés céljából vagyok itt. De későbbiekben szeretnék.
Gery, 34
Társkereső Pécs
Mária, társkereső Pécs
Fényképek1
Néha önző, provokatív kis dög! Vidám, fiatalos, "normális" normális" nő vagyok. Nem zengek ódát magamról, ismerj meg, s legyen véleményed! A Te véleményed! Ami különlegessé tesz? Van... mindenkiben van, csak észre kell venned! Amivel az őrületbe kergetem a barátaimat? Ha, "kiakadok!" Juj, akkor menekülj vagy hallgass okosan! A hazugságot és kegyetlenséget nem tűröm!
Mária, 57
Társkereső Pécs
Edina, társkereső Pécs
Fényképek4
Aránylag nyugodt higgadt természetű vagyok...
Edina, 42
Társkereső Pécs
Julcsi, társkereső Pécs
Fényképek8
Vidám természetű nő vagyok! Szeretem a természet csodáit keresni, kirándulni, kicsiny országunk szépségeit megismerni. Párban ez kellemesebb! Az ismerkedés első lépése! Ha te is így gondolkodsz írj! Ha írsz válaszolok, ha nem írsz nem is tudok rólad!
Julcsi, 60
Társkereső Pécs
Roland, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek5
Hogy milyen vagyok? Hát erre kevés pár sor vagy pár óra, egy embert megismerni sokkal több, sokkal mélyebb dolog mint amit le lehet írni pár mondatban. De megpróbálom... Szóval, szerintem összetett személyiség vagyok, imádom az állatokat, természetet, nem érdekelnek a kocsik és jóval több mindenre kiterjed a figyelmem mint a kocsi-sport-szex szentháromság. érdekel mindenki véleménye, de én döntöm el mit fogadok meg, tudok durca is lenni(ki nem), de a hiszti nem kenyerem, sem a fenyegetőzés...
Roland, 47
Társkereső Pécs
József, társkereső Pécs
Fényképek9
mit írjak.talizunk és eldől.
Társkereső Pécs
György, társkereső Pécs
Fényképek9
Tisztelt társkereső hölgyek! Én komoly kapcsolatot szeretnék. 47 éves vagyok. Egyedül élek. Elvált vagyok. Gyermekem nincs, viszont nagyon szeretnék! Sohasem ittam alkoholt. Sohasem dohányoztam. Minden nap biciklizek. Héti két alkalommal megyek úszni. Minden vasárnap megyek szaunázni. Németországban élek. Német állampolgár vagyok. Hobbim a búvárkodás.
Társkereső Pécs
Attila, társkereső Pécs
Fényképek1
Tisztelettel kérem, aki a mulatós zenére (nem nevezném zenének) izgul, vagy bukik, vagy hogy nevezzem, ne írjanak!
Attila, 57
Társkereső Pécs
Zsolt, társkereső Pécs
Fényképek1
Komoly társkereső vagyok. Komoly kapcsolatot keresek egy hűséges társ személyében. Ha szimpatikus vagyok a számodra, írj. Nem vagyok egyszerű eset, de alapvetően vidám és optimista vagyok. Őszinte, kedves és komoly társkereső vagyok. Komoly kapcsolat reményében ismerkednék. Szeretnék megismerni egy másik lelket, valakit, aki hajlandó megosztani, szeretni, és együtt jó emlékekkel hozhatunk létre boldog véget. Az életben nincsenek véletlen találkozások. Teljesen átlagos, ámde vidám és...
Zsolt, 56
Társkereső Pécs
Krisztián, társkereső Pécs
Fényképek3
Személyiségemet leginkább Rocky-hoz és/vagy Terminátor sztilóhoz hasonlítanám, vagy éppen fordítva Különleges: Az életben Barátok véleménye jóban roszban:Erre a kérdésre az előző kettő kérdésben van a válasz szerintem+humor.
Társkereső Pécs
Attila, társkereső Pécs
Fényképek4
Sziasztok Attila vagyok 35 éves, érzelmes vidám srác vagyok. Kedves, Őszinte, Vicces, Hűséges, Barátságos, vagyok. Én egy jókedvű poénos srác vagyok aki komoly kapcsolatot szeretne. Szeretem ha mindenki vidám körülöttem. Őszintének együtt érzőnek tartanak. Könnyen barátkozom. Szeretek túrázni és a természetet a jó filmeket.Olyan párom keresem aki hisz még az őszinteségbe, a vidámságba, akivel közös élményeket élhetek át!
Attila, 38
Társkereső Pécs
Zsolt, társkereső Pécs
Fényképek2
Ismerj meg és alakul .Minden most kezdődik el . Olyan hölgyet keresek aki kis gyermeket egyedül nevel.
Zsolt, 48
Társkereső Pécs
András, társkereső Pécs
Fényképek3
Kedves látogató! Én egy aranyos kedves és elfogadó párt keresek magam mellé. Kedves érzékeny oda figyelő úri ember vagyok. Szeretek főzni, kirándulni, és biciklizni.
Társkereső Pécs
Miklos, társkereső Pécs
Fényképek2
Élni és élni...ni
Miklos, 49
Társkereső Pécs
Gizella, társkereső Pécs
Fényképek4
Nagyon jó kedvű optimista vagyok. de nem szeretnék távkapcsolatba élni tehát a közelembe szeretnék tudni valakit aki mellettem van. nem szeretnék csak pótlék lenni valakinek, és nem szeretnék második lenni valaki életébe. szeretnék egy őszinte embert akibe lehet bízni minden téren. nem szexkapcsolatot keresek és korban hozzám illőt nem 40 éveset. akivel lehet kimozdulni.
Társkereső Pécs
Csaba, társkereső Pécs
Fényképek3
Mindig vidám öszinte egyszerű fiatalember vagyok aki nem csak szeretetet adni de kapni is szert szeretek úszni kirándulni jókat beszélgetni sétálni. Nem csak igaz társat ha nem igaz baátot szeretném meg találni talán itt sikerül
Csaba, 54
Társkereső Pécs
Bálint, társkereső Pécs
Fényképek1
Sziasztok! Szeretnék találkozni valakivel, aki ugyanannyira szeret összebújni a kanapén filmnézés közben mint én. Magamról annyit, hogy jelenleg Pécsen járok egyetemre, úgyhogy 2 évig még biztos itt vagyok. Szeretem azt gondolni magamról, hogy vicces vagyok (bár nem tudom, hogy a borzalmas szóviccek számítanak-e), kedvesnek is mondtak már mások, és szeretem megbeszélni a problémakat, nem pedig a szőnyeg alá söpörni őket. Ja, és borzalmas a stílusérzékem.
Társkereső Pécs
Marika, társkereső Pécs
Fényképek2
Elválvált öszintén szeretni tudo nönek érzem magam szeretem a gyerekeket szeretek kirándulni főzni utazni na meg a jó társaságot.Szeretnék végre boldog lenni egy olyan társ mellett aki szeret és megbecsül.
Marika, 65
Társkereső Pécs
Roland, társkereső Pécs
Fényképek1
Korombeli nővel ismerkedem.
Roland, 44
Társkereső Pécs
András, társkereső Pécs
Fényképek2
Életem párját keresem. Túl rővid az élet hogy egyedül legyünk.Az ember többet ér mint az arca mert a szív és a lélek nincs egyetlen fotón rajta.
Társkereső Pécs
Zoli, társkereső Pécs
Fényképek6
Szép napot mindenkinek :) 24 éves pécsi egyetemista vagyok :) Optimista, mosolygós, soha nem unatkozó.
Zoli, 37
Társkereső Pécs
György, társkereső Pécs
Fényképek1
Pécsi lakos vagyok és ismerkednék, barátkoznék hölgyekkel a környéken. Sajnos az élet sok nagy pofont tartogatott számomra melyek elég nagy hatással voltak eddigi életemre. Szeretnék barátokat és sorstársakat akiknek szintén kijutott a rosszból. Az elmúlt 5év folyamán sikerült megfordítani a dolgokat jó irányba, szeretnénk másoknak segíteni támogatni őket. Szeretem a szabadban tölteni az időt: Imádok túrázni, utazgatni. Kedves, vicces, jó kedvű ember vagyok. Az vagyok amivé az élet formált....
Társkereső Pécs
Géza, társkereső Pécs
Fényképek3
Pécsen élek és dolgozok özvegyen, egészségesen.
Géza, 76
Társkereső Pécs
Kata, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek7
A szerelemben és a barátságban hiszek. Mindkettőben csalódnom kellett, de továbbra is hiszek bennük. Példás büntetés. A feleség házasságtörésen kapja a férjét. - Engem büntess, ő semmiről sem tehet. – kiáltozza a férfi. - Mind a ketten bűnhődni fogtok! – mondja ridegen az asszony: -Tőled elválok, ő pedig feleségül megy hozzád. Egyszer a Szerelem megkérdezte a Barátságot. - Rád miért van szükség ha Én vagyok? ' - Mert én mosolyt csalok oda ahol te könnyeket hagytál - szólt a válasz csendesen....
Kata, 70
Társkereső Pécs
László, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek1
Sok út van, amelyen feljuthatsz a hegyre, de csak egy van, amelyik járható.
Társkereső Pécs
Milán, társkereső Pécs
Fényképek3
Hát én olyan vagyok aki szereti ha van egy ojan nő az életében aki szereti és meg becsüli és hüséges.énis az vagyok nem csaltam meg egy lányt sem és nem is áll szándékomban most ért véget 4 éves kapcsolatom .
Milán, 35
Társkereső Pécs
Gellért, társkereső Pécs
Fényképek3
26 éves középiskolai magyartanár vagyok, humoros, szerethető és törődő.
Társkereső Pécs
Zsolt, társkereső Pécs
Fényképek1
62 leszek, nem dohányzom, tanítok és edzősködöm. Korban hozzám illő halak, bak vagy rák hölgyet keresek Pécs környékéről, aki nem dohányzik, szeret utazni. Szereti jól érezni magát.
Zsolt, 64
Társkereső Pécs
Valeria, társkereső Pécs
Fényképek8
Kétlaki életet élek ezért, inkább Budapesti társat szeretnek találni. 60-65 eves kor ig. művelt iskolázott vagyok. Mai napig iskolába járok. Nagyon szeretem a tisztaságot és külsömre is sokat adok. Rendezett anyagiakkal rendelkezem nincs szándékomba eltartatni magam, csak rendes part szeretnek, megbízhatót.
Társkereső Pécs
Prémium tagság Prémium tag
Pityke, társkereső Pécs
Fényképek15
Egy magányos farkas aki keresi a párját :) romantikus picit őrült :). Szeretek sétálni, filmezni, szeretem a jó zenéket, tankcsapda, Ákos, és még van egy pár együttes :) hobbi szinten masszírozok azt mondják jól csinálom. :) nem harapók még nem ettem. meg senkit :) A zenéket hallgassátok mindegyik nagy kedvenc, van köztük egy két depis szám is
Pityke, 40
Társkereső Pécs
Andi, társkereső Pécs
Fényképek1
Nagyra értékelem az őszinteséget, hiszen én is őszinte embernek tartom magam. Egy őszinte, hűséges, normális társkereső vagyok. Szívesen beszélgetek egy jó ital vagy egy kávé mellett. Néha magabiztos, törődő vagyok. Optimista vagyok, igyekszem mindig a dolgok jó oldalát nézni és a megoldásra koncentrálni. Szeretek meglepetéseket okozni, szóval ne akarj mindig mindent tudni, hisz úgy oda lesz a meglepetés. Egyszerű életet élek ehhez keresem párom. Néha azt szeretem, ha hangosan szól a zene,...
Andi, 52
Társkereső Pécs
Feri, társkereső Pécs
Fényképek1
Sziasztok Feri vagyok 46-éves 195-cm magas szeretnék ismerkedni komoly kapcsolat céljából 45-év feletti hölgyekkel. Szeretek olvasni kirándulni. Romantikus típus vagyok. Köszönöm szépen hogy mg nézted az profilom. Ha esetleg fel keltettem az érdeklődésedet akkor írj!
Feri, 48
Társkereső Pécs
Teréz, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek3
Kedves párkereső ismeretlen! Koromhoz, alkati adottságaimhoz illő, nemdohányzó, kizárólag független társamat keresem! Átlagos embernek tartom magam, aki az élet iskoláját kijártam, de tanulnivalót még most is találtam! Ha felkeltettem érdeklődésedet, várom ÉRDEKLŐDŐ LEVELEDET, remélem "együtt könnyebb" és szebbé tehető az élet.!
Teréz, 72
Társkereső Pécs
Vörösdémon, társkereső Pécs
Fényképek8
Vidám természetű, magamra és környezetemre igényes, diplomás,fiatalos gondolkodású nő vagyok.Tartós kapcsolatot keresek.
Társkereső Pécs