Pécsi társkereső

Regisztrálj ingyen és máris láthatod a többi pécsi társkeresőt is.
László, társkereső Pécs
Fényképek1
Sok oldalú vagyok az ismerősök úgy hívnak ezermester imádok főzni jókat enni.
Társkereső Pécs
Tomcsek, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek3
Érezted-e már a szavak érintését, amelyek simogattak, gyógyítottak, vigasztaltak, talajt csúsztattak a lábad alá - és tapasztaltad-e a szavak sebző, égető, jéggé dermesztő hatását, s azt, hogy olyan súlyosak néha, mint a föld egész terhe?
Társkereső Pécs
Dia, társkereső Pécs
Fényképek1
Két pici gyerekem van, számomra ők a legfontosabbak, az elsők, akinek ez nem szimpatikus az kérem ne írjon rám!
Dia, 34
Társkereső Pécs
Halmai, társkereső Pécs
Fényképek2
Nagyon vidám természetű vagyok a problémákat hamar megoldom. Nagyon sok szeretetet adok annak aki szeret. Mellettem a társam nőnek érezheti magát. Nem vagyok kicsapongó, szeretem az állandóságot. Könnyen alkalmazkodom, kompromisszum képes vagyok.
Halmai, 52
Társkereső Pécs
Júlia, társkereső Pécs
Fényképek18
Keresem a tűt a szénakazalban. Ha alkalmat adsz rá, majd elmondom személyesen! “Az Élet túl rövid ahhoz, hogy egyszer csak felébredj, és megbánd. Soha senki nem mondta, hogy könnyű az élet, csak azt, hogy érdemes élni.. "
Júlia, 66
Társkereső Pécs
Roland, társkereső Pécs
Fényképek6
Több évnyi szingliség után, kicsit magamba mélyedve arra jutottam, hogy hiányzik egy szerető társ, akivel örömömet, bánatomat megoszthatnám és akivel szebbé tehetnénk egymás életét. Ha jó humorérzékű, becsületes, értelmes, fizikálisan is aktív, független nő vagy, kérlek ne habozz, és valósítsuk meg együtt álmainkat!
Roland, 47
Társkereső Pécs
Bendeguz, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek5
Szép napot mindenkinek! Meg kérek minden olyan hölgyet aki kép nélkül szeretne ismerkedni lapozzon tovább! Aki nem vállalj fel magát az szerintem ne keressen! Maradjon továbbra is titokba!
Társkereső Pécs
Vidi, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek6
Szia! Szép az élet,ha azzá tesszük.....!!!
Vidi, 54
Társkereső Pécs
Péter, társkereső Pécs
Fényképek3
Sziasztok!! Mivel magamat inkább nem mutatnám be, és amúgy is a személyes találkozásokat létesítem előnyben így azt mondom, első körben beszélgessünk, és ha szimpatikusnak találjuk egymást egy séta vagy süti, üdítő mellett személyesen is beszélgethetünk, ismerkedhetünk! A hobbim a fotózás és a túrázás! Ha bármi kérdésed van írj nyugodtan! Köszönöm, hogy meglátogattál! További szép napot! Péter
Péter, 33
Társkereső Pécs
Ildikó, társkereső Pécs
Fényképek4
Elvált nő vagyok! Hiszem hogy rám is vár egy kis boldogság az életbe!
Társkereső Pécs
Gery, társkereső Pécs
Fényképek1
Egyenlőre nem szeretnék semmi komoly kapcsolatot. Ismerkedés céljából vagyok itt. De későbbiekben szeretnék.
Gery, 31
Társkereső Pécs
Zoli, társkereső Pécs
Fényképek1
Szeretek sportolni és szabadban lenni. Társaságkedvelő vagyok.
Zoli, 41
Társkereső Pécs
Dávid, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek1
Ádám vagyok, elvált, független pasiként keresek. Hogy kit? Jó kérdés :) A varázslathoz elég egy kis kedvesség, mosoly és ... Ki vagyok... Felfedező. ... Nem rohanok, élek.
Dávid, 46
Társkereső Pécs
Dave, társkereső Pécs
Fényképek3
Szeretek bulizni az ismerkedés nem az erősségem de szívesen barátkozok ha meg szeretne ismerkedni velem valaki azt várom sok szeretettel.
Dave, 37
Társkereső Pécs
Miklós, társkereső Pécs
Fényképek2
Üdv látogató! Én egy 19éves Pécsen lakó srác vagyok, aki keresi a párját. Nincsenek nagy elvárásaim, csak legyen hűséges, tudjam szeretni és megbízzák benne. Ismerkedni leginkább személyesen szeretek. Fontos az első benyomás. Aki úgy gondolja, hogy ezeknek megfelelően írjon bátran! Üdvözlettel: Miklós
Társkereső Pécs
Jozsi, társkereső Pécs
Fényképek2
Egy szeretetre vágyó szeretetet adó hűséges humoros szeretni való férfi vagyok olyan hölgyet keresek aki tud szeretni hűséges megbízható és boldogan tudunk együtt élni mint egy pár én ezt keresem.
Jozsi, 38
Társkereső Pécs
Józsi, társkereső Pécs
Fényképek5
Józsi vagyok, 40 éves. Pécsett élek. Szeretek biciklizni, túrázni. Nem dohányzom nem, vagy csak nagyon keveset iszom alkoholt (ha azt akarod, hogy egyáltalán ne igyak alkoholt semmi akadálya). Kávét sem iszom. Olyan Pécsi hölgyek jelentkezését várom, akik nem dohányoznak..
Józsi, 41
Társkereső Pécs
Géza, társkereső Pécs
Fényképek3
Pécsen élek és dolgozok özvegyen, egészségesen.
Géza, 74Prémium tagság
Társkereső Pécs
Prémium tagság Prémium tag
Gellért, társkereső Pécs
Fényképek3
26 éves középiskolai magyartanár vagyok, humoros, szerethető és törődő.
Társkereső Pécs
Thejenci, társkereső Pécs
Fényképek3
Írj batran!! Nem harapok, de komolyra fordítva a szót, egy átlagos fiatalember vagyok. Rengeteg jó tulajdonsággal, es még több meglepetessel!! Ugyan utálok itt beszélgetni ien ismerkedős oldalakon, meg hát ugye népszerűbb a fb, már csak abból is kiindulva hogy ott azért lényegesen több időt töltünk el chateléssel!!! Meg ott több a fénykép, több a lehetőség!!! Szep napot Neked!!!! nézz meg ha érdekelnélek lécci köszii
Társkereső Pécs
Marcsi, társkereső Pécs
Fényképek2
Egy társ kell,egy barát,ki megvéd,ki átölel,és segít,ha vigasz vagy tréfa kell,de hagyja,hogy éljek szabadon mint a lélek,mert így vagyok csak én.
Marcsi, 67
Társkereső Pécs
Richárd, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek3
Csak szex és más semmi!!! :)
Társkereső Pécs
Laci, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek3
Sziasztok! Laci vagyok, egyedülálló pécsi férfi, és a párom keresem. Szeretek utazni, kirándulni, sportolni. Ha szimpatikusnak találsz és szeretnél rólam többet megtudni, akkor ismerj meg, hiszen az a biztos. A személyes találkozás híve vagyok.
Laci, 41
Társkereső Pécs
Karesz, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek3
Szia! Magam vágom a hajam(ami van )Be szoktam tartani az ígéreteimet. Munkahelyen szoktam sportolni, az nekem elég. ( cukrász). Spórolós vagyok. Énekből fel voltam mentve. "Nicht dajcs". Szeretek valakivel együtt nevetni, duettben főzni. Nem vagyok szégyenlős, de parkban azért nem. Voltam már koncerten.
Karesz, 59
Társkereső Pécs
Zoli, társkereső Pécs
Fényképek3
29 vagyok.
Társkereső Pécs
Györgyi, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek10
zenész vagyok,ebből aztán sok minden tulajdonság adódik,ezenkívűl van egy lányom akit imádok meg a kutyákat is túlságosan szeretem és még a természetet.Nagy élet tapasztalattal rendelkezem.Kissé elütök az átlagtól,úgy is mondhatnám, hogy zizis vagyok.
Társkereső Pécs
Laszlo, társkereső Pécs
Fényképek1
vagyok egyigazi nöre
Társkereső Pécs
Tamás, társkereső Pécs
Fényképek3
Sziasztok egy külföldön dolgozó egyszerű srác vagyok szeretem a gyerekeket szeretek kirándulni. Keresem párom akivel meg tudnám osztani a magányos napjaimat! !
Tamás, 43
Társkereső Pécs
Gyuri, társkereső Pécs
Fényképek2
Akit megkedvelek és Ő is megkedvel engem annak a világon legszebb, legcsodálatosabb, élete kezdődik!
Gyuri, 65
Társkereső Pécs
Francesco, társkereső Pécs
Fényképek1
Rendes es komolian ferfi agyok, de mikor kene akkor tudok sokkat nevetni. Szeretnek elni ez a elet es mindig jol erezni magam. szeretem egyutt sok embereket lenni, es halgatni mi an so.
Társkereső Pécs
Zádor, társkereső Pécs
Fényképek1
Még pár év és Jurassic park mintájú ökoszisztéma lesz visszaállítva, legalább is próbálva! A környezetvédelem a bolygó megmentése most már csak úgy precíz, hatásos és gyors ha mi emberek hiányzunk ebből az új világból.. Ez a végrehajtás már a befejezéséhez közeledik! Akik erőltetve felgyorsítva felszaporították az emberiség létszámát, főleg a munkást követelő ipari forradalomnak, most annak a rétegnek van útban a létszámunk! Keresnéd és kérdeznéd, hogy miért nincs komoly és átfogó...
Zádor, 47
Társkereső Pécs
Gábor, társkereső Pécs
Fényképek2
????Mit is írhatnék,nem megy elfogulatlanul!Inkább vagyok híve a személyes találkozásnak,ott sokkal több kiderül!
Gábor, 45
Társkereső Pécs
Sándor, társkereső Pécs
Fényképek4
Keresem azt a "Bögyös Faros" Leányt, Menyecskét vagy Asszonyt, aki nem Anorexiás Modell, 30 kg vasággyal együtt! Kizárólag Komoly kapcsolatra, a Nap 24 Órájára. Én meglátásom, és kedvencem, az ideális méreted, 90X60X90! Nem baj ha egy fejjel kisebb vagy nálam, nem baj ha nem vagy Patina Szőke, és nem Zöld szemmel Áldott meg az Anyatermészet! Egy kritérium, az hogy Szeresd az Ágyat, és dorombolj, mint a Macska, valamint Úgy dőlj rám, mint a Sörgyár kéménye! Kizárólag Pécs város határain belül!
Társkereső Pécs
Pandur, társkereső Pécs
Fényképek2
Szia Kedves párkereső! Én a hagyományos értelemben vett férfi-női szerepekben hiszek és ilyen kapcsolatot is szeretnék kialakítani egy kedves hölgy személyében. Az anyagiak engem nem érdekelnek, azonban szeretem és értékelem ha valaki igényes magára. Főzni nem tudok de bármikor profi módon meg tudom rendelni a kedvenc ételed :)
Pandur, 29
Társkereső Pécs
Joci, társkereső Pécs
Fényképek8
Egyenlőre csak ismerkedem,a többi majd kialakul!!! Ismerj meg,és lehetőleg legyél őszinte,mert én is az vagyok! komoly kapcsolatot keresők előnyben!!!
Joci, 40
Társkereső Pécs
Joli, társkereső Pécs
Fényképek4
Őszinte ,barátságos nő ,ugyanilyen tulajdonságokkal rendelkező társat keres !
Joli, 71
Társkereső Pécs
Patrik, társkereső Pécs
Fényképek1
Kedves, udvarias, megértő, őszinte ember vagyok Kiegyen súlyozott természetem van Humoromat szeretik.
Patrik, 19
Társkereső Pécs
Adrián, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek3
Szia Kedvesem. Szeretem a butiful, beautyful Csajokat. Shaves Romales san Afrikaans dialect? Szeretnénk kirándulni, megbecsülésben és tisztelettel lenni egymásnak. Szereted a dolgainkat MegSzerezni, és örülsz, amikor Én a jó holmikért megdícsérlek és megjutalmazlak amit Nekünk Szereztél. Óvlak, féltelek és kitűnő Urad / Szeretőd Vagyok : míg úgy egyezünk meg benne. Nálam biztonságban Vagy. Legyünk Nyílt kapcsolatban, kérlek Téged. Pozitív előnyben részesülsz, ha creol és...
Társkereső Pécs
Zoltán, társkereső Pécs
Fényképek1
Őszinte és hűséges társa lennék egy szerény és rendes partnernek.
Társkereső Pécs
Macilaci, társkereső Pécs
Fényképek7
Majd megismersz..
Társkereső Pécs
Roland, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek5
Hogy milyen vagyok? Hát erre kevés pár sor vagy pár óra, egy embert megismerni sokkal több, sokkal mélyebb dolog mint amit le lehet írni pár mondatban. De megpróbálom... Szóval, szerintem összetett személyiség vagyok, imádom az állatokat, természetet, nem érdekelnek a kocsik és jóval több mindenre kiterjed a figyelmem mint a kocsi-sport-szex szentháromság. érdekel mindenki véleménye, de én döntöm el mit fogadok meg, tudok durca is lenni(ki nem), de a hiszti nem kenyerem, sem a fenyegetőzés...
Roland, 45
Társkereső Pécs
Zsolt, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek6
"Egyáltalán nem számít, hogy mit mondanak rólunk, csak az, hogy mit gondolunk belül magunkról."
Zsolt, 41
Társkereső Pécs
Tibor, társkereső Pécs
Fényképek6
hmm:) KisHercegh:):) Ismerj meg;)
Tibor, 30
Társkereső Pécs
Attila, társkereső Pécs
Fényképek4
Sziasztok Attila vagyok 35 éves, érzelmes vidám srác vagyok. Kedves, Őszinte, Vicces, Hűséges, Barátságos, vagyok. Én egy jókedvű poénos srác vagyok aki komoly kapcsolatot szeretne. Szeretem ha mindenki vidám körülöttem. Őszintének együtt érzőnek tartanak. Könnyen barátkozom. Szeretek túrázni és a természetet a jó filmeket.Olyan párom keresem aki hisz még az őszinteségbe, a vidámságba, akivel közös élményeket élhetek át!
Attila, 36Prémium tagság
Társkereső Pécs
Prémium tagság Prémium tag
Anita, társkereső Pécs
Fényképek2
2 éve váltam el , jelenleg a 18éves fiammal élek. Keresem azt a társat akivel megtalálnám a kölcsönös szimpátiát és az sem baj ha működik a kémia :)
Anita, 49
Társkereső Pécs
Ferenc, társkereső Pécs
Fényképek3
Mindegy hogy mit írok. Három dolog ami fontos számomra nem kérek olyat a másiktól, amit én se tennék meg. Csak az marad talpon aki tud alkalmazkodni a változásokhoz.
Ferenc, 43
Társkereső Pécs
Ildikó, társkereső Pécs
Fényképek5
35-45 év közötti férfiakkal ismerkednék komoly kapcsolat céljából....
Társkereső Pécs
Imre, társkereső Pécs
Fényképek2
Normális beállítottságú, család centrikus szerethető ember vagyok
Imre, 52
Társkereső Pécs
Dalma, társkereső Pécs
Fényképek3
Sziasztok! Sajnos mozgássérült vagyok és így tartós komoly kapcsolatra páromat keresem.
Dalma, 30
Társkereső Pécs
Csaba, társkereső Pécs
Fényképek3
Mindig vidám öszinte egyszerű fiatalember vagyok aki nem csak szeretetet adni de kapni is szert szeretek úszni kirándulni jókat beszélgetni sétálni. Nem csak igaz társat ha nem igaz baátot szeretném meg találni talán itt sikerül
Csaba, 52
Társkereső Pécs