Váci társkereső

Regisztrálj ingyen és máris láthatod a többi váci társkeresőt is.
Kriszta, társkereső VácCsak belépve látható
Fényképek11
Őszinte, víg kedélyű.
Társkereső Vác
Irén, társkereső Vác
Fényképek4
Humoros, vidám, kedves nő vagyok :) ...és komoly, becsületes, segítőkész....:)....ismerj meg!
Irén, 61
Társkereső Vác
Ferenc, társkereső Vác
Fényképek1
Szeretem a nőket, és látom, hogy legalább annyira szükségük van ránk, mint amennyire nekünk rájuk. Csak hosszú folyamat, hogy megtanuljuk tisztelni és értékelni egymást.
Ferenc, 61Prémium tagság
Társkereső Vác
Prémium tagság Prémium tag
Lajos, társkereső VácCsak belépve látható
Fényképek3
Az élet egy nagy kaland, e kalandhoz keresek egy társat, akit szerethetek és tisztelhetek. Utazgatással, kis sporttal, barátokkal, egy jó könyvvel, tánccal, játékkal szeretem tölteni az időmet. Nem vagyok egy unalmas típus, mindig találok valami időtöltést, de vannak olyan napok amikor egy jó kis dvd és egy kis bor és a nyugalom, ami a leginkább kell nekem. Ennyi legyen elég rólam, többit majd személyesen :)
Lajos, 40
Társkereső Vác
Béci, társkereső Vác
Fényképek8
Sok mindent szeretek csinálni,,,de főleg festeni,,mókázni,nevetni,szeretni,és viszont kapni..Újra felállni egy 20 éves kapcsolat nehéz szakításából..A bambán ki nézek a fejemből napokat hátra hagyva élni...
Béci, 51
Társkereső Vác
Luke, társkereső Vác
Fényképek5
Akkor kezdjük a névvel. A barátaim Luke-nak hívnak, amit szeretek, szóval maradjunk ennél.:-) Egyébként rajtuk (a barátaimon) kívül leginkább a zenék, a filmek, a sorozatok és a könyvek töltik ki a mindennapjaimat. Kedvencem mindegyikből elég sok van, lásd lejjebb.:) Ezenkívül szeretek moziba, koncertekre járni és a barátaimmal lenni.
Luke, 31
Társkereső Vác
Ágnes, társkereső Vác
Fényképek3
Az életet szerető optimista nő vagyok. Társam keresem, a kapcsolatban fontos számomra az őszinteség. Optimista, társaság kedvelő vagyok. Minden leírt szónál többet jelent a személyes találkozás.
Ágnes, 65
Társkereső Vác
Ildiko, társkereső VácCsak belépve látható
Fényképek3
sziasztok szeretnem ha csakis fuggetlenek irnanak komoly oszinte nyugodt kapcsit keresek. a tobbit majd talalkozasunkkor. mert csak akkor derulki minden a szemelyes talalkozas hive vagyok udv. ildiko
Ildiko, 49
Társkereső Vác
János, társkereső VácCsak belépve látható
Fényképek17
Elvált,egyedülálló,független,rendezetten élő "pasi" vagyok... Komoly kapcsolathoz keresem társam.Szeretem a napfényt,és a vizet..Szeretek horgászni,és szeretem azt az elfoglaltságot,ami kettesben,leendő társammal,mindketten szívesen csinálunk....legyen az mozi,színház,strand...
János, 58Prémium tagság
Társkereső Vác
Prémium tagság Prémium tag
Ubrankovics, társkereső Vác
Fényképek2
Egy pasi a sok közül, aki szeretne boldog lenni egy lánnyal aki az egész világot jelenti majd nekem. Nem a tökéletes nőt keresem, hanem aki az lesz számomra.
Társkereső Vác
Edith, társkereső Vác
Fényképek2
Sziasztok. csak idősebb férfit keresek. 55-70 éves korig.
Edith, 54
Társkereső Vác
Gábor, társkereső Vác
Fényképek4
Megkomolyodott, dolgozó ember vagyok. Már nem szeretnék kalandokat, és meg akarom találni életem szerelmét. A férfias küldő érző szívet takar. Hiszek a hagyományos értékekben: a családban és a hazában. Alapvetően vidám, társasági ember vagyok. Volt már csalódás életemben, mint mindenkinek, de nem azért keresek párt, hogy feledtessem valamelyik volt kapcsolatomat.
Gábor, 47
Társkereső Vác
Anna, társkereső VácCsak belépve látható
Fényképek12
Szeretem a társaságot, a mozgást, kirándulást. Régen elváltam, ezért sokat vagyok egyedül.
Anna, 62
Társkereső Vác
Zoltán, társkereső VácCsak belépve látható
Fényképek1
kedves pasi vagyok, ismerkednék aki szeretne velem lányok... ! üzi valaki , lányok ! ???
Társkereső Vác
Péter, társkereső Vác
Fényképek1
Nem vagyok egy sztár de imádok élni szeretni keresem a párom.
Péter, 41
Társkereső Vác
Klára, társkereső VácCsak belépve látható
Fényképek7
Milyen kapcsolatot keresek? Majd közösen eldöntjük! :) 58 - 67 éves kor közötti Férfit keresnék, aki kedves, ápolt, intelligens, nem dohányzik és engem keres! :) Váctól 25 km -re lakom, Nógrád megyében!
Klára, 61
Társkereső Vác
Zoli, társkereső Vác
Fényképek1
Józan életű, nem dohányzó alkoholmentes vagyok. Különleges vagyok. Egyedül vagyok és szeretném megtalálni az igazi páromat. Az életben nincsenek véletlen találkozások. Elég nyugodt, többnyire kiegyensúlyozott. Szerintem a kalandok és a történések teszik színessé az életet, éppen ezért gyakran keresem a kihívásokat, a különlegeset. Jó kedvű, optimista, házias, türelmes, alkalmazkodó, hűséges személyiség vagyok. Szeretem az életet, szeretek nevetni, szebb az élet ha mosoly vesz körül....
Zoli, 38
Társkereső Vác
Gyula, társkereső Vác
Fényképek6
A képek most nyáron készültek. Szeretem a viz partot, kirándulni. Komoly kapcsolatot szeretnék. Van illyen? ? ?
Gyula, 63
Társkereső Vác
Énn, társkereső Vác
Fényképek1
Lökött!
Énn, 42
Társkereső Vác
Gábor, társkereső Vác
Fényképek1
Egyedülálló és egyedül élő férfi vagyok. Saját családi házamban egyedül élek. Koromhoz és alkatomhoz illő kedves hölgyet keresek.
Gábor, 77 ElérhetőPrémium tagság
Társkereső Vác
Prémium tagság Prémium tag
Zoli, társkereső Vác
Fényképek3
Komoly kapcsolat reményében regisztráltam...
Zoli, 47
Társkereső Vác
Gláz, társkereső Vác
Fényképek1
Őszinte, megbízható, jószívű személyiség vagyok, aki keresi társát.
Gláz, 33
Társkereső Vác
Agi, társkereső Vác
Fényképek3
65. éves özvegyasszony vagyok, szeretnék megismerkedni 65. -70. éves özvegy férfival, barátság vagy élettársi kapcsolatba. Korban hozzám illő férfival. Kérem hogy Fantomképesek, ne írjon. Budapest-vagy Pest megye.
Agi, 69
Társkereső Vác
Anikó, társkereső Vác
Fényképek1
Azt szokták mondani rólam, hogy különleges vagyok, szeretem a jó humorú embereket, hamar kötök barátságokat.
Anikó, 38
Társkereső Vác
Attila, társkereső Vác
Fényképek3
Szia kedves látogató! Amit tudni kell rólam hogy nem futó kapcsolatot keresek abból már kinőtem. kicsit nehezen tudok megnyílni a másiknak, meg kicsit tartok is tőle. ez a sok csalódás miatt van. amúgy ha megkedvelek valakit akkor nem csak a testem az övé ha nem a szívemet is megkapja. nagyon bújós és ölelgetős típus vagyok. szeretem ha érzi a másik hogy nagyon fontos számomra. röviden csak ennyi, örülök hogy szántál rám időt hogy elolvastad az üzim.
Attila, 38
Társkereső Vác
Norbert, társkereső Vác
Fényképek1
Komoly gondolkodású ember vagyok de mennek ellenére tudom hogy mikor van ideje a komoly és a komolytalan dolgoknak.Romantikus kissé szentimentális.Szeretek moziba színházba járni, kirándulni, olvasni,zenét hallgatni.
Társkereső Vác
Asados, társkereső Vác
Fényképek1
Megértő és őszinte társam keresem.
Asados, 39Születésnapi torta
Társkereső Vác
Születésnapi torta Születésnapja volt
István, társkereső Vác
Fényképek5
Sziasztok komoly kapcsolat céljából vagyok fent az oldalon nem dohányzom. Nincs gyerekem egyedűlállo vagyok. 41 éves vagyok Szeretném megtalálni megbízható párom akit lehet szeretni és viszont szeret
Társkereső Vác
Születésnapi torta Születésnapja van
Gergely, társkereső Vác
Fényképek4
2012 októbere óta foglalkozom zenéléssel. DJ-ként kezdtem, de már bele-bele kóstolgatok a produceri munkába is. Ha szeretnél többet tudni rólam, írj rám ;)
Társkereső Vác
Éva, társkereső Vác
Fényképek14
A becsületesség és lojalitás az alapja minden kapcsolatnak a szeretet és elfogadás után!
Éva, 70
Társkereső Vác
Sándor, társkereső Vác
Fényképek3
Elvárás, tudj köszönni, és ha írok, tisztelj meg azzal, hogy válaszolsz még akkor is hogyha meggondoltad magad. És ami nagyon fontos tudj kommunikálni. Magyarországon születettem, Olasz származású, Széles érdeklődési körű, egyfajta csodabogár vagyok. De azt kell mondjam közhelyesen, hogy meg kell ismerni engem. Mint mindenkinek vannak jó és rossz tulajdonságaim is. :-)IQOS-t szívok! :-)Alkalmi szex, szeretői státusz kizárva! Van az a nő akiért bármekkora távolságot képes vagyok leküzdeni!
Társkereső Vác
Dzsesszika, társkereső Vác
Fényképek1
Váci páratlan férfit keresek magamhoz :) Magamról egy Marketing cégnél dolgozom Alkalmi dohányos vagyok Szeretek utazni Szeretem az idősebbeket (39-50)
Társkereső Vác
Árpád, társkereső Vác
Fényképek12
sziasztok,kedves,figyelmes megbizhato,öszinte,vidám,nyugot,hüséges,szeretni tudo és kimutato pasi vok,aki edig meg ismert az tudja pozitiv visza jelzésekell,hogy vasloban ki és milyen is vok,ha felkelltettem kiványcsiságod érdeklödésed,nehaboz keresz és ismerj meg nem csalodhac bennem azt garantálhatom
Társkereső Vác
Attila, társkereső Vác
Fényképek7
Minden reggel szép mivel ez az elkövetkezendő életed első napja. Szeretem a természetet a nyugit a sétákat a bográcsozást a tömeges helyek nem vonzanak , ide magam mellé keresem társam itteni találkozásokra eleinte hét végékre vagy ahogy szabad időnk engedi aztán ........ahogy alakul ! Kit keresek ? - Társat aki egyben a barátom is lenne akivel lehet jókat beszélgetni nagyokat nevetni bolondozni ;) . Egy olyan tüneményt aki belül lelke mélyén egy kicsit infantilis /gyerekes/ maradt ....
Attila, 56
Társkereső Vác
Gábor, társkereső Vác
Fényképek4
Sziasztok. Sportos vagyok aikidoztam vízilabdáztam most boxolok. Hűséges vagyok komoly is és laza és rugalmasan tudok alkalmazkodni. Vácon és Bpesten lakom. Kérdezzetek nyugodtan.
Gábor, 21
Társkereső Vác
Zoltán, társkereső Vác
Fényképek6
Szeretném meg találni a igazit végre.
Társkereső Vác
Milán, társkereső Vác
Fényképek1
Keresem az útam és a társam.
Milán, 48
Társkereső Vác
Atti, társkereső Vác
Fényképek3
---------
Atti, 41
Társkereső Vác
Lumina, társkereső Vác
Fényképek4
EQ, IQ, nagyon fontos, könnyed, életvidám, ítéletmentes közeg vagyok
Lumina, 44
Társkereső Vác
Krisztián, társkereső Vác
Fényképek1
Szia kedves látogató! Írhatnék ide nagy közhelyeket de inkább ismerj meg! Szeretném megtalálni a párom,akivel teljes lehet az életem boldogságban,szeretetben. Nálam a bizalom a megbecsülés az őszinteség a legfontosabb!
Társkereső Vác
Zsolt, társkereső Vác
Fényképek3
Szia! Egy kedves, mosolygós, a nőket tenyerén hordó férfi vagyok. Szeretek kirándulni, beszélgetni, bicajozni. :) Komoly kapcsolatot keresek, szeretnék egy hű társ mellett a jövőmet tervezgetni. Az alapok már megvannak, csak a társ hiányzik mellőlem, akivel meg tudjam valósítani a remélhetőleg közös álmainkat:)
Zsolt, 38
Társkereső Vác
Krisztián, társkereső Vác
Fényképek1
ismerj meg! irni bármit!
Társkereső Vác
Karesz, társkereső VácCsak belépve látható
Fényképek5
Sziasztok 40 es piasi vagyok aki szeretne egy olyan barátnőt találni akivel szabadidőmet kellemesen eltölthetem lehet vele jókat dumcsizni is imádok kényeztetni masszirozni.
Karesz, 54
Társkereső Vác
Livia, társkereső VácCsak belépve látható
Fényképek3
Azt mondják, az álom valósággá válhat! Ha ez igaz lenne, sosem lenne bánat. Nem hullnának könnyek, szívünk sem fájna, ha legszebb álmunk valósággá válna! Rendezett anyagi körülmények között élek. Nyugdíjas vagyok de aktívan dolgozok még.. Otthon ülő típus vagyok. Szeretek kertészkedni, főzni, sütni.. és a ház körüli munkákat is elvégzem. / éve egyedül élek. szeretnék megismerkedni, egy rendes őszinte férfivel. aki jóban-rosszban a hátralevő éveket leélhetem boldogan.
Livia, 70
Társkereső Vác
Lina, társkereső Vác
Fényképek4
Szia!Örülők, hogy benéztél és vetted a fáradságot és elolvasod e pár sort. Csak komoly kapcsolatot keresek, házasságszédelgők bonyolult kapcsolatban és laza kapcsolatot keresők kerüljenek!
Lina, 47
Társkereső Vác
Ildikó, társkereső Vác
Fényképek10
vidám természetü,öszinte,nö vagyok.keresem a másik felem,bizom abban hogy valahol még szüksége van valakinek rám....
Társkereső Vác
András, társkereső Vác
Fényképek9
Eléggé pörgős életem van. Nem születtem angyalnak. Őszinte embernek tartom magam. Szeretek beszélgetni. ........... Fogd fel úgy,ha foglalkozol a tűzzel, akkor ég,s lobog. Ha hanyagolod,kialszik.
Társkereső Vác
Imi, társkereső Vác
Fényképek4
sziasztok csajok. 37 eves vagyok fügetlen hoszutávu kapcsolathoz keresem párom.nem vagyok egy férfi ideál de őszinte ember vagyok nálam nem csak a külső értékek számitanak.szeretek sportolni főzőcskézni a barátaimal és sétálgatni. ember és gyerek szerető ember vagyok.
Imi, 46
Társkereső Vác