Szegedi társkereső

392 társkeresővel ismerkedhetsz a Páratlanon.

Szeretnél az összes társkeresővel megismerkedni? Készítsd el saját profilod pár perc alatt, tölsd fel magadról fényképet és máris ismerkedhetsz.

Regisztrálj ingyen
Zsolti, társkereső Szeged
Fényképek1
Megtalálni az „Álomnőt”. Olyan nőt keresek, aki számomra tökéletes és én is tökéletes vagyok számára. Még nem találtam meg, de az életemnek az egyik legfontosabb eleme, hogy megtaláljam ezt a nőt – ugyanis Ő fog boldoggá tenni, én meg Őt. Nos hölgyeim! Kit is keresek? Milyen is az ideálom? Legyen : - bújós - az a tipus aki szeret megküzdeni egy férfiért - romantikus - kihívásokat kedvelő - hűséges - életvidám - bolondozós - ragaszkodó - szeretethiányos - nem szégyellős - elfogadóan...
Zsolti, 57
Társkereső Szeged
Anna, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek1
Alapvetően vidám, pozitív személy vagyok, hasonló beállítottságú férfi társaságát keresem.
Anna, 52
Társkereső Szeged
Margit, társkereső Szeged
Fényképek2
156 cm/ 57kg, festett szőke, sportos, hobbim a sport, nyugdíjas szeretek táncolni, víg kedélyű kék szemű, romantikus, szeretem a romantikus filmeket, van családom elvált vagyok, kirándulni, nyaralni szeretek nem dohányzom szorakozó helyen vörös bort, üdítőt iszok, de mértékkel
Margit, 65
Társkereső Szeged
Attila, társkereső Szeged
Fényképek1
Attila vagyok 31 éves szegedről kedves vicces rendes jószándékú őszinte srác vagyok.
Attila, 33
Társkereső Szeged
Mária, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek4
Szegedről keresem 70 év feletti, nem dohányzó élettársam, később együtt lakással. Egyszerű, ápolt, családszerető, vidám, mindenben társam szeretném megtalálni. Komoly szándék esetén várom üzeneted. Interneten is tudunk beszélni. ismerkedni.
Mária, 72
Társkereső Szeged
Péter, társkereső Szeged
Fényképek5
Nyitott, kommunikatív, empatikus férfi vagyok. Igyekszem meglátni az életben a pozitív dolgokat. Szeretem a humort és a komoly beszélgetéseket is! Önfejlesztéssel kapcsolatos könyvek érdekelnek. Számomra fontos az őszinteség és a bizalom az emberi kapcsolatokban, így a párkapcsolatban is. Komoly és tartós kapcsolatot keresek!
Péter, 42
Társkereső Szeged
Edit, társkereső Szeged
Fényképek10
Edit(h) = Either die i their hero. (ajándékba kaptam valakitől. ) Építőiparban dolgozom, ott nincs ekkora fokú tiszteletlenség, mint ezeken a csevegő site-okon. Miskolc jogi asszisztensi képzés - Covid-19. Éljen az online oktatás 🤟. Személyiség teszt: Kerek egy egész, sajna mindegyik személyiségteszt ezt dobja ki a végén. No comment. Nemtom, különlegességem talán a 22 év párkapcsolat. Tehát 22 év távlatából kicsit lemaradva benéztem a mások által "húspiacnak" csúfolt helyekre. (Abszolválom....
Edit, 43
Társkereső Szeged
Ági, társkereső Szeged
Fényképek4
Kedves, vidám lány vagyok. Szeretem az őszinte és nyílt embereket.
Ági, 44
Társkereső Szeged
IstOnee, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek7
Hosszas bemutatkozás helyett inkább az interaktív ismerkedésre szavazok. Ha szimpatikusak vagyunk egymásnak úgyis jelét adjuk, én legalábbis biztosan. Komoly kapcsolat helyett inkább a hosszútávú szót használnám, noha tudok komoly is lennie, az élet esszenciáját nem ebben látom. De beszélgessünk és akkor kiderül, hogy közös úton járunk e majd! :)
Társkereső Szeged
Kata, társkereső Szeged
Fényképek1
Számomra a személyes találkozóhoz impulzusra van szükség. Hagyd, hogy egy kicsit előbb megismerjük egymást, a többi úgyis jön magától ha jönni akar. Társam, párom keresem hosszú távra. Szeressen. Szeretném ha meg akarnál ismerni. Nevettess meg és nyert ügyed van. Laza kötetlen de TARTÓS! NEM EGY ÉJSZAKÁS! Kapcsolatot keresek egy olyan társsal, akivel kölcsönösen el tudjuk fogadni egymást, Kedves, megbízható, emberrel! Személyes találkozóban hiszek. Szeressen és akkor szeretve lesz. Őszinte,...
Kata, 48
Társkereső Szeged
Attila, társkereső Szeged
Fényképek3
Jelenleg sofőr vagyok, járóm Európát. Szeretnék egy komoly kapcsolatot. Két kislányom van. Egyedül élek. Elvált vagyok. Szeretnék, kedves, házias nővel megismerkedni.
Attila, 51
Társkereső Szeged
Rozi, társkereső Szeged
Fényképek12
csak egy vagyok a sok közül,komoly , vidám, cinikus, kritikus, Legszebb emlék a szeretet amit , a másik szivében hagyunk magunk után.
Rozi, 59
Társkereső Szeged
Zoltan, társkereső Szeged
Fényképek5
Sziasztok, Rég nem jártam ilyen társkereső oldalon, de valahogy úgy alakultak a dolgok, hogy ismét regisztráltam. 36 éves szegedi szegedi srác vagyok, de ez ne tévesszen meg senkit, nem vagyok röghöz kötve. Szeretek utazni, a természetben barangolni, jókat nevetni, kellemesen iszogatni, de a punnyadós, otthon mozizós esték is örömmel töltenek el. Nem szeretek átlagos lenni, próbálok a dobozon kívül gondolkodni, másképp mozogni, mint tömeg. Nem dohányzom Nem kávézom (igen, őrült vagyok)
Zoltan, 38
Társkereső Szeged
Laszlo, társkereső Szeged
Fényképek2
Keresgetek.
Laszlo, 58
Társkereső Szeged
Lakatos, társkereső Szeged
Fényképek2
Alex vagyok, komoly tartós kapcsolat céljából szeretnék ismerkedni, vicces, romantikus típus vagyok, hasonló típusú nőt keresek akivel megoszthatom minden napjaimat.
Társkereső Szeged
Péter, társkereső Szeged
Fényképek1
Képes vagyok hosszú távon elköteleződni. Ápolt, fiatalos, sportos őszintevagyok, aki tudja mi kell a másiknak. Őszinte, szertelen, tele empátiával, ha kell komoly, de alapjába véve jókedvű vagyok. Komoly kapcsolat céljából vagyok itt. Mellettem mindent lehet csak unatkozni nem. Kölcsönös szimpátia alapján keresem természetkedvelő, egyedül élő társam. Egy nyugodt, barátságos, vicces, néha komolytalan, de általában komoly ember vagyok. Igényes, kedves, intelligens, bonyolult típus vagyok....
Péter, 26
Társkereső Szeged
Marianna, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek2
Várom a párom!
Társkereső Szeged
Zsolt, társkereső Szeged
Fényképek1
Kizárólag komoly társat keresem. Fontosak számomra az emberi értékek, mint pl. a bizalom, a figyelem, az őszinteség. A szerelmet nem sürgetem. Szabad vagyok, egyedülálló, aktívan keresem a társam. Egyszerű embernek tartom magam, de lehet te nem annak látsz. Szeretek spontán, vidám, őszinte lenni. Szeretek új embereket megismerni és új dolgokat tanulni. Nem jó az embernek egyedül lenni, ezért várok a társamra. Csinos társat keresek aki a földön jár és állatbarát. Kölcsönös szimpátia alapján...
Zsolt, 40
Társkereső Szeged
Tamás, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek1
írhatsz ha akarsz :)
Tamás, 29
Társkereső Szeged
Jenő, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek4
Komoly kapcsolatot keresek szeged és kõrnyéken megértõ személy személyében 65 eves korig jelenlegi allasom szerint megértõ legyen kissé kevés szabad idõvel de minden megoldható legyen türelmes megértõ.
Jenő, 63
Társkereső Szeged
Rozália, társkereső Szeged
Fényképek1
Egyedülálló inteligens természetkedvelő állatszerető könyen barátkozó nő vagyok. Középfokú végzettségű de sok minden érdekel. Szeretem az öszinte embereket én is az vagyok. Önmagamra és másokra is igényes , anyagi helyzetem átlagos.
Társkereső Szeged
Dénes, társkereső Szeged
Fényképek1
Előre bocsájtom nem vagyok egy egyszerű eset. Szeretek sétálni nagyokat, filmet nézni, nagyokat beszélgetni! Mezítláb mászkálni, kicsit szabadnak lenni.
Dénes, 42
Társkereső Szeged
István, társkereső Szeged
Fényképek3
Bemutatkozásra nem vállalkozom - jót nem mondhatok, az dicsekvés lenne, rosszat pedig nem akarok, azt mások szokták megtenni helyettem. Összeköltözés nélküli, de tartalmas kapcsolatot keresek.
Társkereső Szeged
Marika, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek14
Vagyok aki vagyok és olyan amilyen.......senki ne akarjon megváltoztatni, ha így tetszem akkor keress!!!:)))
Marika, 70
Társkereső Szeged
Sándor, társkereső Szeged
Fényképek3
Egyszerű, rendes, mindenre szépre és jóra nyitott, jókedélyű, nem beteges, gyógyszereket nem kedvelő, állat és virág szerető, mozgékony, táncot, játékot és utazást kedvelő műszaki ember vagyok. Aranyozzuk be egymás életét finom érzéki szeretettel és megbecsüléssel. Köszönöm a figyelmet és a látogatást.
Társkereső Szeged
Mátyás, társkereső Szeged
Fényképek3
Őszinte vagyok, humoros, vicces, vidám. Szeretem a háziállatokat főleg a szurikátákat.
Társkereső Szeged
Katalin, társkereső Szeged
Fényképek9
Koromnál fogva jóval fiatalabbnak látnak. /63/175/75/! Agilis ,határozott,racionalista szemléletű.Céltudatos ,toleráns,romantikus,pozitív gondolkodású személyiség vagyok. Aktívan, csinosan, élem az életem.Szabadidőmet szívesen töltöm társaságban,természetben..Szeretem a zene minden műfaját. Lehetőség szerint táncolni járok,utazom, kerékpározom. Mindent szeretek ami szebbé teszi az életem.Ha találnék hasonló hullámhosszon lévő társat, nyitott vagyok az együttélés boldog folytatására.
Társkereső Szeged
Róbert, társkereső Szeged
Fényképek2
Nyugis otthonülő fiú vagyok. Megbízható és kitartó. Ha izgulók, nagyon dadogok. Angolul jól beszélek. Nem vagyok egy zseni, masszőrként és betegápolóként dolgozom. Szeretek sütni cukrász végzettségem is van. Hobbim az úszás és a futás, és tévézés. Nem vagyok vallásos, de tisztelem mindenkinek a hitét. Szegeden lakom szüleimmel.
Társkereső Szeged
Rozika, társkereső Szeged
Fényképek3
Keresem a párom, szerény őszinte ember személyében.
Rozika, 64
Társkereső Szeged
Ferenc, társkereső Szeged
Fényképek5
Kedves, megbízható nőt keresek ismerkedés céljából, esetleg komoly kapcsolatra. Fiatal korosztály előny, de nem feltétel!
Ferenc, 40
Társkereső Szeged
Béla, társkereső Szeged
Fényképek1
Én vagyok könnyen haladó Férfi. Nyugodt természetű vagyok, sokat olvasok, de szabadidőmben szívesen utazom, kirándulok, stb! Hiányzik valaki, egy társ akivel megoszthatom az élet apró és közös vágyait, örömeit.!
Béla, 63Prémium tagság
Társkereső Szeged
Prémium tagság Prémium tag
Gabor, társkereső Szeged
Fényképek4
Sziasztok, jelenleg Németországban élek és dolgozom, keresem hosszú távra párom akivel tudok tervezgetni és nyilván meg is valósítani. Van egy kislányom aki édesanyjával él.
Gabor, 42
Társkereső Szeged
Attila, társkereső Szeged
Fényképek4
Aki szeretne megismerni, annak pár mondat úgyis kevés, aki pedig nem, annak mindegy mit írok.
Attila, 44
Társkereső Szeged
Zoltán, társkereső Szeged
Fényképek8
... Életvidám vagyok
Társkereső Szeged
Zsuzska, társkereső Szeged
Fényképek2
Festett szőke, romantikus, meleg barna szemű, mindenre nyitott, energikus, mosolygós, zenét táncot kedvelő és elég erős dominanciával rendelekző nö vagyok. Keresem hasonló adottságokkal rendelkező ffi ismeretségét és azután majd ami ki alkakul. Kiméljenek az egyéjszakás kalandorok, én annál többet érő nő vagyok. Köszi, hogy benéztél. Puszi
Társkereső Szeged
Erzsébet, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek18
Kedves Hirdető Sorstársam! Vidám ha kell komoly, mindig őszinte, rendezetten élő, fiatalos 68/162 cm özvegy nő vagyok, aki a jelenben él. Szeged kertvárosi részében kertes magánházban lakom egyedül, de azért stabilan. Felnőtt gyermekeim és 3 unokám van, ebből 2 unoka külföldön él. Szeretek utazni sok minden érdekel. Közgazdasági területen dolgoztam, jelenleg nyugdíjas vagyok. Születésemtől kezdve Szegeden élek. Szeretnék boldog lenni, szeretetet adni, társat, barátot találni. Hallgasd meg a...
Társkereső Szeged
Tünde, társkereső Szeged
Fényképek3
Bármit írhatok ide nem biztos, hogy tükrözi a valóságot. Egyszerű hétköznapi, szeretetre vágyó nő vagyok. Nincs bennem semmi különleges, de lehet hogy valakinek az lehetek. Beszélgessünk, ismerj meg!
Tünde, 61
Társkereső Szeged
Bebyke, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek2
Néha nagyon boldognak érzem magam, néha teljesen elveszettnek. Közösen együtt megélt programok, együtt töltött értékes, érdekes idő, ha Te is ezt keresed, akkor írj. Komoly kapcsolat céljából keresem a társam.! Őszinte, ami a szívemen az a számom.! Hiszem, hogy a kommunikáció sok mindenre megoldást jelent, csak merjünk beszélni és nem mellébeszélni. Szeretem megélni az élet apró pillanatait.! Teljesen átlagos egyszerű humort viccet értő és szerető barátságos csajszi vagyok! Hűséges,...
Bebyke, 52
Társkereső Szeged
Margó, társkereső Szeged
Fényképek2
Elvált vagyok 2 felnőtt fiam van.Le vagyok százalékolva,de mellette dolgozom is,(még egyenlőre) Vendéglátásban és a kereskedelemben dolgoztam.Szeretek utazni,a tengert és a hegyeket imádom. Az állatokat is nagyon szeretem,főleg a kutyákat. Keresek egy rendes becsületes embert,akivel kölcsönösen tudnánk szeretni egymást.Jóban rosszban kitartana mellettem és boldogan tölthetnénk el a hátralévő éveinket.
Margó, 69
Társkereső Szeged
Jakab, társkereső Szeged
Fényképek3
Nem ijedek meg a lehetőségektől, és általában a lehetőségek sem ijednek meg tőlem. Remélem, azok sem ijednek meg tőlem, akiknek elsőre kicsit nehéz elhinniük, hogy vannak itt a paratlan-pont-hun olyanok is, akik nem csupán a felesleges szabadidőtől szabadulnának és beérik virtuális kacsingatásokkal, hanem akik hús-vér társat keresnek.
Társkereső Szeged
Lenke, társkereső Szeged
Fényképek6
Lenke vagyok szegről 74 éves vagyok magágyős keresem hogy hozzám illő társat ki ő is-vágyik ilyen társra vágyom.
Lenke, 78
Társkereső Szeged
Tibor, társkereső Szeged
Fényképek2
Ha szeretnek, az jó, ha szeretsz, még jobb, ha szeretsz és szeretnek az a minden. Szelíd, szerény, bár néha kissé akaratos talán, de jószívű személy. Ha a leírtak alapján szimpatikus vagyok, akkor várom üzeneted. Kedves, vicces, megbízható személy vagyok. Kedves, megértő páromat keresem, életem hátralevő részére. Ha felkeltettem az érdeklődésedet, ismerjük meg egymást. A személyes találkozás híve vagyok. Ami a mai világban nagyon ritka, lelkem ott van a helyén. A kapcsolatok akkor működnek,...
Tibor, 57
Társkereső Szeged
Akos, társkereső Szeged
Fényképek3
Nyugodt,a társammal szemben figyelmes vagyok.
Akos, 50
Társkereső Szeged
Péter, társkereső Szeged
Fényképek1
Az vagyok, aki dinamizmust, színt visz az életedbe és nehezen felejthető emlékeket őrzöl majd utánam.. Az vagyok, akire nem tudsz haragudni, mert 1 mosolyommal leveszlek a lábadról.. Az vagyok, aki mindig figyel Rád, akivel bármit megoszthatsz, és aki addig nyughatatlan míg nem segít rajtad, és újra mosolyogni nem lát.. Az vagyok, aki mélyen, tiszta szívvel, önzetlenül, önmagadért fog szeretni.
Péter, 36
Társkereső Szeged
Erika, társkereső Szeged
Fényképek2
Szeretek meglepetéseket okozni, szóval ne akarj mindig mindent tudni, hisz úgy oda lesz a meglepetés. Őszinte, kedves és komoly társkereső vagyok. Hosszútávra, komoly kapcsolatra keresek egy kedves társat. Társasági ember vagyok, sokat jelent a család. Szeretek utazni, olvasni, kerékpározni, i Komoly kapcsolatot keresek. Jó kedélyű, tevékeny és szerény vagyok, némi humor is szorult belém, így a stresszt jól tűröm. Nagyon szeretek beszélgetni, színházba és koncertekre járni, de leginkább...
Erika, 55
Társkereső Szeged
Mihaela, társkereső Szeged
Fényképek4
Őszinte, nyitott, vidám, pozitív! Szóval nyilas vagyok! A hobbim a mozgás, sport! Nincs férfi ideálom! Nálam úgy működik: Meglátni és megszeretni🤗!
Társkereső Szeged
Tivadar, társkereső Szeged
Fényképek4
Röviden magamról a hadsereg zsoldos lövésze ként tevékenykedem szeretem az állatokat nem vagyok örök mozgó de ha egyszer el jutok nyaralni szeretnék olyan helyre el menni ahol nemcsak egész nap napozik az ember kb ennyi ha szeretnél többet meg tudni irj nyugodtan ;)
Társkereső Szeged
Krisztián, társkereső Szeged
Fényképek2
Ismerj meg!
Társkereső Szeged
Gergő, társkereső Szeged
Fényképek1
Olyan tipikus féle. Szórakozás barátokkkal steffen stb
Gergő, 28
Társkereső Szeged
László, társkereső Szeged
Fényképek6
Ismerj meg? ?
Társkereső Szeged