Szigetvári társkereső

Regisztrálj ingyen és máris láthatod a többi szigetvári társkeresőt is.
Zoltán, társkereső Szigetvár
Fényképek3
Egyedülálló három gyermekes apa vagyok szeretem a sütit kávéval és imádok kerékpározni!
Társkereső Szigetvár
László, társkereső Szigetvár
Fényképek3
Szeretek viccelődni beszélgetni sétálni Szoktam lottózni és néha nyerek is Szeretnek velem beszélgetni visszaszólok nekik ha belém kötnek.
Társkereső Szigetvár
Csaba, társkereső Szigetvár
Fényképek2
szeretnék megismerkedni egy kedves egyenes jellemű hölggyel. én nyugodt jókedélyű vicces férfi vagyok szeretem a természetet tudok táncolni és még fontos a tisztaság
Csaba, 69
Társkereső Szigetvár
Kopasz, társkereső Szigetvár
Fényképek4
Szeretnék ismerkedni ojan lányokal hölgyekel akiknek nem a pénz számit hanem az érzések komoly kapcsolat céljábol!
Kopasz, 35
Társkereső Szigetvár
Zsolti, társkereső Szigetvár
Fényképek1
Vidám nyugot hüséges tipus
Zsolti, 46
Társkereső Szigetvár
Roland, társkereső SzigetvárCsak belépve látható
Fényképek3
Mit írjak magamról?Ha kiváncsi vagy kérdezz! :)
Roland, 39
Társkereső Szigetvár
Laci, társkereső SzigetvárCsak belépve látható
Fényképek5
Hello komoly kapcsolat érdekel kérlek írjatok!!
Laci, 50
Társkereső Szigetvár
Edit, társkereső SzigetvárCsak belépve látható
Fényképek4
Környezetemre, magamra igényes, őszinte, empatikus vagyok. Kedvelem a természetet, érdekel más népek kultúrája. Érdeklődési köröm elégé összetett. Reális, pozitív, modern gondolkodású vagyok.
Edit, 65
Társkereső Szigetvár
Judit, társkereső Szigetvár
Fényképek8
Kell találni egy embert, aki gyönyörűnek hív és nem csak csinosnak. Aki felhív, amikor bele vagy gabalyodva, aki fennmarad csak azért, hogy lássa ahogy alszol. Várni valakire, aki homlokon csókol, aki akkor is meg akar mutatni a világnak, amikor csapzott vagy, aki a barátai előtt is fogja a kezed. Várni arra az egyre, aki állandóan emlékeztet rá, hogy mennyire érdekled őt és hogy milyen szerencse, hogy vagy neki. Várni arra az egyre, aki a barátaihoz fordulva azt mondja: Ő az.... Nem rég egy kedves ismerősöm azt mondta nekem,hogy ez " sablonos" ami el keserítő gondolatokat indított el bennem. Egyszerű érzések szavakba öntve,néha ez nagyon nehéz. Néhány dolog meg tudható rólam ezekből a sorokból,ami pedig nem azt keresd a SOROK KÖZT:))))
Judit, 55
Társkereső Szigetvár
Gabi, társkereső SzigetvárCsak belépve látható
Fényképek1
Közvetlen, kedves és vidám vagyok. "Nem tarthatom örökre zárva a szívemet"
Gabi, 51
Társkereső Szigetvár
Csaba, társkereső SzigetvárCsak belépve látható
Fényképek3
Belül mi van! Az az igazán fontos. A külsővel együtt harmóniában. TALÁLKOZÁSOK "Amikor egy emberrel későn találkozol, s meglátod benne mindazt, amit másban nem találsz, s hiányolsz, úgy tűnik, éppen csak egy percet késtetek el, hogy együtt többek legyetek. Nem osztozhatsz! Van úgy, hogy nem lehet, hiába nyújtja feléd a kezét. Jegye más vonatra szól. Tudod, hogy ő is néz, és elkapott tekintetében mintha magával vinné álmaidat, mindazt, amit vársz. Úgy tűnik, éppen csak egy percet késtetek el. Nem osztozhatsz! Van úgy, hogy nem lehet. Aki igazán rád vár, ő megtalál, ő nem tűnik el. Időben ott leszel, nem késhetsz el. Ő rád talál. Vele találkozol, és meglátod benne mindazt, amit másban nem találsz, és hiányolsz. Megfogja felé nyújtott kezed. Jegye a tiéd mellé szól. " Ezért ha nincs fotód, akkor el kell gondolkodnom! Légy bátor, írj ha gondolod, és közel. Csak bátran! Nem dohányzó hölgyet keresek! Várjuk… hogy elmúljon a hideg… hogy elálljon az eső… hogy véget érjen a fárasztó nap… hogy elteljen a hét… hogy hazamehessünk… hogy elmehessünk… hogy egy jobb helyen legyünk… hogy elmúljon az unalom… hogy elmúljon a bánat… hogy megértsük… hogy elfelejtsük… hogy megbocsássunk… hogy megbocsássanak… hogy kisüssön a nap… hogy eljöjjön az igazi… hogy viszont lássuk Őt… hogy eljöjjön a nagy nap…hogy eljöjjön a nagy lehetőség… hogy erősek legyünk… hogy megmerjük tenni… hogy változzanak a dolgok… Várjuk… hogy elkezdődjön… várjuk… hogy elmúljon… Csak várunk… Mindannyian mást… És sokszor csak a várakozásnak élünk, amely betölti mindennapjainkat… óráinkat… perceinket… és eközben elfelejtünk a pillanatnak élni… Elfeledkezünk a pillanatról, amely a kezünkben van… amely mindvégig a kezünkben volt… és közben elillan… Várunk… és közben szépen. lassan eltelik az Életünk… Kérlek fotó nélkül ne. ÍRJ Hogy lássam. ÍRJ! Mert másként nem tudlak megismerni.
Társkereső Szigetvár
Bálint, társkereső Szigetvár
Fényképek4
Hát nem az erősségem egy önjellemzés megalkotása, szóval inkább csak dióhéjban megemlítenék pár dolgot. :-) Alapjáraton egy kedves, gyakran viccelődős, barátságos/közvetlen embernek tartom magam. Szeretek beszélgetni, ismerkedni. Úgy gondolom velem nehéz rosszba lenni. :-) hehe. Szeretem a természetet, az erdőket, az érdekes könyveket, a macskákat, a jó filmeket, és főleg a jó zenéket. Szeretem J.R.R. Tolkien világát, Szeretek zeneszerzéssel foglalkozni. Szeretek még főzni, és túrázni.. Eléggé örökmozgó fajta vagyok. Komoly kapcsolat céljából regisztráltam. :)
Társkereső Szigetvár
Péter, társkereső Szigetvár
Fényképek3
ismerj meg!
Társkereső Szigetvár
Laci, társkereső Szigetvár
Fényképek1
Sziasztok 42 éves pasi vagyok komoly kapcsolatot keresek.
Laci, 42
Társkereső Szigetvár
Tivadar, társkereső Szigetvár
Fényképek3
Komoly kapcsolatot keresek. Nem csak egy sexpartnert! Hogy nekem mit jelent egy párkapcsolat? Bízni valakiben, aki bízik bennem. Törődni valakivel, aki törődik velem. Meghallgatni valakit, aki meghallgat engem. Tisztelni, szeretni valakit, aki tisztel, szeret engem. Lehet hogy hiányos a felsorolás, de nem a tökéletes Ő-t keresem, mert én sem vagyok tökéletes. Hölgyeim ha valakinek szimpatikus lennék akkor várom az üzenetét! Adjátok meg a férfiaknak az esélyt! nem mindenki ugyanolyan! Köszönöm!
Társkereső Szigetvár
Péter, társkereső Szigetvár
Fényképek8
Egy komoly, rendszerető, család centrikus embernek tartom magam aki komoly kapcsolatot keres.
Péter, 35
Társkereső Szigetvár