Cegléd társkereső

Ceglédi társkereső nők

Ancsa, társkereső Cegléd
Fényképek1
sziasztok! ceglédi pár vagyunk és hétvégékre lány szeretnénk el hívni, de a hölgy örömére.
Ancsa, 41
Társkereső Cegléd
Kata, társkereső Cegléd
Fényképek1
Leendő párom keresem. Komoly társat keresek. Szeretem a nyugodtságot és a természetességet. Komoly kapcsolatot keresek. Ha szimpatikus vagyok a számodra, írj. Szeretek a természetben lenni sétálni, kirándulni. Kedves, de bonyolult típus vagyok. Nem az a lényeg milyenek látom magam, hanem az a lényeg, hogy Te milyenek látsz.
Kata, 37
Társkereső Cegléd
Edit, társkereső Cegléd
Fényképek3
Keresem a párom, akivel szeretnék boldog lenni még nagyon-nagyon sokáig. Rendkívül pozitív személyiség vagyok. Szeretek utazni, olvasni, főzni. Pontos, megbízható vagyok. Ismerem értékeimet, gyengeségeimet. Egyszerű, őszinte személy vagyok, társam keresem ha lehetséges egy életre. Őszinte, szeretetreméltó és szeretetre vágyó komoly társkereső vagyok. Ismerkedjünk, megmutatom neked, hogy milyen az értékrendem, milyen belső értékekkel rendelkezem és kellemesen meg fogsz lepődni. Komoly...
Edit, 58
Társkereső Cegléd
KATALIN, társkereső Cegléd
Fényképek9
Születésnapi torta Születésnapja lesz
Vidám természetű-kertészkedni szerető/Kutya-barát/Poént kedvelő-"túl" őszinte nyugdíjas vagyok! Csak hasonló természetű-káros szenvedély nélküli‼*arcszőrzet mentes‼‼‼*társamat keresem-élettársi kapcsolat reményében! Aki szívesen hozzám költözne!🥰‼/Férfiak!-Szerintem az első lépést: nektek illene megtenni!‼-Mi történik?-"Vagy igen-vagy nem!" Nem veszítesz semmit! De azért olvasd el-hogy a keresett személynek(megfelelsz-e?)/Csak egy egyszerű-nem flancoló-őszinte nő vagyok-egyszerű, és nagyszerű...
Társkereső Cegléd
Születésnapi torta Születésnapja lesz

Ceglédi társkereső férfiak

Zsolt, társkereső Cegléd
Fényképek1
Cegléd környékén keresem jövendőbeli társam. Nagyon szeretek lovagolni kis koromtól kezdve. Őszinte, romantikus és szeretetre vágyó, komoly gondolkodású férfi vagyok. Ha szimpatikus vagyok a számodra, írj.
Zsolt, 33
Társkereső Cegléd
Szabolcs, társkereső Cegléd
Fényképek1
Párom Cegléd környékéről keresem. Jó lenne valakihez tartozni. Hosszútávra, komoly kapcsolatra keresek egy kedves társat. Nagyon fontos az őszinteség, megbízhatóság, odafigyelés a másikra és persze még millió dolog ami egy párkapcsolathoz elengedhetetlen. Nem szeretek szerepelni. A humor kitölti napjaimat. A szerelmet nem sürgetem. Szeretek sétálni, beszélgetni és romantikázni. Társaság kedvelő vagyok, szeretek zenét hallgatni, olvasni, kerékpározni. Érzékeny, kocka, szeretek beszélgetni,...
Társkereső Cegléd
István, társkereső Cegléd
Fényképek4
én szolíd nyugodt ember vagyok cegléden élek.
Társkereső Cegléd
Ferenc, társkereső Cegléd
Fényképek3
Felvállalom a szembenézést, ha az nem öncélú és tudom, hogy nem haladja meg az erőmet. Jól kijövök a kisebb és nagyobb gyerekekkel is. Mindenkit meghallgatok, ha valakit megszeretek akkor az örökre szól. Komoly kapcsolatot keresek a társkereső oldalon. Képes vagyok küzdeni, nagyot álmodni és el is érni. Előre bocsájtom nem vagyok egy egyszerű eset. Koromhoz és lakóhelyemhez közelebb keresem a társam. Szeretem az életet, megélni a pillanatokat, és emlékeket gyűjteni majd a későbbi éveimre....
Ferenc, 60
Társkereső Cegléd

Társkereső Cegléd: első találkozás

Cegléd rengeteg lehetőséget nyújt az első találkozásra, első randi helyszínéül a társkeresőknek. 170 komoly társkereső keresi párját ebből a városból. Cegléd városában megszámlálhatatlan étterem, szórakozóhely, kávézó, vagy szabadtéri program várja nappal és éjszaka is azokat, akik párt keresnek. Közösen válasszuk ki az első randihely helyszínét, így biztos, hogy maradandó élménnyel gazdagodunk Cegléd városában.A legtöbb egyedülálló társkereső a kávézókat részesíti előnyben, ahol könnyen lehet ismerkedni. Nagyon sokan a szabadtéri programokat is szeretik, ahol aktívan lehet ismerkedni.

Fényképes ceglédi társkereső nők

Éva, társkereső Cegléd
Fényképek1
Az élet nem áll meg. Több hirtelen jött "trauma" után keresem azok ismeretségét, Akik egy hasonló, vagy ettől (bármilyen) nehezebb helyzet után nem akarják életüket "csak" a négy fal között élni. Monogám, talpraesett, empatikus (a hibáimból tanuló) az életet önállóan "vinni" tudó, káros szenvedélyektől mentes - aki ezen kívül szeret itthon és azon túl is erdőt, mezőt - falvakat, városokat járni. Egyelőre ezt szeretném megcélozni. A társkapcsolat két ember azonos természetén, életvitelén...
Éva, 65
Társkereső Cegléd
Ildi, társkereső Cegléd
Fényképek3
Özvegy és nyugdíjas vagyok. Két felnőtt gyerekem és egy felnőtt unokám van. Saját lakásban egyedül élek. Egyenlőre nem össze költözős kapcsolatot szeretnék. Szeretek kirándulni, fürdőbe járni, alkalmanként színházba járni. Hasonló érdeklődésű barátot, társat szeretnék találni.
Ildi, 69
Társkereső Cegléd
Márta, társkereső Cegléd
Fényképek2
Humán érdeklődésű vagyok. Ami kiemelkedik közülük az a spiritualitás és az asztrológia. Aktív koromban munkamániás és tanulásmániás voltam. Mindkét területen túlhajtottam magam (négy diplomám van, szakmáim: könyvtáros, pedagógus, iskolapszichológus, újságíró), ezért 44 éves koromra teljesen kimerültem, 47 éves koromban leszázalékoltak. Alig tudtam ellátni magam, ezért 56 éves koromban eladtam a lakásom, és egy idősek otthonába költöztem. Sokan azt hiszik, hogy ezek az intézmények elfekvők, de...
Márta, 73
Társkereső Cegléd
Mária, társkereső Cegléd
Fényképek3
Molett, vidám, optimista természetű nő vagyok. Hasonló beállítottságú férfi ismeretségét keresem, min. 55 ÉVES kortól, 68 éves korig. Nagyon szeretem a latinos, pörgős zenéket, a táncot. Kerékpározás, nemzetközi konyha, nevetés, humor, vidámság, kedvenc időtöltéseim. Nem kalandot keresek!
Mária, 59
Társkereső Cegléd

Fényképes ceglédi társkereső férfiak

Sanci, társkereső Cegléd
Fényképek1
Ha két ember igazán vonzódik, és szereti egymást, megtalálják a módját, hogy együtt legyenek életük végéig, Kedves, közvetlen, humoros, mosolygós, optimista ember vagyok. A személyes találkozás adja meg a valós szimpátiát. Ismerem értékeimet, gyengeségeimet.
Sanci, 48
Társkereső Cegléd
Zoltán, társkereső Cegléd
Fényképek3
Prémium tagság Prémium tag
Üdv! Romantikus beállítottságú férfi keresi hölgy társát.. Szeretek kirándulni, kedvenc hobbim a geocaching. Ez egy gps alapú kincskeresős játék. Szeretek olvasni, filmeket, sorozatokat nézni.
Társkereső Cegléd
Prémium tagság Prémium tag
Zsámberger, társkereső Cegléd
Fényképek12
Nagyon vágyom már az igazi oda adó szeretetre cserébe nem a legszebb de igazi család centrikus figyelmes és oda adó párod lehetek.
Társkereső Cegléd
Ádám, társkereső Cegléd
Fényképek1
Én olyan ember vagyok akit nagyon nehezen lehet megérteni kicsit másabb a gondolkodás módom mint az átlag embereknek de viszont hamar megnyílok mivel bika a horoszkópom ezért nagyon makacs és önfejű tudok lenni de ennek ellenére feltétel nélkül tudok szeretni ha fel keltettem az érdeklődésed csak írj rám.
Ádám, 23
Társkereső Cegléd

50 feletti ceglédi társkereső nők

Andrea, társkereső Cegléd
Fényképek4
Tudok nagyon szeretni ès becsülni dolgokat.Vidám mosolygos egyszerű lány vagyok és keresem a párom.
Andrea, 42
Társkereső Cegléd
Zera, társkereső Cegléd
Fényképek1
vidám, az életet szerető pozitiv gondolkodású nő vagyok.Kizárólag komoly kapcsolatban gondolkodó férfit keresek...a többit majd meglátjuk mivel nem vagyok előfizetőként regisztrálva igy az üzenet küldése ill. fogadása is korlátozott
Zera, 63
Társkereső Cegléd
Ilonka, társkereső Cegléd
Fényképek7
Vidám jókedvű kiegyensúlyozott vagyok.Szeretem a természetet a virágokat.Kézimunkázok.és szeretek kirándulni. Kérném csak korban hozzám illők vegyék fel velem a kapcsolatot!!! Az emberi szív szeretetből áll össze! Adj ma egy darabot másoknak belőle! Ne félj,hogy elfogy,hisz neked is adnak! Ezért van értelme minden egyes napnak!
Ilonka, 76
Társkereső Cegléd
Sweetnicol88, társkereső Cegléd
Fényképek13
:) Nem nagyon tudok ide mit írni! Ha kíváncsi vagy rám írj levelet bátran :)
Társkereső Cegléd

50 feletti ceglédi társkereső férfiak

János, társkereső Cegléd
Fényképek1
Vidám Azt nem nekem kell eldönteni Őszinte vagyok.
János, 47
Társkereső Cegléd
László, társkereső Cegléd
Fényképek2
Sziasztok! Olyan kapcsolatot keresek, akinek társa lehetek, megbízhatok benne, mellette lehetek jóban rosszban és mindent meg tudjunk beszélni! Őszinteség bizalom.
Társkereső Cegléd
TOM, társkereső Cegléd
Fényképek3
Prémium tagság Prémium tag
Komoly társkereső vagyok. A kérdés az, hogy egymásnak tökéletesek vagyunk-e. Vidám, őszinte és optimista vagyok.. Őszinte, szertelen, tele empátiával, ha kell komoly, de alapjába véve jókedvű vagyok. Az őszinteséget elvárom a másik féltől is. Távolság nem akadály. Alapjáraton nyugodt személyiségű és humoros szoktam lenni. Keresem az igazi kapcsolatot és ha szeretnél írj nyugodtan nem harapok.
TOM, 52Prémium tagság
Társkereső Cegléd
Prémium tagság Prémium tag
Géza, társkereső Cegléd
Fényképek3
sofőr vagyok egy fuvarozó cégné
Géza, 49
Társkereső Cegléd

Kedves Társkereső

Ha elhatároztad magad, és valóban meg akarod találni életed szerelmét, akkor itt a helyed a Keresztény társkereső társkereső oldalon! A legdinamikusabban fejlődő komoly társkereső oldalt találtad most meg, ahova veled együtt több száz új társkereső regisztrál nap, mint nap, olyanok akik komolyan gondolják az ismerkedést. Nálunk játszva találhatod meg a nagy Őt, akivel könnyedén szervezhetsz magatoknak egy kellemes randit! A Keresztény társkereső társkereső oldalon lévő aktív, Prémium tagok nagyon hamar, akár napokon belül találhatnak randipartnert. A Keresztény társkereső társkereső adatlapjaira feltöltött adatlapok és képek ellenőrzöttek, a szerkesztők igyekeznek komoly szándékkal jelen lévő társkereső partnereket biztosítani.

Ingyenesen megismerhető ceglédi társkereső nők

Júlia, társkereső Cegléd
Fényképek1
Szeretetre vágyó, azt adni tudó. Hűséges, vidám, hitben járó.
Júlia, 56
Társkereső Cegléd
Zsuzsanna, társkereső Cegléd
Fényképek3
Kedves, szeretetre méltó nőnek érzem magam. Szeretem a természetet. Nem vagyok bulizós, inkább a csendet és a meghitt pillanatokat részesítem előnyben. Nem vagyok TV nézős.
Társkereső Cegléd
Ágica, társkereső Cegléd
Fényképek2
Csak komoly kapcsolatot szeretnék 1.5 éve vagyok egyedül vannak gyerekeim anyummal élünk 4 éve váltam el azóta csak 1 komoly kapcsim volt annak is vége lett. Aki szeretne ismerkedni írjon kalandorok kíméljenek köszi.
Ágica, 40
Társkereső Cegléd
Emili, társkereső Cegléd
Fényképek2
Egyedül élő elvált nyugdíjas nőként keresem párom. Hiszem, hogy még ebben a korban is van szerelem, és rám talál. Még a lemenő napnak is van fénye, ereje.
Emili, 67
Társkereső Cegléd

Ingyenesen megismerhető ceglédi társkereső férfiak

Attila, társkereső Cegléd
Fényképek1
41 éves vagyok keresném hozzám illő társat röviden ennyi.
Attila, 43
Társkereső Cegléd
Tomi, társkereső Cegléd
Fényképek1
Egy 53 éves elvált apuka vagyok szeretném ha engem is szeretném, várlak, mert nagyon rossz egyedül.
Tomi, 56
Társkereső Cegléd
Tamás, társkereső Cegléd
Fényképek3
Prémium tagság Prémium tag
Amiket szeretek: Kreativitás, kézművesség, filmek, könyvek, történelem, hagyományőrzés, természet. Ha lenne kivel, akkor a túrázás is benne lenne a felsorolásban. Utazni inkább idehaza. Van olyan merész hölgy, aki társam lenne ezekben?
Tamás, 44Prémium tagság
Társkereső Cegléd
Prémium tagság Prémium tag
Ferenc, társkereső Cegléd
Fényképek2
Ismerj meg a többit utána meglátjuk!
Ferenc, 36
Társkereső Cegléd

Elit ceglédi társkereső nők

Lili, társkereső Cegléd
Fényképek4
Komoly kapcsolatot keresnék. Olyan férfit,akivel jót lehet beszélgetni,bulizni,kirándulni,szereti a kutyákat,és a gyerekeket.
Lili, 42
Társkereső Cegléd
Éva Virág, társkereső Cegléd
Fényképek3
Éva vagyok, óvónőként dolgozom, szeretek utazni, kirándulni, olvasni. Szeretek még zenét hallgatni, valamint színházba járni. Keresem azt a férfit, aki ezekben a tevékenységekben is partnerem lehet.
Társkereső Cegléd
Timcsitimi, társkereső Cegléd
Fényképek2
Mosolygós,vidám,jókedélyű!
Társkereső Cegléd
Melinda, társkereső Cegléd
Fényképek3
Nincs mit mondjak ,ismerj meg....
Társkereső Cegléd

Elit ceglédi társkereső férfiak

Gyuri, társkereső Cegléd
Fényképek1
Vidám termászetemnél fogva mindent szeretek ami egy kis pluszt ad a héköznapokra. Séta, szinház, kirándulás, táns /imádok / Kerékpározás. Nem utolsónak egy kedves hölgy társaságát akivel beszélgetni is lehet !imádok/
Gyuri, 73
Társkereső Cegléd
Zoltan, társkereső Cegléd
Fényképek9
Keresem a másik felem!
Zoltan, 51
Társkereső Cegléd
Pál, társkereső Cegléd
Fényképek2
szeretem az állatokat és a természetet ,,szeretek kirándulni barátkozni érdekel a természet gyógyászat és a gyógynövények
Pál, 57
Társkereső Cegléd
Zoltán, társkereső Cegléd
Fényképek2
Élem az életem....!:))Nap-nap után!:)))
Társkereső Cegléd

Diplomás ceglédi társkereső nők

Ági, társkereső Cegléd
Fényképek3
Sziasztok!Vidám, temperamentumos nő vagyok. Szabadidőmben bringázok../ persze ez kora tavasztól, késő őszig megy, azután nem, mert fázós vagyok...:D/ .tudjátok az adrenalin miatt...Zene?Tom Waits, Ray Charles,Eric Clapton.....és még egy páran minden mennyiségben.Filmek?..........Indul a Bakterház :).. Holt költők társasága, Keresztapa, Good Will Hunting....biztos van , amit kihagytam...ez csak néhány a sok közül, ami érdekel :)
Ági, 59
Társkereső Cegléd
Plasmaring, társkereső Cegléd
Fényképek2
....
Társkereső Cegléd
Krisztina, társkereső Cegléd
Fényképek2
Imádom az életet, úgy általában, kevés nekem a 24 óra, annyi mindent szeretek csinálni:sportolni, mozogni nagyon....aktív vagyok és pörgős az életben meg szenvedélyes ami sokszor magával ragad...Spirituális beállítottságú vagyok.Szeretem a társaságot szeretek bulizni és imádom a nyüzsgést magam körül.Vízöntö vagyok hol fent hol lent, de általában fent, hamar kihúzom magam a mélypontokról, mert vidám és bohokás vagyok, meg amúgy is nem az a lényeg mi történt hanem hogy mit tanultam belőle,...
Társkereső Cegléd
Csp15, társkereső Cegléd
Fényképek1
nem írok ide semmit mert hülyeségnek tartom :D pársor alapján úgysem tudod meg mien vagyok igazán ha tetszem és megakarsz ismerni rajta nem fogsz csalódni :D :D*.*♥♥♥
Csp15, 27
Társkereső Cegléd

Diplomás ceglédi társkereső férfiak

Feri, társkereső Cegléd
Fényképek1
Majd személyes találkozáskor.
Feri, 60
Társkereső Cegléd
Gábor, társkereső Cegléd
Fényképek2
Én én vagyok. Nincs a világon még egy ugyanilyen ember. Egyes részleteket tekintve sokan hasonlítanak hozzám, de egészében véve senki. Ennélfogva bármit teszek, azt magamnak tulajdoníthatom, hiszen én magam választottam. Én rendelkezem mindenemmel – a testemmel és annak minden mozdulatával; az elmémmel, valamennyi gondolatommal és ötletemmel; a szememmel és a képekkel, melyeket észrevesz; az érzéseimmel, legyen bár az harag, öröm, csüggedés, szeretet, csalódottság, vagy izgalom; a számmal és...
Gábor, 42
Társkereső Cegléd

Néhány ceglédi társkereső bemutatkozása

Párom Cegléd környékéről keresem. Jó lenne valakihez tartozni. Hosszútávra, komoly kapcsolatra keresek egy kedves társat. Nagyon fontos az őszinteség, megbízhatóság, odafigyelés a másikra és persze még millió dolog ami egy párkapcsolathoz elengedhetetlen. Nem szeretek szerepelni. A humor kitölti napjaimat. A szerelmet nem sürgetem. Szeretek sétálni, beszélgetni és romantikázni. Társaság kedvelő vagyok, szeretek zenét hallgatni, olvasni, kerékpározni. Érzékeny, kocka, szeretek beszélgetni, társasjátékozni, filmet nézni. Nyugodt természetű, vidám, vicces ember vagyok, aki szereti a kerti munkát, kirándulást, fürdőbe járást. Jól kijövök a kisebb és nagyobb gyerekekkel is. Állandóságra és minőségre vágyom. Kerékpárőrült vagyok, ha te is az vagy az kifejezetten pozitív. Szeretek utazni, szeretem az őszinteséget. Ha szimpatikus vagyok a számodra, írj.

Ceglédi társkereső férfi, Szabolcs (29)

Cegléd környékén keresem jövendőbeli társam. Nagyon szeretek lovagolni kis koromtól kezdve. Őszinte, romantikus és szeretetre vágyó, komoly gondolkodású férfi vagyok. Ha szimpatikus vagyok a számodra, írj.

Ceglédi társkereső férfi, Zsolt (33)

Cegléd környékéről keresem a társam. Vágyok néhány kedves szóra és gyöngéd érintésre. Szeretem a családommal töltött időt. Ha szabadidőről van szó, akkor az aktív pihenést szeretem, kirándulást, sportokat. Szókimondó vagyok. Spirituális beállítottságom miatt nem az átlag ember fejével gondolkodom. Barátságos vagyok, jó szívű és felettébb szókimondó. Szabad vagyok, egyedülálló, aktívan keresem a társam. Családcentrikusnak tartom magam. Keresem, vidám, természetet kedvelő nem dohányzó társam, akivel kellemesen eltölthetjük szabadidőnket. Képes vagyok hosszú távon elköteleződni. Komoly kapcsolatot keresek nem kalandot, azokból már kinőttem. Nem azt keresem akivel el tudok éldegélni, hanem azt aki Nélkül nem tudok élni. Szeretek színházba járni, kirándulni, jókat beszélgetni, de fontos része az életemnek a zene így a koncertek és a fesztiválok is. Őszinte, megbízható, magára környezetére igényes. Nagyon szeretek főzni.

Ceglédi társkereső férfi, Lajos (76)

Cegléd környékén keresem a szerelmem. Kizárólag komoly kapcsolat érdekel, de ez úgyis idővel válik el. Fontos a család, barátok. Érzékeny, kocka, szeretek beszélgetni, társasjátékozni, filmet nézni. Kölcsönös szimpátia alapján keresem természetkedvelő, egyedül élő társam. Hobbim a fotózás, a biciklizés és a városnézés. Ragaszkodó, hűséges, érzéseit kimutató, jó kedvű vagyok, de amikor kell akkor komoly. Hiszem, hogy mindenkinek arra van ideje, amire akarja, hogy legyen. Józan életű, nem dohányzó alkoholmentes vagyok. Szeretek szórakozni, társaságba menni. Ismerj meg és megtudod milyen ember vagyok. Előre bocsájtom nem vagyok egy egyszerű eset. Szeretek kirándulni, szeretem az állatokat főleg a macskákat. Az őszinteség és a hűség a legfontosabb számomra. Szeretem a családommal töltött időt. Célom az ismerkedés, kölcsönös szimpátia esetén személyes találkozás.

Ceglédi társkereső férfi, Balazs (19)

Cegléd környékén komoly párom keresem. Komoly kapcsolatot keresek, rendezett körülmények között élek. Szeretem a jó ízeket, a hosszú sétákat kéz a kézben, az esti beszélgetéseket. Szeretet, Tudás, Igazságosság, Odaadás, Türelem ezek a fő erkölcsi útmutatóim. Szeretni, és szeretve lenni. Vidám, utazós, állatbarát társam keresem. Szeretek kirándulni. Még személyesen nem ismersz meg addig ne ítélj. Komoly kapcsolatot keresek nem kalandot, azokból már kinőttem. Remélem találok egy olyan embert aki elfogad úgy ahogy vagyok. Szeretek a természetben lenni sétálni, kirándulni. Szeretném újra érezni, milyen jó dolog szerelmesnek lenni. Páromért vidékre is kész vagyok utazni, akár az ország másik végébe is. Szeretem a romantikát. Én egy családcentrikus, nyugodt, szerethető, barátságos, társaságkedvelő ember vagyok. Szeretem a napfelkeltét és a naplementét is.

Ceglédi társkereső férfi, Csaba (59)

Cegléd környékéről keresem a párom. Benne vagyok mindenben, ami normális. Szeretek utazni, országon belül és kívül egyaránt. Szeretem a jó ízeket, a hosszú sétákat kéz a kézben, az esti beszélgetéseket. Néha szeretem a színes dolgokat, néha csak a fekete tetszik. Alapvetőleg optimista, a jég hátán is megélő ember vagyok. Szeretek olvasni és új dolgokat tanulni. Józan életű, nem dohányzó alkoholmentes vagyok. Magára és környezetére igényes, fiatalos, sportos, vidám, nyitott, őszinte társkereső vagyok. Vidám természetű vagyok, szeretek sokat nevetni. Őszinte, kedves és komoly társkereső vagyok. Egyedül vagyok és szeretném megtalálni az igazi páromat. Komolyan gondolom a társkeresést. Bárkit megbolondítok a személyiségemmel. Képes vagyok küzdeni, nagyot álmodni és el is érni. Pontos, megbízható vagyok.

Ceglédi társkereső nő, Zsuzsanna (70)

Komoly társam Cegléd környékén keresem. Barátomat, partneremet, társamat keresem. Hamar kiismerem az embereket. Szeretek utazni, olvasni, főzni. Őszinte, megbízható, magára környezetére igényes. Néha szeretem a színes dolgokat, néha csak a fekete tetszik. Állat barát vagyok. Komoly kapcsolat reményében regisztráltam. Keresek egy kedves, romantikus, őszinte társat, aki tud értékelni. Jó kedélyű, tevékeny és szerény vagyok, némi humor is szorult belém, így a stresszt jól tűröm. Kedves, őszinte picit sportos testalkatú vagyok. Kedves, romantikus vagyok. Szabad vagyok, egyedülálló, aktívan keresem a társam. Úgy hiszem nincsenek véletlenek, de lehet hogy tévedek. Számomra a jelen fontos, keveset foglalkozok a múlttal és mértékkel tervezem a jövőt. A hobbim az életem!

Ceglédi társkereső férfi, Mihály (30)

Cegléd környékén komoly párom keresem. Szeretem a zenét, a kertet, koncerteket, filmeket. Párkapcsolatot, vagy barátot keresek, hosszú távra. Bárkit megbolondítok a személyiségemmel. Egyedül vagyok és szeretném megtalálni az igazi páromat. Kedves, közvetlen, humoros, mosolygós, optimista ember vagyok. Nyitott személyiségnek tartom magam, szeretek új emberekkel megismerkedni. Szeretek világot látni, tapasztalni, időnként egy kicsit kitolni a határokat. Komoly kapcsolatot keresek. Szeretem a napfelkeltét és a naplementét is. Őszinte, realista. Olyan embert keresek, aki értékeli ha a kedvében járok. Átlagos társkereső vagyok átlagos értékrendekkel. Vidám, őszinte és optimista vagyok. Egy olyan társ jelentkezését várom aki őszinte, megbízható és szeretetre éhes mint én. Szeretek olvasni és új dolgokat tanulni.

Ceglédi társkereső férfi, Tamás (33)

Cegléd környékén komoly társam keresem. Szeretem a jó filmeket, szeretek utazni. A makacsságom nem szokott a javamra válni. Fiatalos, életvidám és humoros vagyok, keresem a hasonló tulajdonságokkal rendelkező párom. Ha szeretnek, az jó, ha szeretsz, még jobb, ha szeretsz és szeretnek az a minden. Őszinteség és a kölcsönös tisztelet híve vagyok. Mondhatni mindenevő vagyok. Kedvenc kikapcsolódásom az élményfürdőzés. A sok beszéddel megőrjítem a barátaimat. Kedves, őszinte picit sportos testalkatú vagyok. Komoly társkereső vagyok. Az vagyok amivé az élet formált. Alapvetőleg optimista, a jég hátán is megélő ember vagyok. Társasági emberként biztos vagyok benne, hogy a komolyabb kapcsolatteremtéshez előbb-utóbb személyes találkozás is szükséges. A pozitív gondolkodás, az ápoltság, az intelligencia fontosak számomra. Szeretek spontán, vidám, őszinte lenni.

Ceglédi társkereső férfi, Titok (28)

Cegléd környékén tartós kapcsolatot keresek. Ha két ember igazán vonzódik, és szereti egymást, megtalálják a módját, hogy együtt legyenek életük végéig, amire vágyom egy társ akivel leélhetem az életemet. Komoly társat keresek. Komoly kapcsolatot szeretnék. Én is keresem az igazi társat, de mindenben benne vagyok. Tudom mit szeretnék és milyen életre vágyom. Ha valamit a fejembe veszek addig nem nyugszok még végre nem hajtom. Barátságos, kedves, vidám, fiatalos, zenét, sportot kedvelő vagyok. Kedves, odafigyelő, vicces személyiség vagyok. Szívesen beszélgetek egy jó ital vagy egy kávé mellett. Ápolt, fiatalos, sportos őszinte vagyok, aki tudja mi kell a másiknak. Reménytelenül romantikus, őszinte és egyenes vagyok. Mi sem vagyunk tökéletesek, és úgy válogatjuk meg társainkat, hogy a tökéletlenségeink kiegészítsék egymást. Őszinte vagyok és hűséges akire lehet számítani. Fontos a család, barátok. Egy őszinte, hűséges, normális társkereső vagyok.

Ceglédi társkereső férfi, Zoli (61)