Dabasi társkereső

Regisztrálj ingyen és máris láthatod a többi dabasi társkeresőt is.
Ildike, társkereső DabasCsak belépve látható
Fényképek3
Kizárólag komoly és tartós kapcsolatot keresek!
Ildike, 51
Társkereső Dabas
Pisti, társkereső Dabas
Fényképek3
Szeretném magányom felszámolni, amit özvegyként élek most. Dolgozom, dohányzom, alkoholt nem fogyasztok. Nyitott, aktív hölgyet keresek.
Pisti, 62
Társkereső Dabas
Anikó, társkereső Dabas
Fényképek1
Párom Dabas környékén keresem. Személyes találkozás után többet is megtudhatsz. Szeretnék társat találni. Fontos, hogy őszinte légy. Egy rosszul megfogalmazott bemutatkozás sok mindent eldönthet, ezért nehéz ide írni. Hiszem, hogy a kommunikáció sok mindenre megoldást jelent, csak merjünk beszélni és nem mellébeszélni. Mondhatni mindenevő vagyok. Tudom mit szeretnék és milyen életre vágyom. Egyenlőre csak beszélgetni vagyok itt, ismerkedni és kiderül, hogy lesz-e ennél több. Szeretem a...
Anikó, 22
Társkereső Dabas
Erika, társkereső Dabas
Fényképek5
Szia! A külsőségek leírottak már a továbbiakban annyit magamról ,amilyennek látom magam, pozitív gondolkodású vagyok,egyszerű,átlagos, és természetesen vannak jó és rossz napjaim alapjában véve szeretek élni és dolgozni,elégedett vagyok az életemmel,csak egy társ hiányzik,akivel egy hullámhosszon mozgunk vagyunk ,aki tud szeretni,hűséges lenni ,ugyanakkor szabad teret tudunk adni egymásnak,nem egy komoly kapcsolatban ,hanem az életben.
Erika, 46
Társkereső Dabas
Márton, társkereső Dabas
Fényképek3
26 éves jókedvű, életvidám ""csavargó"" vagyok. Szakmám miatt sorozatos csalódások érnek,nemzetközi kamion sofőrként dolgozom,keresem azt a hölgyet aki e mellett szívesen ismerkedne velem,eltudná az életét képzelni mellettem esetleg a kamionban is. Minden levélre válaszolok!!
Társkereső Dabas
Sándor, társkereső DabasCsak belépve látható
Fényképek3
Elvált független vagyok. A közelből ismerkednék.
Társkereső Dabas
Zoltán, társkereső Dabas
Fényképek5
Szia! Köszönöm hogy rám kattintottál. Komoly kapcsolat reményében regisztráltam ide! ;)
Társkereső Dabas
József, társkereső Dabas
Fényképek2
Egyedül élek de szeretnék egy társat találni aki, szeret és szeretetem! De semmit nem szeretnék elkapkodni, ha megszeretnél ismerni, kérdez és válaszolok!
Társkereső Dabas
Stefan, társkereső Dabas
Fényképek4
Kedves,vidám,humoros természetü,pasi vagyok aki szeretné megoszani örömét,bánatát egy kedves, csinos, családcentrikus hölgyel.
Stefan, 42
Társkereső Dabas
Zsolt, társkereső Dabas
Fényképek1
Sziasztok! Keresem az igazit! Remélem itt köztetek megtalálom. Szeretek mosolyogni, imádok szerelmeskedni!
Zsolt, 33
Társkereső Dabas
Tamás, társkereső Dabas
Fényképek2
Megbízható, hűséges, odaadó típus vagyok. Komoly hosszútávú kapcsolatot keresek.
Tamás, 47
Társkereső Dabas
Zoltán, társkereső Dabas
Fényképek9
Szia, komoly kapcsolatot szeretnék, és boldog is szeretnék lenni. Összebújni, érezni a társam szuszogását. Várni a percet amikor találkozunk. Mindig rá gondolni, örömet okozni, fogni a kezét és sétálni. Mellette lenni ha rossz a kedve, együtt nevetni amikor boldog. Így lenne jó élni!"Itt a pillanat, de elszalad és több lehetőség nem marad, hogy szólj, hogy kérj, hogy beszélj, hogy a szívemhez érj. "Sajnos nem látom ki vagy de ha írsz pár szót válaszolok
Társkereső Dabas
Katalin, társkereső DabasCsak belépve látható
Fényképek2
A nő akkor szép igazán ha boldog.
Társkereső Dabas
Gábor, társkereső Dabas
Fényképek3
Sziasztok. Nagyon kedves srác vagyok és aki szeretne megismerni az írjon. Már nem aktuális életársí kapcsolatban élek!
Gábor, 32
Társkereső Dabas
Gyula, társkereső Dabas
Fényképek3
Helló kedves Látogató! Mit is kell tudni rólam? Két fiam van akik nem élnek velem. Kezdetben kreatív munkákkal kerestem a kenyerem (fotó, videó, grafika) aztán számomra is meglepetésként kiderült, hogy jó kereskedő is vagyok. Ezeken kívül is sok mindent kipróbáltam. Kísérletező típus vagyok. Szerintem a bennünket körülvevő világ teremtett világ. Világnézetemhez a Bon Budhizmus áll a legközelebb és ezek után még azt merem állítani, hogy nem vagyok vallásos. :))) Olyan hölgyet keresek aki...
Gyula, 58
Társkereső Dabas
Zsolt, társkereső Dabas
Fényképek4
Soha nem késő
Zsolt, 50
Társkereső Dabas
Éva, társkereső DabasCsak belépve látható
Fényképek1
Csinosnak tartott független, természetet és állatokat szerető, széles érdeklődési körrel rendelkező, ápolt, rokkant nyugdíjas nő vagyok.Olyan magányos kedves, udvarias, korban hozzám illő férfit keresek 65 éves korig aki szintén egyedülálló.
Éva, 67
Társkereső Dabas
Rózsa, társkereső Dabas
Fényképek2
Elvált, aktív életet élő nő vagyok. Mivel már több van hátra mint előre, megosztanám a hátralévő időt még egy kedves, humoros baráttal, társsal. Szívesen megyek színházba, termálfürdőbe, társaságba. Nyitott vagyok az újra!
Rózsa, 67
Társkereső Dabas
Piroska, társkereső Dabas
Fényképek5
Lehetne ide bármit irni de ismerj meg! Személyes találkozás hive vagyok!
Társkereső Dabas
Lizi, társkereső Dabas
Fényképek3
Számomra a Férfi mindig is egyenlő partner volt. Nagyon tudok szeretni ha érzem, hogy engem is szeretnek. Hűséges tipus vagyok alapból magamból indulok ki, így megcsalni sem csalnék meg senkit, mert tudom, hogy nekem mennyire fájna ha engem megcsalnának. Vidám természetű vagyok szeretek mindent ami szebbé teszi az életet. Ha szomorú vagy vagy boldog, én mindig ott vagyok. Nappal ha bár hol vagyok szívem érted dobog. Ha nem hiszed ismerj meg, s majd megtapasztalod az őszinte tiszta szeretetet.
Lizi, 66
Társkereső Dabas
Laci, társkereső Dabas
Fényképek1
Inkább magányos vagyok, de nem saját döntésem alapján. Szeretek olvasni, dumcsizni. Egy nem szexen alapuló kapcsolatot akarok nővel.
Laci, 48
Társkereső Dabas
Zoltán, társkereső Dabas
Fényképek2
Magamról talán annyit szeretnék irni hogy 28-év házasság után nem müködtek már a dolgaink,,hogy miért ezt nehéz lenne megmondani,,Sokáig magamban kerestem a hibát,de nem tudtam a helyzetet megoldani,Most zárul le a kapcsolatunk ami már teljesen kihült érzelmileg,,Szeretnék olyan társat találni aki nem akar megváltoztatni,igy szeret ahogy vagyok,,Én legyek az álmai férfia,,és nekem legyen az a nő akivel le akarom élni az életemet,és számomra csak ő létezik,,,
Társkereső Dabas