Balatonkeresztúri társkereső

Szilvi, 50 éves nő

Szilvi, 50 éves
Szilvi, társkereső Balatonkeresztúr
Szilvi, társkereső Balatonkeresztúr
Szilvi, társkereső Balatonkeresztúr
Szilvi, társkereső Balatonkeresztúr
Szilvi, társkereső Balatonkeresztúr
Szilvi, társkereső Balatonkeresztúr

Mottóm

Szilvi még nem írta le, hogy mi a mottója. Kérdezd meg!

Magamról

NEM VAGYOK előfizető, így NEM LÁTOM kijelölt kedvencnek és ki nézett meg.!Kérlek írj üzenetet. köszönöm!🤔🥰

NEM OLYAN EMBEREKRE VAN SZÜKSÉGEM, AKIK NAGY ÍGÉRETEKET TESZNEK, HANEM OLYANOKRA, AKIK A KIS ÍGÉRETEIKET IS MEGTARTJÁK, ÉS NEM OKOZNAK CSALÓDÁST!

„Aki igazán Téged akar, testestül, lelkestül, mindenestül, hibáiddal és hiányosságaiddal együtt, az várni fog rád. Várni, akár éveket.
Kitartó lesz és nem az érdeket nézi. Aki téged akar majd és egy életre, annak az embernek nem számít a tér, az idő, a hely.
Nem fog neki számítani, hogy csak öt percet kaphat, Ő annak is örülni fog, még akkor is ha órákat kell érte utazni, még akkor is, ha tudja, hogy meg sem csókolhat. Igen. Ezt nevezik kitartásnak és őszinte szerelemnek.. ️
Sajnos nem láthatom ki az aki megnézett, es ki jelölt be..Szívesen ismerkedem, szeretek beszélgetni, de Én nem kezdeményezem az ismerkedést.Ha valaki szeretne velem közelebbről nyugodtan írjon, .az első lépést neked kell megtenned felém. :o)

"Ha valakit a szépségéért szeretsz, akkor az nem szerelem, csak vágy. Ha valakit az intelligenciájáért szeretsz, akkor az nem szerelem, hanem dicsőítés. Ha valakit azért szeretsz, mert gazdag, az nem szerelem, hanem érdek. Ám ha úgy szeretsz valakit, hogy nem tudod szavakba önteni miért, az igaz szerelem!"

"Az igazi táncban az a legszebb, ha messzire röpül tőled a társad, de te egyedül, magányosan pörögve is tudod, hogy visszatér hozzád. Ha nem tér vissza, nem volt igazi tánc.
Ha szerelmes vagy, minden táncról azt képzeled, hogy igazi. Nem az! Vannak szép táncok, örömteli táncok, pillanatnyi boldogságot, kéjt és önfeledtséget adó táncok - de nem igaziak.
Az igaz tánc kibírja a távolságot. Kibírja az öregedést. Kibírja az elengedést.
Kibírja, hogy sokáig nem látom, nem ölel, nincs mellettem, máshol jár, messze jár, nem is gondol rám. de a közös zenét mégis hallja, s ha eljön az ideje, visszatér hozzám, és együtt forgunk tovább. Az igazi táncospárnak az a titka, hogy közös a zenéjük, és csak ők ketten hallják az egész világon. És ha ez a zene szól, egymásra gondolnak, s tudják, hogy ők összetartoznak.
Az ilyen tánc ritka manapság. Az igaz visszatér, ne félj! A nem igaziért pedig nem kár. "Müller Péter

Nem kell túlkomplikálni. Ha egy férfi látni akar, ő keres. Ha veled akar lenni, megteszi. Nem egy nőnek kell őrült módjára, tíz körömmel belekapaszkodva mindent feláldozni. Csak ésszel. Egyébként is, akinek a figyelméért harcolni kell, az már rég nem jó. A legjobb dolgok maguktól jönnek. Erőlködés, játszmák, és buta hisztériák nélkül, tisztán, csak úgy belehuppannak az öledbe, amikor nem is számítasz rá. De ha elmegy, hagyd. Ha megteszi, fogadd el. Aki elmegy, az nem a tiéd. Aki elmegy, az sosem ért ide igazán. Majd jön olyan, aki fél percet sem tud lélegezni nélküled, mert annyira kellesz neki. Levegőt fog kapni, meg minden, de csak igazán akkor él, ha mellette vagy – és ezzel te sem leszel másképp. Feltöltöd és feltölt téged. Támogat és melletted áll. Harcoltok mindennel, együtt, és erőt merítetek egymásból. Mert ami jó, az valami ilyesmi. Ott aztán nem lesz megalázkodás, vagy épp önfeladás. Csak az van, hogy hisztek egymásban, és húztok előre. Az összes többi csak gyerekes és szükségtelen játszma. – Oravecz Nóra

Ha egy férfi vonzónak talál, vonzódni fog hozzád, és kész: a szimpátia, a szeretet és a nemi vágy megmagyarázhatatlan, nincs köze semmilyen külsőséghez. Ha egy FÉRFI nem látja meg benned a NŐ-t, akkor hiába fogysz, hízol, vagy szépítkezel, lehetsz bármennyire dekoratív, soha nem fogsz tetszeni neki. Hát ne akarj másmilyen lenni, mint amilyen vagy! Mert lehet valaki csinosabb nálad, lehet valaki okosabb,
vagy fiatalabb, de sohasem lesz olyan, mint TE. A megfelelő ember az akinek, pontosan azért tetszel, mert nem vagy olyan, mint más, a valódi énedet fogja értékesnek találni! Minél közelebb kerül hozzád, annál jobban fogsz neki tetszeni és minél jobban beléd szeret, annál szebbnek fog látni téged, napról napra… anélkül, hogy változnál..

Az fog majd Téged igazán szeretni, aki már a legelején nem csak a külsődet nézi, hanem a gesztusaidat, a mosolyodat, aki egy kis csodaként kezel, és mindig izgalommal vár, aki tudni akarja a legbelső érzéseidet, azokat szeretné átérezni és mindezekhez hozzátenni a saját érzéseit. Akit a lelked is érdekel. Aki elfogadja a hülyeségeidet is, ezeket aranyosságnak veszi. Sose állj sorba valakinél, miközben másnál első is lehetnél! Az élet túl rövid ahhoz, hogy olyan emberekkel töltsük, akik kiszívják belőlünk a boldogságot. Ha valaki azt akarja, hogy jelen legyél az életében bármely módon is, az helyet csinál neked benne. Nem kell megküzdened a helyért. Sohase erőltesd rá magad olyasvalakire, aki nem ismeri fel az értékeidet. Az ember arra éhes, hogy úgy szeressék, ahogyan van.!

KEDVES FÉRFIAK!

AZT GONDOLJÁTOK, A NŐK AZ AJÁNDÉKOKAT, AZ AUTÓTOKAT, PÉNZETEKET AKARJA. DE AZ IGAZI NŐ AZ IDŐDET, A MOSOLYODAT, AZ ŐSZINTESÉGEDET, A TÖREKVÉSEDET SZERETNÉ.. Én is ezt szeretném!

Az "Igazit" keresed? Én is azt kerestem sokáig, s mikor megtaláltam, rájöttem, hogy nagyon nagy hiba volt. Most már az "Igazat" keresem. Mert az "Igazi" szárnyakat ad, s aztán letépi rólad, az "Igaz" odaadja a sajátját, ha zuhanni kezdesz. Az "Igazi" megcsókolja a kezed, az "Igaz" megfogja. Az "Igazi" álmodik veled, az "Igaz"
virraszt melletted. Az "Igaziba" belehalsz, az "Igaz" meghal érted, ha kell!

Nincs a világon még egy ugyanilyen ember. Én rendelkezem mindenemmel. A TESTEMMEL és annak minden mozdulatával. Az ELMÉMMEL, valamennyi gondolatommal, ötletemmel. A SZEMEMMEL és a képekkel, melyeket észrevesz. Az ÉRZÉSEIMMEL, legyen bár az harag, öröm, csüggedés, szeretet, csalódottság vagy bizalom. A SZÁMMAL és minden szóval, ami elhagyja, akár udvarias, akár durva, kedves, helyénvaló vagy sem. A HANGOMMAL, legyen az hangos vagy kellemes. Minden CSELEKEDETEMMEL, függetlenül attól, hogy saját magamra vagy másokra irányul. Magam birtokolom a képzeletemet, az álmaimat, reményeimet és félelmeimet. Az enyémek győzelmeim, sikereim, kudarcaim és boldogságaim. Akármilyennek tűnök, bármit mondok vagy teszek, gondolok vagy érzek egy adott pillanatban, az mind, mind én vagyok. Bírok magammal, tehát irányíthatom magamat. Én én vagyok és így vagyok jó,

Milyen társat keresek?

Szilvi még nem írta le, hogy milyen társat keres. Kérdezd meg!

Akit keresek

Szeretnék megismerkedni egy 41 és 44 év közötti férfival.

Adataim

 • Nem:
 • Életkor: 50
 • Névnap: ...
 • Város: Balatonkeresztúr társkereső
 • Csillagjegy: Rák
 • Kapcsolati státusz: Egyedülálló vagyok
 • Szexuális irányultság: Heteroszexuális
 • Háziállat: Van

Külsőm

 • Magasság: 168 cm
 • Testalkat: Molett
 • Hajszín: Barna
 • Szemszín: Barna

Családi helyzetem

 • Gyerek: Vannak gyerekeim

Szokásaim

 • Dohányzás: Nem dohányzom
 • Alkohol: Nem iszom alkoholt
 • Buli: Néha barátokkal

Hobbijaim

Kérdezd meg tőle, hogy mik a hobbijai. Mit szeret csinálni?

Kedvenceim

 • Zenék: Pop
 • Helyek: Balaton

Komoly társkeresés a Páratlan társkeresőn

Szilvi felkeltette az érdeklődésed? Küldj üzenetet! A regisztráció ingyenes. Társkeresés mobilon és tableten is. Nézz szét a többi komoly társkereső férfi és nő között. Találd meg életed nagy szerelmét egyedi párkereső rendszerünk segítségével. A Keresztény társkereső egy olyan online társkereső amit nem csak a fiatalok, hanem az 50 év felettiek is könnyen használhatnak.

Mai kedvenc szerelmes idézetem

Kérdezd meg tőle, hogy mi a kedvenc szerelmes idézete.

Videók

Kérdezd meg tőle, hogy mik a kedvenc zenéi a Youtube-on.

Jellemzőim

Kérdezd meg tőle, hogy milyen tulajdonságok jellemzik őt a leginkább.

Kérdéseim és válaszaim

Szoktál ágyban enni? Nem

Vicces vagy? Nem

Használsz parfümöt? Nem

Szereted a macskákat? Nem

Hiszel a szerelemben első látásra? Nem

és nézd meg, hogy a többi kérdésre mit válaszolt Szilvi.

Ideális partnerem

 • Dohányzás: Nem szereti a dohányosokat
 • Alkohol: Nem szereti a piásokat
Szilvi, társkereső Balatonkeresztúr

Társkeresőről

Olyanok, mint Szilvi

Krisztina, társkereső Keszthely
Krisztina, 44
Keszthely
Fényképek1
Andi, társkereső Nemesvámos
Andi, 47
Nemesvámos
Fényképek3
Hajnalka, társkereső Székesfehérvár
Hajnalka, 55
Székesfehérvár
Fényképek6
Zsuzsanna, társkereső Pécs
Zsuzsanna, 48
Pécs
Fényképek8
Anett, társkereső Győr
Anett, 46
Győr
Fényképek7
Zsuzsa, társkereső Miskolc
Zsuzsa, 54
Miskolc
Fényképek2
Prémium tagság
Éva, társkereső Budapest
Éva, 56
Budapest
Fényképek18
Bea, társkereső Lovasberény
Bea, 47
Lovasberény
Fényképek4
Piroska, társkereső Hódmezővásárhely
Piroska, 56
Hódmezővásárhely
Fényképek1
Zsuzsa, társkereső Budapest
Zsuzsa, 56
Budapest
Fényképek1
Joli, társkereső Érd
Joli, 51
Érd
Fényképek14
Kutyaslany, társkereső Budapest
Kutyaslany, 56
Budapest
Fényképek3
Heart, társkereső Budapest
Heart, 54
Budapest
Fényképek10
Marcsi, társkereső Budapest
Marcsi, 52
Budapest
Fényképek1
Beatrix, társkereső Pécs
Beatrix
Pécs
Fényképek1
Aranka, társkereső Budapest
Aranka, 56
Budapest
Fényképek12
Prémium tagság
Dev, társkereső Tatabánya
Dev, 49
Tatabánya
Fényképek3
Ilona, társkereső Mándok
Ilona, 56
Mándok
Fényképek4
Szilvia, társkereső Kaposvár
Szilvia, 48
Kaposvár
Fényképek11
Prémium tagság
Marcsi, társkereső Balmazújváros
Marcsi, 50
Balmazújváros
Fényképek3
Ildikó, társkereső Budapest
Ildikó, 52
Budapest
Fényképek3
Andrea, társkereső Budapest
Andrea, 45
Budapest
Fényképek13
Erzsó, társkereső Szorgalmatos
Erzsó, 55
Szorgalmatos
Fényképek2
Ildi, társkereső Budapest
Ildi, 56
Budapest
Fényképek1
Klára, társkereső Tiszaföldvár
Klára, 55
Tiszaföldvár
Fényképek5
Ildikó, társkereső Kistarcsa
Ildikó, 48
Kistarcsa
Fényképek2
Erzsébet, társkereső Dunaújváros
Erzsébet, 51
Dunaújváros
Fényképek1
Lenke, társkereső Martfű
Lenke, 46
Martfű
Fényképek2
Makaja, társkereső Budapest
Makaja, 47
Budapest
Fényképek1
Marianna, társkereső Bókaháza
Marianna, 51
Bókaháza
Fényképek1

Őket már láttad?

Krisztina, társkereső Tatabánya
Krisztina, 50
Tatabánya
Fényképek1
Ildikó, társkereső Vaskút
Ildikó, 53
Vaskút
Fényképek1
Éva, társkereső Mályi
Éva, 52
Mályi
Fényképek1
Jade, társkereső Nyíregyháza
Jade, 47
Nyíregyháza
Fényképek2
Anita, társkereső Bácsalmás
Anita, 51
Bácsalmás
Fényképek1
Gizi, társkereső Zalaegerszeg
Gizi, 46
Zalaegerszeg
Fényképek5
Melinda, társkereső Békéscsaba
Melinda, 46
Békéscsaba
Fényképek2
Florka, társkereső Hódmezővásárhely
Florka, 54
Hódmezővásárhely
Fényképek4
Irmus, társkereső Debrecen
Irmus, 49
Debrecen
Fényképek4
Gyöngyi, társkereső Dunaújváros
Gyöngyi, 49
Dunaújváros
Fényképek3
Ildikó, társkereső Kistarcsa
Ildikó, 48
Kistarcsa
Fényképek2
Judit, társkereső Budapest
Judit, 54
Budapest
Fényképek1
Renáta, társkereső Budapest
Renáta, 48
Budapest
Fényképek6
Gyöngyi, társkereső Békéscsaba
Gyöngyi, 55
Békéscsaba
Fényképek5
Lilla, társkereső Budapest
Lilla, 51
Budapest
Fényképek1
Katalyn, társkereső Székesfehérvár
Katalyn, 55
Székesfehérvár
Fényképek13
Éva, társkereső Budapest
Éva, 46
Budapest
Fényképek3
Krisztina, társkereső Gyöngyös
Krisztina, 53
Gyöngyös
Fényképek1
Kutyaslany, társkereső Budapest
Kutyaslany, 56
Budapest
Fényképek3
Edina, társkereső Budapest
Edina, 50
Budapest
Fényképek7
Enikő, társkereső Siófok
Enikő, 49
Siófok
Fényképek3
Edit, társkereső Pécs
Edit, 54
Pécs
Fényképek5
Melinda, társkereső Veszprém
Melinda, 49
Veszprém
Fényképek2
Nefer, társkereső Komló
Nefer
Komló
Fényképek6
Beáta, társkereső Budapest
Beáta, 55
Budapest
Fényképek5
Kriszti, társkereső Budapest
Kriszti, 48
Budapest
Fényképek2
Aaaa, társkereső Budapest
Aaaa, 44
Budapest
Fényképek2
Beáta, társkereső Nagykálló
Beáta, 48
Nagykálló
Fényképek5
Gyongyi, társkereső Szeged
Gyongyi, 55
Szeged
Fényképek1
Ájrin, társkereső Budapest
Ájrin, 52
Budapest
Fényképek11