Tatabányai társkereső

139 társkeresővel ismerkedhetsz a Páratlanon.

Szeretnél az összes társkeresővel megismerkedni? Készítsd el saját profilod pár perc alatt, tölsd fel magadról fényképet és máris ismerkedhetsz.

Regisztrálj ingyen
József, társkereső Tatabánya
Fényképek4
Sziasztok hölgyek! Keresem párom, akivel boldog lehetek hosszú távon.
Társkereső Tatabánya
Attila, társkereső Tatabánya
Fényképek3
Szép napot kívánok, minden KEDVES, HÖLGYNEK, én 57 éves vagyok, vendéglátos vagyok, felszolgáló, de ez mellett jól tudok főzni, szeretem a rendet, tehát arrol van szó, akkor takarítok is, és igazán szeretem a rendet, van két felnőtt GYERMEKEM, egy FIAM, egy LÁNYOM, és van 7 UNOKÁM, akiket nagyon SZERETEK, mint ahogy a leendő társamat is fogom! És azért írok ide egy igaz verset, DRÁGA, HÖLGYEK! Vannak BOLDOG könnyek, fájó mosolyok, mindig lesznek SZERELMEK, míg a föld forog. Az ÉLET szép, de...
Attila, 59
Társkereső Tatabánya
Éva, társkereső Tatabánya
Fényképek5
Alapból vidám, nevettető, alapos, rendezett, ismerj meg akkor tudod meg milyen vagyok. molett, fiatalosabb, gondolkodás módom laza, temperamentumos. mit gondolsz rólam? Csak ùgy tudom meg, ha meg sùgod. haha.
Éva, 72
Társkereső Tatabánya
Balázs, társkereső Tatabánya
Fényképek1
Szerelmem Tatabánya környékén keresem. Komoly kapcsolatot keresek. Egészséges életmódra törekszem. A barátaimat a csicsergésemmel őrjítem meg. Őszinte, realista. Teljesen átlagos, ámde vidám és szeretettel teli életet élek. Fiatalos, igényes, empatikus, odaadó vagyok. Mivel én is emberből vagyok nekem is vannak jó és kevésbé jó tulajdonságaim. Szeretek kirándulni, hűséges típus vagyok, nem dohányzom és nem iszom. Imádok utazni, sok szép helyet megnézni, és imádom az állatokat, különösebben a...
Társkereső Tatabánya
Beáta, társkereső Tatabánya
Fényképek9
Tanuld meg elengedni a múlt szerelmeit, szeretteit. És tanuld meg tiszteletben tartanii az ő döntésüket. Mert ami nincs az fájhat de attól még nem lesz. Nem férjet keresek! IQ EQ!
Beáta, 55
Társkereső Tatabánya
Csaba, társkereső Tatabánya
Fényképek1
Barátomat, páromat keresem. Barátaim szerint megbízható vagyok. Tartós komoly kapcsolatot keresek. Szeretni, és szeretve lenni. Szeretek kirándulni, szeretem az állatokat főleg a macskákat. Konzervatív értékrendű, kreatív, következetes. Keresem a hozzám illő személyt akivel komoly kapcsolatot alakíthatunk ki. Ha arra érdemesnek találok valakit, akkor szívesen kitárom a lelkemet. A személyes találkozó híve vagyok. A személyes találkozás adja meg a valós szimpátiát. Mindenképp korombeli társak...
Csaba, 49
Társkereső Tatabánya
Miklós, társkereső Tatabánya
Fényképek2
Komàrom -Esztergom megyèben keresem leendő társam. Szeretem az életet, megélni a pillanatokat, és emlékeket gyűjteni majd a későbbi éveimre. Komoly kapcsolat céljábol regisztráltam fel. Hagyományos értékrendet követem. Nem azt keresem akivel el tudok éldegélni, hanem azt aki Nélkül nem tudok élni. Szeretem az életet, szeretek nevetni, szebb az élet ha mosoly vesz körül. Szeretek a szabadban lenni, sétálni, bringázni, kirándulni, vagy akár kulturális rendezvényekre menni. Kizárólag komoly...
Társkereső Tatabánya
Tibor, társkereső Tatabánya
Fényképek1
Komoly társkereső vagyok. Szeretném megtalálni hasonló gondolkodású, Istenfélő társamat, akivel megoszthatom életemet, szeretetemet. Nem egyszerű pár mondatban bemutatkozni. Szeretek kirándulni, utazni, wellness hotelekben pihenni. Egy mindenben jól működő, harmonikus kapcsolatot szeretnék. Szeretem a nyüzsgést, az utazást, a társaságot, a baráti összejöveteleket, de a csendes sétákat is. Szeretek kirándulni, biciklizni. Ismerkedjünk, barátkozzunk, s meglátjuk, mi lesz belőle. Ismerj meg és...
Tibor, 50
Társkereső Tatabánya
Móni, társkereső Tatabánya
Fényképek2
18 éves nagy fiam van aki velem él! Szeretek olvasni, zenét hallgatni! Nem vagyok féltékeny, a hazugságot nem szeretem!
Móni, 51
Társkereső Tatabánya
Miklós, társkereső Tatabánya
Fényképek4
39 éves egyedülálló férfi vagyok. 7 éves fiammal élek együtt. őszinte családcentrikus embernek tartom magam. keresem a másik felem.
Társkereső Tatabánya
József, társkereső Tatabánya
Fényképek3
Sziasztok! Tartós, vagy hosszútávon alkalmi kapcsolatra keresek független hölgyet elsősorban Tatabányáról, vagy környékéről. Természetesen emellett másféle kapcsolat is lehetséges.
Társkereső Tatabánya
Tibor, társkereső Tatabánya
Fényképek1
Remélem, így 50+ felett még tartogat az élet boldogságot! Rendezett körülmények között egyedül élek, hosszú távú, tisztességes párkapcsolatot keresek. Van egy kastélyom, ahol nincs királynő.. (ha érted )
Tibor, 54
Társkereső Tatabánya
Robi, társkereső Tatabánya
Fényképek3
Elvált független férfi vagyok.Komoly normális kapcsolatot keresek.
Robi, 49
Társkereső Tatabánya
István, társkereső TatabányaCsak belépve látható
Fényképek5
Szia Kedves Ismeretlen! Istvánnak hívnak, Tatabányán lakom. Egyedül, saját kertes házban élek. Zenekedvelő, természetszerető ember vagyok. Szeretek kertészkedni, kirándulni (egyedül kicsit unalmas :) ), szeretem a holdfényes nyári esték hangulatát, finom borokat kóstolgatni esténként a teraszon ülve. Hasonló beállítottságú hölggyel szívesen ismerkednék szabadidőnk közös eltöltéséhez. Kölcsönös szimpátia esetén persze bármi kialakulhat.
István, 62 ElérhetőPrémium tagság
Társkereső Tatabánya
Prémium tagság Prémium tag
Etelka, társkereső Tatabánya
Fényképek1
Írj nekem!
Etelka, 64
Társkereső Tatabánya
Annusy, társkereső Tatabánya
Fényképek2
Romantikus lélek vagyok. Társaság kedvelő, szeretek zenét hallgatni, olvasni, teniszezni. Káros szenvedélyektől mentes, sportot kedvelő ember vagyok, hasonló beállítottságú párom keresem Szeretek főzni ha van kinek A 14 éves kisfiammal elek csak olyanok írjanak akik szeretik a gyerekeket es komoly tartós kapcsolatot keresnek es szinten egyedul nevelik gyermekuket
Annusy, 58
Társkereső Tatabánya
András, társkereső Tatabánya
Fényképek1
Szeretnék társat találni, olyat aki elfogad úgy ahogy vagyok. Életvidám, pozitív, ember vagyok. Szeretném megtalálni hasonló gondolkodású, társamat, akivel megoszthatom életemet, szeretetemet. Barátságos vagyok, de hiányzik egy társ, remélem itt megtalálom. Vidám, családcentrikus őszinte ember vagyok.
Társkereső Tatabánya
Dev, társkereső Tatabánya
Fényképek3
Csak LÁNYOKKAL ismerkednék. NEM ÉRDEKEL 3-AS SEM. Általában vidám, kicsit cinikus és kicsit szarkasztikus vagyok. Szeretem a "társasági életet", de pl a filmnézés kettesben sem okoz gondot :)
Dev, 50
Társkereső Tatabánya
Sandor, társkereső Tatabánya
Fényképek4
Kérdezz bátran, és én válaszolok! Szeretek főzni, és talán tudok is, imádok horgászni! Független vagyok, addig míg rám talál az igazi társ!
Sandor, 62
Társkereső Tatabánya
ILI, társkereső Tatabánya
Fényképek5
Számomra fontos a család. Sokat dolgozom, ha van egy kis szabad időm akkor szeretek keresztrejtvényt fejteni, olvasni. A kirándulások is közel állnak hozzám, csak legyen egy megfelelő társ. Kettesben mindent jobb csinálni.
ILI, 66
Társkereső Tatabánya
Ildikó, társkereső Tatabánya
Fényképek2
Kölcsönös szimpátia alapján keresem természetkedvelő, egyedül élő társam. Káros szenvedélyektől mentes, pozitív gondolkodású, természetet, utazást, állatokat kedvelő, türelmes ember vagyok. A makacsságom nem szokott a javamra válni. Azt akarom tudni, mire vágysz, és hogy szembe mersz-e nézni a vágyaiddal. Szerintem minden egy mosollyal kezdődik, azután amikor egymás szemébe nézünk akkor minden már el is dőlt, egy pár másodperc alatt. Vannak terveim de egyedül nehéz véghez vinni. Nem azt...
Társkereső Tatabánya
Attila, társkereső Tatabánya
Fényképek1
Ha két ember igazán vonzódik, és szereti egymást, megtalálják a módját, hogy együtt legyenek életük végéig, amire vágyom egy társ akivel leélhetem az életemet. Szeretnék még szeretni, és szeretve lenni. Azért regisztráltam ide, mert hátha megtaláljuk egymást, megtalálom a másik felemet. Egy rosszul megfogalmazott bemutatkozás sok mindent eldönthet, ezért nehéz ide írni. Szeretném újra érezni, milyen jó dolog szerelmesnek lenni. Viszonozni fogom ha tetszünk egymásnak. Komoly kapcsolatot...
Attila, 51
Társkereső Tatabánya
Nika, társkereső Tatabánya
Fényképek1
Erdei kis faház. Íj, hárfa, dob, pattogó tűz. Csend, nyugalom, harmónia. Figyel rád, értve hallgat. Bolond és bölcs. Nevet, él. Természet. Társ. Szerelem. Együtt álmodni tovább.. ..élni az álom életet. Megérkezés. Tevés. Csak egyik láb a másik után. Mi más?
Nika, 51
Társkereső Tatabánya
Ildiko, társkereső Tatabánya
Fényképek2
Mindenek előtt egy kedves nyugodt természetű, megbizható barátot keresek, nem élettársat! Valakit akivel néha eljárunk kirándulni, nagyokat sétálunk vagy csak megiszunk valahol egy kávét és beszélgetünk.
Ildiko, 56
Társkereső Tatabánya
Éva, társkereső Tatabánya
Fényképek3
Szeretni, és szeretve lenni Komoly kapcsolat céljából vagyok itt. Írni bármit lehet, de mindig egy személyes találkozó a döntő.
Éva, 56
Társkereső Tatabánya
Éva, társkereső TatabányaCsak belépve látható
Fényképek5
Én egy fiatalos energikus nő vagyok, aki a fiatalabb korosztályt kedveli... Valamiért velük megtalálom a közös hangsúlyt! D Egyenlőre csak beszélgetni szeretnék, aztán majd alakul. Nem vagyok oltva, és nem is leszek! Kefélő gépek arra menjenek!
Éva, 50
Társkereső Tatabánya
Zsolti, társkereső Tatabánya
Fényképek3
...Remélem, szerelmem felkelti a vágyat, Tündéri szíved többé nem érhetné bánat,.. Kérhetsz tőlem bármit, én mindent megadok,.. De csak akkor tudom adni, ha Te is akarod.... Kérhetsz tőlem verset, számtalan rímmel, Kérhetsz tőlem festményt, ezernyi színnel,.. Kérhetsz tőlem bármit, én mindent megadok,.. De csak akkor tudom adni, ha Te is akarod.... Kérhetsz gyengéd kezet, mely simogat éjjel,.. Kérhetsz forró estéket, tele szenvedéllyel,.. Ismerj meg milyen is vagyok igazából! Kérhetsz tőlem...
Zsolti, 46
Társkereső Tatabánya
Zsolt, társkereső Tatabánya
Fényképek1
Ismerkednék, beszélgetnék a többi majd kialakul. Szeretnék még szeretni, és szeretve lenni. Hűséges, együttérző, toleráns, nyugodt típusú, kimenő, barátságos az emberek számára. Ne légy tökéletes én sem vagyok az. A barátaimat a csicsergésemmel őrjítem meg. Képes vagyok hosszú távon elköteleződni. Nagyon szeretek túrázni, biciklizni, sétálni, beszélgetni és zenét hallgatni. Keresem a komoly párkapcsolatomhoz a másik felemet. Szeretek a szabadban lenni, sétálni, bringázni, kirándulni, vagy...
Zsolt, 42
Társkereső Tatabánya
Zsolt, társkereső Tatabánya
Fényképek4
Tatabánya környékéről keresem a párom. Azt akarom tudni, mire vágysz, és hogy szembe mersz-e nézni a vágyaiddal. Szeretnék még szeretni, és szeretve lenni. Képes vagyok küzdeni, nagyot álmodni és el is érni. Vígkedélyű vagyok. Ha felkeltettem érdeklődésed, akkor írj nekem nyugodtan. Nyugodt életet, hosszú távú, komoly kapcsolatot szeretnék. Nyugodt, kiegyensúlyozott, vidám természetű embernek ismernek barátaim. A személyes kapcsolat híve és szavahihető vagyok. Nem egyszerű pár mondatban...
Zsolt, 56Prémium tagság
Társkereső Tatabánya
Prémium tagság Prémium tag
Roli, társkereső Tatabánya
Fényképek3
Sziasztok. 32 éves pasi vagyok és keresem komoly kapcsolatra leendő partnerem. Életvidám, humoros, megértő, romantikus, udvarias.
Roli, 36
Társkereső Tatabánya
Zsuzsi, társkereső Tatabánya
Fényképek4
Ide bármit lehet írni.A személyes találkozás a döntő!(szerintem)
Zsuzsi, 66
Társkereső Tatabánya
Gabriella, társkereső Tatabánya
Fényképek3
Társamat keresem egy kedves, jó humorú, teltebb idomokat kedvelő őszinte férfi személyében. jómagamról annyit őszinte vagyok. mások szerint nagyon kedves. szeretem a jó poénokat, vicceket. de ez mellett az életet komolyan veszem. van egy 23 éves nagy fiam. aki velem él. és bár azt írom komoly kapcsolatot szeretnék, de úgy tapasztalom ez mostanság nem dívik. ezért lehet hogy nem veszem komolyra a dolgokat azonnal, megfogadtam megpróbálok kicsit lazább lenni és ki tudja lehet még abból is valami.
Társkereső Tatabánya
Zsanett, társkereső Tatabánya
Fényképek2
Sziasztok! Zsanett vagyok Tatabányáról egyedül nevelem 3 éves kisfiamat szeretnék komoly kapcsolatot!
Társkereső Tatabánya
Gábor, társkereső Tatabánya
Fényképek3
Szeretnék megismerkedni olyan hölggyel aki elfogad amilyen vagyok, keresem a másik felem:)
Gábor, 42
Társkereső Tatabánya
Gergó, társkereső Tatabánya
Fényképek3
Jóni Gergő. Nevem. 23 éves vagy.keresztény vagyok..
Gergó, 27
Társkereső Tatabánya
Zsolt, társkereső Tatabánya
Fényképek1
Tatabánya környékén keresem magamnak a párom. Konzervatív értékrendű vagyok. Őszinte vagyok akkor is ha fáj, megbízható, pontos, szeretem a rendet magam kőrül, de utálok pakolni más után. Bárkit megbolondítok a személyiségemmel. Az vagyok amivé az élet formált. Igyekszem megfelelni, alkalmazkodni a másikhoz. Jó fej vagyok, néha vicces, de nem mindig. Szeretek színházba járni, kirándulni, jókat beszélgetni, de fontos része az életemnek a zene így a koncertek és a fesztiválok is. Vidám...
Zsolt, 54
Társkereső Tatabánya
Gyuri, társkereső Tatabánya
Fényképek3
Későbbiekben bármi kialakulhat. Társaságkedvelő vagyok. Nem vagyok az a szingli típus, így társam keresem hosszú távra. Ha szeretnéd hogy felvegyem veled a kapcsolatot írj rám. Vicces viszont kapcsolatban hűséges komoly vagyok. Komoly kapcsolat céljából regisztráltam, keresem hasonló beállítottságú társam. Szabadidőmben szeretek a hétvégi telken pihenni, dolgozni hogy még kellemesebbé tegyem. Fontos dolgok számomra: Szeretet, bizalom. Ragaszkodó, hűséges, érzéseit kimutató, jó kedvű vagyok,...
Gyuri, 44
Társkereső Tatabánya
Róbert, társkereső Tatabánya
Fényképek4
Nehéz ide mit írni, de csak mert rengeteg jó és rossz tulajdonságom is van. De ez volnék én. Alapvetően egy kedves, vicces, figyelmes, őszinte és tisztelet tudó férfi vagyok normális értékrenddel. Komoly kapcsolat reményében regisztráltam ide. Romantikus alkat vagyok. Szeretnék szeretni és szeretve lenni. Nem vagyok tökéletes, de hiszem, hogy ha egymásra találunk tökéletesen kiegészíthetjük egymást. Köszönöm ha elolvastad. Az már fél siker.
Társkereső Tatabánya
Lajos, társkereső Tatabánya
Fényképek2
9 éve özvegy vagyok hosszú távu kapcsolatot kereseķ rendezett körülmények között élek, magamra és a környezetemre igényes vagyok. kirándulást velneszezést, nagy sétákat kedvelem nem főző mosó takarító magamat maximálisan ellátom. hiszek a távkapcsolatban. a kölcsönös bizalom nagyon fontos számomra.keresem hasonló érdeklődéssel bíró hölgyeket. írni mindent lehet az ismerkedés nálam a beszélgetéssel kezdődik. fontos a kommunikáció. ha felkeltettem az érdeklődésedet. írj.a többit szóban. üdv. luy.
Lajos, 68
Társkereső Tatabánya
József, társkereső Tatabánya
Fényképek3
Itt írhatnék bármit.Ismerj meg.
Társkereső Tatabánya
Fecoka, társkereső Tatabánya
Fényképek3
Párom társam komoly keresem. Szeretem a szabadidőmet a természetben eltölteni. Nem egyszerű pár mondatban bemutatkozni. Komoly társra, partnerre vágyom, kalandorok kíméljenek. Ragaszkodó típus vagyok ebben csalódást nem okozok. Szeretni, és szeretve lenni. Imádok utazni és új ételeket kipróbálni. Szeretek sportolni. Nem vagyok egyszerű eset, de alapvetően vidám és optimista vagyok. Komoly kapcsolat reményében vagyok itt. Az az út a döntő, amit együtt teszünk meg. Szeretek kirándulni, szeretem...
Fecoka, 50
Társkereső Tatabánya
Ákos, társkereső Tatabánya
Fényképek1
Leendő párom Tatabánya környékén keresem. Mi sem vagyunk tökéletesek, és úgy válogatjuk meg társainkat, hogy a tökéletlenségeink kiegészítsék egymást. Rendkívül pozitív személyiség vagyok. Nagyon szeretek táncolni. Egyszerű életet élek ehhez keresem párom. Ápolt, fiatalos, sportos őszinte vagyok, aki tudja mi kell a másiknak. Ha felkeltettem a figyelmed akkor írj. Társam keresem. Ne külsőre ítélj hanem tartsd szem előtt a belső értékeket is. Harmonikus kapcsolatot szeretnék. Pozitív...
Ákos, 33
Társkereső Tatabánya
Zoltán, társkereső Tatabánya
Fényképek10
Őszinte, nyugodt ember vagyok. Állítólag normális is... a hangok megmondták :-)
Társkereső Tatabánya
Bandita, társkereső Tatabánya
Fényképek1
Írj nekem!
Társkereső Tatabánya
Gyuri, társkereső Tatabánya
Fényképek2
Barátaim által kedvesnek mondott türelmes, kitartó vagyok.Természet kedvelő.Szeretem a zenét,a vezetést,kerékpározást és még rengeteg dolgot.Ha kíváncsi vagy többre is,írj és válaszolok. És ami fontos:Régimódinak is mondhatsz de egy lány legyen fiatalabb a fiúnál. A többi az ismerkedésben rejlik.
Gyuri, 49
Társkereső Tatabánya
Ildikó, társkereső Tatabánya
Fényképek3
Fiatalos, életvidám és humoros vagyok, keresem a hasonló tulajdonságokkal rendelkező párom, lehetőleg Tatabánya környèkèről. max. 60km. Korban hozzám illő 58-62 èv közötti igènyes, fèrfi szemèlyèben. Szeretem a jó zenèt, kirándulást.
Társkereső Tatabánya
Első a keresésben Kiemelt profil
László, társkereső Tatabánya
Fényképek1
Tartós kapcsolatot Tatabánya környékén keresek. Kedvelem a kreativitást. Káros szenvedéllyel nem élek. Állandóságra és minőségre vágyom. Fontos számomra a bizalom, hűség. Szívesen töltöm az időmet a családom körében, ilyenkor szeretem elkészíteni a kedvenc ételeiket, süteményeiket. Szeretem az állatokat, főleg a kutyákat, cicákat, állatbarát vagyok. Talán, néha egy kicsit türelmetlen vagyok. Jószívű vagyok. Szeretem a természetet, állatokat, mindent ami jó : film, zene, könyv. Szeretném...
Társkereső Tatabánya
MARCI, társkereső TatabányaCsak belépve látható
Fényképek3
Többszörösen összetett személyiségnek érzem magam. Van aki szerint egyszerű vagyok, van aki szerint bonyolult. Kedves is vagyok és nem is. Törődő és nem is. Olyan is mint amilyet szeretnél, és olyan is amilyet nem. Nagyon korrektnek tartom magam, és ugyanezt várom el a páromtól. Aki jelenleg nincsen. :)
MARCI, 45
Társkereső Tatabánya
Istvan, társkereső Tatabánya
Fényképek1
Tatabánya környékén tartós kapcsolatot keresek. Jó kalandokra vágyok. Nyugodt, kiegyensúlyozott, vidám természetű embernek ismernek barátaim. Komoly kapcsolatot keresek egy hűséges társ személyében. Vidám, őszinte ember vagyok, aki szereti az állatokat. Független vagyok, korban hozzám illő társkeresővel ismerkednék. Számomra a jelen fontos, keveset foglalkozok a múlttal és mértékkel tervezem a jövőt. Komoly kapcsolatot keresek. Akinek esetleg felkeltettem az érdeklődését írjon rám és többet...
Istvan, 45
Társkereső Tatabánya
Napsugár, társkereső TatabányaCsak belépve látható
Fényképek7
Szeretni, és szeretve lenni.
Társkereső Tatabánya