Tatai társkereső

Regisztrálj ingyen és máris láthatod a többi tatai társkeresőt is.
Mirgi, társkereső Tata
Fényképek2
Eros vagyok, de neha szuksegem van arra, hogy valaki megfogja a kezem es azt mondja, ne felj, minden rendben lesz
Mirgi, 66
Társkereső Tata
István, társkereső Tata
Fényképek3
Nem szeretnék többet csalódni...
Társkereső Tata
Születésnapi torta Születésnapja lesz
Laci, társkereső Tata
Fényképek3
kicsit pocakos, kicsit kopaszodó, de majd meggyőződhetsz róla személyesen onodylaci
Laci, 65
Társkereső Tata
Tibor, társkereső Tata
Fényképek5
Nem akarok untatni senkit hogy milyen vagyok, úgyis a személyes találkozó fog dönteni. Mindenesetre nagyon várom, hogy végre megtaláljam azt a lányt akivel tényleg hosszú távon boldog lehetek!
Tibor, 36
Társkereső Tata
Ildikó, társkereső Tata
Fényképek5
A cigaretta kizáró ok. Puhányok és megbízhatatlanok messze kerüljenek, mert megérdemlem!
Társkereső Tata
Attila, társkereső Tata
Fényképek2
Ha esetleg szimpatikusnak találsz, írj rám. Mindenkinek válaszolok.
Attila, 41
Társkereső Tata
Evi, társkereső TataCsak belépve látható
Fényképek1
Őszinte, kedves, vidám nő vagyok.
Evi, 51
Társkereső Tata
Zoltán, társkereső Tata
Fényképek3
nem jo képű de jopofa vidám szőkésbarna rővid haju kékszemű 165cm 80kg nyomdász vagyok.ausztriába is dolgoztam nyomdába 20 éve volt autobalesetem lábtőréssel emiatt nehezebben járkálok a lépcsőket nem szeretem roki nyugi lettem de nem béna jogsim auto van németűl beszélek optimista vagyok.tengerpartot meleget szeretem, nem a kűlső a fontos persze számit de van más ami sokkal fontosabb. Tisztába legyél a saját korlátaiddal és annyit várj el a másiktol amennyit te tudsz adni neki.pusy...
Társkereső Tata
Ani, társkereső Tata
Fényképek1
Én egy átlagos nő vagyok, átlagos élettel, de sok szeretettel. Ha gondolod, beszéljünk. Túl sokat írni felesleges.
Ani, 44
Társkereső Tata
István, társkereső TataCsak belépve látható
Fényképek6
Én egy őszinte, becsületes, tisztességes, embernek tartanak barátaim ismerőseim, beleértve mindent, családszerető, szeretni tudó, férfi vagyok! Gyermekeim felnőttek, nemélnek velem. Szellemileg mozgásilag, fiatalos egészséges vagyok. Komolytalanok, szélhámosak, s t b, kíméljenek, tisztelet a kivétenek, azt meg én döntöm el! De nem jó egyesekről véleményem, finoman kifejezve tapasztalom! Szomorú! A komoly kapcsolat!
Társkereső Tata
Andika1977, társkereső TataCsak belépve látható
Fényképek6
Vidám,kedves, társaságkedvelő, közvetlen lány vagyok! Páromat keresem komoly kapcsolat céljából! Szeretek jókat beszélgetni, nagyokat nevetni. Hozzám illő társam keresem,akivel boldoggá tudjuk tenni egymás életét! Mivel itt nem tudnék mindent leírni magamról,amit tudni érdemes,meg sem kísérlem! :) Amennyiben felkeltem az érdeklődésed kedves érdeklődő....keress meg leveleddel!
Társkereső Tata
Csabaistván, társkereső TataCsak belépve látható
Fényképek15
Őszinte, becsületes, tisztességes embernek tartanak barátaim ismerőseim, beleértve mindent. Nagy családból származom, családszerető, szeretni tudó, férfi vagyok! Gyermekeim felnőttek, nemélnek velem. Fiatalos szellemileg mozgásilag egészséges! Komolytalanok, szélhámosak, s t b, kíméljenek! De nem jó egyesekről véleményem finoman kifejezve tapasztalom! Szomorú! Komoly kapcsolat! Én rólam írt véleményt a barátaim ismerőseim írták, de a fogalmazásba én is beleszóltam! Amit tapasztaltam és...
Társkereső Tata
György, társkereső Tata
Fényképek1
Határozott erős személyiség vagyok aki ragaszkodó és szeretni képes ember vagyok. Számtalan dolog érdekel, nyitott a világ újdonságai felé. Mit szeretnek bennem? Őszinte vagyok és mindig lehet rám számítani.
Társkereső Tata
Gábor, társkereső Tata
Fényképek1
Jelelenleg párkapcsolatban élek, de a jelenlegi kapcsolatomat szertném lezárni. Sajnos ez sosem egyszerű, és most ehhez keresnék "segítséget". Persze megcsalásról szó sem lehet, inkább csak egy kis "segítség" kéne. Egy kis motiváció. Ha valaki hasonló cipőben jár, vagy volna kedve levelezni beszélgetni, az írjon.
Gábor, 40
Társkereső Tata
Szemeti, társkereső Tata
Fényképek2
Férfit keresek 50 évre :) Ha csak 49-et tudsz bevállalni még jó ;)
Társkereső Tata
Ildikó, társkereső TataCsak belépve látható
Fényképek8
Vidám, színes egyéniségű, pozitív kisugárzású, mosolygós, talpraesett, igényes, fiatalos Nő vagyok. :-) Nagyon tudok szeretni és ezt elvárom a leendő Páromtól is. Bújós típus vagyok! Azt a személyt keresem, aki még jobban kiszínezné életem. Legyél bohókás, vagány, minden téren aktív, figyelmes, ÁPOLT, önmagadra és környezetedre is IGÉNYES, erős jellemű, pozitív gondolkodású :-), hisz én is ilyen vagyok! "Az "Igazit" keresed? Én is azt kerestem sokáig, s mikor megtaláltam, rájöttem, hogy hiba...
Társkereső Tata
József, társkereső TataCsak belépve látható
Fényképek2
Nemdohányzó nem italozó, önmagára, környezetére igényes, humoros, időnként romantikus, férfiként! Komoly tartós kapcsolat céljából, keresem társam! Tavasz, vízpart, napsütés, nyár, Szerelem! VELED!
Társkereső Tata
Prémium tagság Prémium tag
Feri, társkereső Tata
Fényképek3
Majd élőben ha mód lesz rá :)
Feri, 61
Társkereső Tata
Csabi, társkereső Tata
Fényképek1
Szia! Imádok a természetbe lenni túrázni kirándulni utazgatni. Komoly kapcsolatot keresek.
Csabi, 43
Társkereső Tata
Tamás, társkereső Tata
Fényképek3
Jókedvű, romantikus, sportos, èrzèkeny srác vagyok keresem a párom hosszú távra! Kalandorok kímèljenek.
Tamás, 28
Társkereső Tata
Gábor, társkereső Tata
Fényképek4
Sziasztok keresem a párom szeretetre ès szerelemre vágyok sajnos elvàtam azóta egyedül élek. Akit keresek tudjon szeretni legyen odaadó szeretek törödni a másikkal odafigyelni rá
Gábor, 33
Társkereső Tata
Erzsébet, társkereső Tata
Fényképek1
" Szeretni jöttünk erre a világra. Keresni másban, az Énünk másik felét.. Örömöt lelni, napról -napról várva, a belső hangot, a misztikus zenét. Mert a magánynak döngő kapujából, az élet ösvénye másfelé vezet, Tárd ki szíved, mely börtönödhöz láncol, s örülj a mának amíg csak lehet !"
Társkereső Tata